اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل یک LED پنج میلیمتری RGB با کمک میکرو ATTiny13 و بسکام؟؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل یک LED پنج میلیمتری RGB با کمک میکرو ATTiny13 و بسکام؟؟؟؟

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب.....
    دوست عزیز بی زحمت به لینک زیر یک سری میزنید.....
    اتصال مستقیم RGB معمولی به میکرو را این فرد با زبان
    C و کامپایلر کد ویژن انجام داده.... فیلم یو ... تو ... بی آن
    هم است.... البته من از کد ویژن هیچی نمیفهمم ... شما یک
    نگاه بیندازید .... بی زحمت..... نظرتان را هم بفرمایید....
    https://blog.podkalicki.com/attiny13...light-effects/

سلام آقا سینا بله شدنی که هست ولی من اصلا با کدویژن آشنایی
    ندارم
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
      سلام آقا سینا بله شدنی که هست ولی من اصلا با کدویژن آشنایی
      ندارم
      سلام و عرض ادب....
      بینهایت ممنون ... تا اینجا خیلی منو راهنماییی کردید.... انشا... بشه جبران کنم
      آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و عرض ادب....
        بینهایت ممنون ... تا اینجا خیلی منو راهنماییی کردید.... انشا... بشه جبران کنم
        سلام ارادت مند هستیم و از مطالب مفید شما در جاهای مختلف انجمن خیلی استفاده کردیم که جای تقدیر داره

دیدگاه

سلام
          وقت بخیر
          کنترل یک LED پنج میلیمتری RGB با کمک میکرو ATTiny13 و بسکام؟؟؟؟
          سلام ودستان و اساتید گرامی..... برای میکرو ATTiny13
          دوستان میتوانند راهنمایی کنند و یک نمونه برنامه ساده با بسکام برای کنترل یک عدد LED پنج میلیمتری RGB با PWM برایم قرار دهند....
          که مثلا ابتدا قرمز به آرامی روشن و بعد خاموش شده... و بعد سبز به آرامی روشن و خاموش شود و بعد آبی...... انگار باید از PWM در مود
          نرم افزاری استفاده شود .... برای میکرو Tiny13 امکان پذیر است؟؟؟؟ ممنون میشم من را راهنمایی کنید....با سپاس فراوان ....

دلیل خاصی برای استفاده از attiny13 هست ؟

با احترام
          99/9/12

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
            سلام
            وقت بخیر

دلیل خاصی برای استفاده از attiny13 هست ؟

با احترام
            99/9/12
            سلام و عرض ادب....
            خیر... چون کوچک بود.....
            اتمگا 8 هم میشود....
            البته من خودم کار با تاینی 13 را یک چالش میدونم....
            نویز پذیری خیلی کمی هم نصبت به اتمگا دارد...
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام
              وقت بخیر
              سلام و عرض ادب....
              خیر... چون کوچک بود.....
              اتمگا 8 هم میشود....
              البته من خودم کار با تاینی 13 را یک چالش میدونم....
              صحیح
              گفتم ، شاید بدلیل خاصی باشه ...

بهر حال ، با میکروهای دیگری ، نظیر attiny45 یا attiny85 ، هم میتونید این پروژه رو اجرا کنید .
              حد اقل از نظر حافظه نسبت به attiny13 برتری دارند .

یک نمونه درایو ال ای دی آر جی بی ، با استفاده از attiny45 و بسکام ، فقط برای تست قطعه RGB LED در پروتیوس در مد فول کالر ، و البته بدون استفاده ازدستورات PWM .

البته در این کلیپ ، برای تست ، تعداد حالت روشنایی ، روی 16 تنظیم شده ، یعنی در برنامه ، برای هر کدام از ال ای دی های قرمز ، سبز و آبی ، 16 حالت روشنایی (pwm) تعریف شده .

با احترام
              99/9/12

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                با چه آزمایشی به این نتیجه رسیدین؟ و روی چند مورد این مورد رو بررسی کردین و مقایسه کردین؟ ممنون اگه توضیح بدین
                توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
                همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
                https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amir_moayeri نمایش پست ها
                  سلام
                  وقت بخیر

صحیح
                  گفتم ، شاید بدلیل خاصی باشه ...

