پاسخ : کمک برای ساخت تایمر ( کرنومتر )
سلام دوستان
ببخشید که دوباره مزاحم شدم
یه پروژه ای دارم کار میکنم همش گیر میکنم
هر جا لغت تایمر رو داخل شرح پروژه دیدید منظورم زمان سنج هست ( تایمر های داخل میکرو رو نمیگم )
شرح پروژه :
باید برنامه ای بنویسم که سه عدد تایمر رو به ترتیب راه اندازی کنه یعنی
یه زمانی تعیین میکنیم برای تایمر اول ( بیشترین حالت برای هر تایمر 24 ساعت هست ) توو اون زمان تایمر 1 رله 1 رو وصل نگه میداره ، 2 تا تایمر دیگه غیر فعال
وقتی زمان مورد نظر ما تموم شد تایمر 1 قطع بشه رله اول رو قطع کنه
تایمر 2 فعال بشه رله 2 وصل بشه ، اینجا هم 2 تا تایمر دیگه غیر فعال
بازم زمان تعیین شده ما برای تایمر دوم تموم شده ، تایمر 2 قطع بشه رله 2 قطع بشه
تایمر 3 فعال بشه رله 3 رو فعال نگه داره تا زمان تعیین شده تایمر 3 هم تموم بشه ، رله 3 هم قطع بشه
برنامه تموم بشه
منتظر بمونه تا اوپراتور دوباره زمان بده و همین کار رو از سر بگیره ( زمان های قبلی هم بمونن شاید اوپراتور بخواد همون زمان ها رو دوباره راه اندازی کنه )
یه مساله مهم هر جا برق رفت دوباره از همون جا ادامه بده ( این خیلی منو اذیت میکنه )
هر ایده یا روشی دارید لطفا بگید
با تشکر
خودم دارم سعی میکنم با rtc کار کنم
یعنی برنامه که شروع شد ساعت میکرو کار میکنه زمان تعیین شده تایمر 1 با ساعت یکی شد تایمر 1 قطع بشه ، ساعت از نو بشماره ( صفر بشه )
همین کار رو واسه دو تا تایمر دیگه انجام بدم
سلام دوستان
ببخشید که دوباره مزاحم شدم
یه پروژه ای دارم کار میکنم همش گیر میکنم
هر جا لغت تایمر رو داخل شرح پروژه دیدید منظورم زمان سنج هست ( تایمر های داخل میکرو رو نمیگم )
شرح پروژه :
باید برنامه ای بنویسم که سه عدد تایمر رو به ترتیب راه اندازی کنه یعنی
یه زمانی تعیین میکنیم برای تایمر اول ( بیشترین حالت برای هر تایمر 24 ساعت هست ) توو اون زمان تایمر 1 رله 1 رو وصل نگه میداره ، 2 تا تایمر دیگه غیر فعال
وقتی زمان مورد نظر ما تموم شد تایمر 1 قطع بشه رله اول رو قطع کنه
تایمر 2 فعال بشه رله 2 وصل بشه ، اینجا هم 2 تا تایمر دیگه غیر فعال
بازم زمان تعیین شده ما برای تایمر دوم تموم شده ، تایمر 2 قطع بشه رله 2 قطع بشه
تایمر 3 فعال بشه رله 3 رو فعال نگه داره تا زمان تعیین شده تایمر 3 هم تموم بشه ، رله 3 هم قطع بشه
برنامه تموم بشه
منتظر بمونه تا اوپراتور دوباره زمان بده و همین کار رو از سر بگیره ( زمان های قبلی هم بمونن شاید اوپراتور بخواد همون زمان ها رو دوباره راه اندازی کنه )
یه مساله مهم هر جا برق رفت دوباره از همون جا ادامه بده ( این خیلی منو اذیت میکنه )

هر ایده یا روشی دارید لطفا بگید
با تشکر
خودم دارم سعی میکنم با rtc کار کنم
یعنی برنامه که شروع شد ساعت میکرو کار میکنه زمان تعیین شده تایمر 1 با ساعت یکی شد تایمر 1 قطع بشه ، ساعت از نو بشماره ( صفر بشه )
همین کار رو واسه دو تا تایمر دیگه انجام بدم
دیدگاه