اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با مادون در code vision ?

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کار با مادون در code vision ?

سلام دوستان

من تو دانشگاه دارم با گروه روباتیک یه روبات مسیر یاب میسازیم .
    مشکل این جاست که ما نمیتونیم واسه این دیود های مادون قرمز برنامه با کد ویژن بنویسیم . کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
    این ال ای دی ها رو باید به پورت A وصل کرد ؟
    برنامه ای که یه ال ای دی مادون قرمز فرستنده و گیرنده به عنوان سنسور داشته باشه و کار کنه دارید ؟
    25 همین ماه مسابقست ولی ما هنوز نتونستیم واسه ربات برنامه بنویسیم . ای سی ما هم مگا 16 هست .
    آیا باید از مبدل انالوگ به دیجیتال استفاده کرد تا فهمید رو خط سیاه هستیم یا این که این کد کار میکنه ؟
    IF PORTA.0=1
    }
    موتور روشن شود .
    {

برنامه اماده ای هست که یه استارت کار رو به ما نشون بده برای کار با دیود مادون قرمز ؟
    راستی استاد رباتیک گفته فقط با کد ویژن باید برنامه بیاریم کمک لطفا

پاسخ : کار با مادون در code vision ?

سلام ..................

همونطور که میدونید خروجی این سنسور آنالوگه و برای استفاده از اون باید از واحد مبدل آنالوگ به دیجیتال میکرو استفاده کنید که در حقیقت پورت A رو (مثلا در mega32 ..) به خودش اختصاص داده .. اما شما برای تشخیص رنگ میتونید از سنسورهای حساس به رنگ سیاه و سفید استفاده کنید .. مثالی که الان توی ذهنم هست RS-05FS و GP04 هستن .. اما در مورد برنامه ای که در مورد سنسور مادون قرمز میخواستید یه نمونه براتون میذارم .. (الان این سیستم CodeVision نداره ..!! ) اگه موردی توی برنامه باید ذکر بشه بفرمایید .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام ..................

ببخشید که یک مقدار دیر شد .. برنامه ی نمونه به همراه نقشه ی مدار رو براتون گذاشتم .. امیدوارم براتون مفید باشه .. موفق باشید ..

فایل های پیوست شده
      دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

مرسی مثال خوبی بود و تا حدودی با نحوه کار اشنا شدم
        فقط یه مشکلی هست
        استاد رباتیک ما فکر کنم خواب دیده دیشب و به فکرش رسیده بیسیک بهتره
        بعد از کلی سی خوندن حالا باید بریم بیسیک .
        کتابی چیزی یا مثال اماده ای از بیسیک دارید ؟
        من که چشم اب نمیخوره این رباته اماده بشه .
        هر ک میتونه لطفا کمک کنه .
        بازم از کمکت ممنونم حسام الدین عزیز

دیدگاه

سلام
          دوست عزیز شما باید خروجی مادون قرمزتون یک مقایسه کننده با opamp بزاری چون شما می خوای خط سیاه و سفید رو تشخیص بده .مثلا اگه خط سیاه بود خروجی صفر بده یا اگه خط سفید بود یک بده پس بیا خروجی گیرنده رو به یک پ امپ بده.
          در ضمن شما می تونی از چشم پارس(Tsop) استفاده کنی. این خروجی صفر و یک است وبرد شم خوبه و به هیچی هم نیاز نداره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masih Nazari
            سلام دوستان

من تو دانشگاه دارم با گروه روباتیک یه روبات مسیر یاب میسازیم .
            مشکل این جاست که ما نمیتونیم واسه این دیود های مادون قرمز برنامه با کد ویژن بنویسیم . کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟
            این ال ای دی ها رو باید به پورت A وصل کرد ؟
            برنامه ای که یه ال ای دی مادون قرمز فرستنده و گیرنده به عنوان سنسور داشته باشه و کار کنه دارید ؟
            25 همین ماه مسابقست ولی ما هنوز نتونستیم واسه ربات برنامه بنویسیم . ای سی ما هم مگا 16 هست .
            آیا باید از مبدل انالوگ به دیجیتال استفاده کرد تا فهمید رو خط سیاه هستیم یا این که این کد کار میکنه ؟
            IF PORTA.0=1
            }
            موتور روشن شود .
            {

برنامه اماده ای هست که یه استارت کار رو به ما نشون بده برای کار با دیود مادون قرمز ؟
            راستی استاد رباتیک گفته فقط با کد ویژن باید برنامه بیاریم کمک لطفا
            برای اینکه از روی پورت بخونین باید از رجیستر PINبخونین نه از رجیستر PORT
            if (PINA.0==1)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Misaghsepehr

برای اینکه از روی پورت بخونین باید از رجیستر PINبخونین نه از رجیستر PORT
              if (PINA.0==1)
              درسته !
              از اینکه یاد اوری کردید ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X