بهر حال ، با میکروهای دیگری ، نظیر attiny45 یا attiny85 ، هم میتونید این پروژه رو اجرا کنید .
                  حد اقل از نظر حافظه نسبت به attiny13 برتری دارند .

یک نمونه درایو ال ای دی آر جی بی ، با استفاده از attiny45 و بسکام ، فقط برای تست قطعه RGB LED در پروتیوس در مد فول کالر ، و البته بدون استفاده ازدستورات PWM .

البته در این کلیپ ، برای تست ، تعداد حالت روشنایی ، روی 16 تنظیم شده ، یعنی در برنامه ، برای هر کدام از ال ای دی های قرمز ، سبز و آبی ، 16 حالت روشنایی (pwm) تعریف شده .

با احترام
                  99/9/12
                  بینهایت ممنون دوست عزیز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                    سلام دوست عزیز.
                    با چه آزمایشی به این نتیجه رسیدین؟ و روی چند مورد این مورد رو بررسی کردین و مقایسه کردین؟ ممنون اگه توضیح بدین
                    سلام دوست عزیز
                    شما یک لطفی کنید بروید تحقیق کنید و دلیل علمی و توضیحی دقیق بیاورید
                    که حرف من اشتباه و دو خانواده اتمگا و اتتاینی نویز پذیریشون برابر است.....
                    شما از این سری پستهای سوال شک برانگیز زیاد میپرسید... کاری ندارد... هر کس
                    مطلبی نوشت من بروم بپرسم دلیل و منطق چیست... طرح سوال کاری ندارد....
                    زیر سوال بردن بی دلیل هر پستی کاری ندارد... شما اگر دلیلی علمی میدانید بفرمایید
                    و آن پست را با دلیلی علمی (مثلا به فلان دلیل) نقد کنید.... اگر میخواهید تعداد پستهایتان
                    را با حداقل نوشتار بالا ببرید....در خطر بلاک خواهید بود.........
                    سلام و عرض ادب خدمت همگی دوستان:various_057::various_035: بنده یه توربین بادی دارم میسازم و میخوام که ژنراتورم فقط باتری رو شارژ کنه و مدار اینورترم فقط از باتری تغزیه بشه به اصطلاح ژنراتورم ایزوله بشه و فقط ژنراتور باتری رو شارژ کنه و مدار اینورتر هم فقط از باتری تغزیه بشه. اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                      شما یک لطفی کنید بروید تحقیق کنید و دلیل علمی و توضیحی دقیق بیاورید
                      که حرف من اشتباه و دو خانواده اتمگا و اتتاینی نویز پذیریشون برابر است.....
                      شما از این سری پستهای سوال شک برانگیز زیاد میپرسید... کاری ندارد... هر کس
                      مطلبی نوشت من بروم بپرسم دلیل و منطق چیست... طرح سوال کاری ندارد....
                      زیر سوال بردن بی دلیل هر پستی کاری ندارد... شما اگر دلیلی علمی میدانید بفرمایید
                      و آن پست را با دلیلی علمی (مثلا به فلان دلیل) نقد کنید.... اگر میخواهید تعداد پستهایتان
                      را با حداقل نوشتار بالا ببرید....در خطر بلاک خواهید بود.........
                      https://www.eca.ir/forums/thread88977.html#post724439
                      بازم براتون متاسفم!
                      این حرفی که tiny ها نسبت به mega بدون اینکه هیچ دلیلی بیارین (یا از تجربه عملی که داشتین مطرح کنید) میگین نویزشون کمتره خیلی ادعای بی اساسی هست، در ضمن من نقد نکردم فقط سوال کردم، یا جوابتون طوری هست ( مثل تاپیک قبلی) که قانع کننده هست و مطالب جدیدی آدم یاد میگیره یا اگه قانع کننده نبود شروع به بحث میکنیم راجش، ولی شما بجای توضیح دادن ( البته توضیح دادن یا ندادن اجباری نیست هرکی دوس داشته باشه توضیح میده هرکیم دوست نداشته باشه توضیح نمیده) اما اینکه اینطوری تهمت میزنین خیلی زشته و اینکه یه کاربر حرفه ای که بالا 11 ساله داره تو انجمن فعالیت میکنه، همچین برخردی واقعا جای تاسف داره و به دور از انتظاره.
                      برین چهارتا دونه پست ها منو بخونین بعد خودتون کلاهتون قاضی کنید، نسبت به این تهمتتون و نسبت به این برخوردتون ( حقیقتش نارحت شدم ازتون)،
                      یک نفر حتی اگه یکی از پست ها منوخونده باشه متوجه میشه که هدفم تو این انجمن فقط کمک کردن هست و به طبع دریافت کمک برای سوال هایی که میپرسم.
                      توی کانال یوتیوب من قراراه طراحی انواع بردهای الکترونیکی مثل بردهای تک لایه، دو لایه یا به طور کلی بردهای چند لایه، بردهای مبتنی بر میکروکنترلر، بردهای صنعتی، بردهای الکترونیک قدرت و بردهای فرکانس بالارو یاد بگیریم.
                      همینطور کدنویسی انواع میکروکنترلرهای 8 بینی مثل میکروکنترلرهای خانواده AVR-STM8، میکروکنترلرهای میبتی بر معماری ARM مثل STM32 و پردازنده های مخصوص اینترنت اشیاء مثل ESP32-ESP8266 و DSPها یاد میگیریم.
                      https://www.youtube.com/@aKaReZa75​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط akaReza نمایش پست ها
                        بازم براتون متاسفم!
                        این حرفی که tiny ها نسبت به mega بدون اینکه هیچ دلیلی بیارین (یا از تجربه عملی که داشتین مطرح کنید) میگین نویزشون کمتره خیلی ادعای بی اساسی هست، در ضمن من نقد نکردم فقط سوال کردم، یا جوابتون طوری هست ( مثل تاپیک قبلی) که قانع کننده هست و مطالب جدیدی آدم یاد میگیره یا اگه قانع کننده نبود شروع به بحث میکنیم راجش، ولی شما بجای توضیح دادن ( البته توضیح دادن یا ندادن اجباری نیست هرکی دوس داشته باشه توضیح میده هرکیم دوست نداشته باشه توضیح نمیده) اما اینکه اینطوری تهمت میزنین خیلی زشته و اینکه یه کاربر حرفه ای که بالا 11 ساله داره تو انجمن فعالیت میکنه، همچین برخردی واقعا جای تاسف داره و به دور از انتظاره.
                        برین چهارتا دونه پست ها منو بخونین بعد خودتون کلاهتون قاضی کنید، نسبت به این تهمتتون و نسبت به این برخوردتون ( حقیقتش نارحت شدم ازتون)،
                        یک نفر حتی اگه یکی از پست ها منوخونده باشه متوجه میشه که هدفم تو این انجمن فقط کمک کردن هست و به طبع دریافت کمک برای سوال هایی که میپرسم.
                        سلام و عرض ادب... خوب ممکنه من زود تصمیم گرفتم... شما را نمیشناسم و نباید سریع
                        قضاوت میکردم... انشا... که پستهای مفیدی باشند و مثل پستهای من بی ارزش نباشند...
                        تشابه سوال شما در این دو تاپیک .... موجب شد که چنین فکری کنم......
                        در مورد سوالتون... در همه جا و بین دوستان معروف است که سری تاینی صنعتی بوده و
                        مقاومت بالاتری داشته و در برابر نویز مقاومت تر است ولی به پای چیپهای PIC نخواهد رسید
                        کلا AVR میکروهای زیاد مقاومی در برابر نویز صنعتی نمیباشد... وقت کنم میگردم مطلب
                        انگلیسی این مورد را هم براتون قرار میدهم یا فیلم یوتوبی ....
                        پ.ن: حالا شما به جای این سوالها کمک کنید و یک برنامه ساده برای PWM نرم افزاری برای
                        این تاینی 13 برای من قرار دهید و یا راهنمایی کنید که دقیقا چه کار باید بکنم...... با تشکر
                        پ.ن2: کلا در قوانین سایت آمده و صاحبان سایت خیلی روی این موضوع حساس هستند که
                        تاپیکها زیاد از موضوع خارج نشوند ... مثلا در تاپیک توربین بادی بخواهیم موضوع را به باتری
                        ببریم و یا در این تاپیک PWM بحث نویز را پیش بگیریم... دوستان فرمودند چرا تاینی 13 و من
                        از روی ادب باید دلیلی بیاورم که چرا این مدل را انتخاب کردم... خوب یک ات مگا 32 هم گرانتر
                        بوده و هم بخواهیم برای یک RGB معمولی یک دیپ بزرگ به کار بگیریم.... جالب نخواهد بود...
                        کلا برای کارهای کوچک ... تاینی 13 خیلی راحت تر و کوچکتر است...

دیدگاه

سلام و عرض ادب... خوب ممکنه من زود تصمیم گرفتم... شما را نمیشناسم و نباید سریع
                          قضاوت میکردم... انشا... که پستهای مفیدی باشند و مثل پستهای من بی ارزش نباشند...
                          تشابه سوال شما در این دو تاپیک .... موجب شد که چنین فکری کنم......
                          در مورد سوالتون... در همه جا و بین دوستان معروف است که سری تاینی صنعتی بوده و
                          مقاومت بالاتری داشته و در برابر نویز مقاومت تر است ولی به پای چیپهای PIC نخواهد رسید
                          کلا AVR میکروهای زیاد مقاومی در برابر نویز صنعتی نمیباشد... وقت کنم میگردم مطلب
                          انگلیسی این مورد را هم براتون قرار میدهم یا فیلم یوتوبی ....
                          پ.ن: حالا شما به جای این سوالها کمک کنید و یک برنامه ساده برای PWM نرم افزاری برای
                          این تاینی 13 برای من قرار دهید و یا راهنمایی کنید که دقیقا چه کار باید بکنم...... با تشکر
                          پ.ن2: کلا در قوانین سایت آمده و صاحبان سایت خیلی روی این موضوع حساس هستند که
                          تاپیکها زیاد از موضوع خارج نشوند ... مثلا در تاپیک توربین بادی بخواهیم موضوع را به باتری
                          ببریم و یا در این تاپیک PWM بحث نویز را پیش بگیریم... دوستان فرمودند چرا تاینی 13 و من
                          از روی ادب باید دلیلی بیاورم که چرا این مدل را انتخاب کردم... خوب یک ات مگا 32 هم گرانتر
                          بوده و هم بخواهیم برای یک RGB معمولی یک دیپ بزرگ به کار بگیریم.... جالب نخواهد بود...
                          کلا برای کارهای کوچک ... تاینی 13 خیلی راحت تر و کوچکتر است...
                          سلام اقا سینا دیگه بهتر از این دیگه نتونستم برنامه ساده تری در نظر بگیرم

"regfile="attiny13a.dat $
                          crystal=9600000 $
                          hwstack=8 $
                          swstack= 16 $
                          framesize=16 $
                          dim Mpwm(3) as byte
                          dim count as byte
                          dim i as byte
                          config portb.0=output
                          config portb.1=output
                          config portb.2=output
                          i=0
                          config timer0=timer ,prescale=8
                          timer0=236
                          on timer0 s
                          enable timer0
                          enable interrupts
                          do
                          while i<100
                          incr i
                          Mpwm(1)=i
                          waitms 1
                          wend
                          while i>1
                          decr i
                          Mpwm(1)=i
                          waitms 1
                          wend
                          while i<100
                          incr i
                          Mpwm(2)=i
                          waitms 1
                          wend
                          while i>1
                          decr i
                          Mpwm(2)=i
                          waitms 1
                          wend
                          while i<100
                          incr i
                          Mpwm(3)=i
                          waitms 1
                          wend
                          while i>1
                          decr i
                          Mpwm(3)=i
                          waitms 1
                          wend
                          loop
                          end
                          :s
                          stop timer0
                          incr count
                          if Mpwm(1)> count then
                          portb.0=1
                          else
                          portb.0=0
                          end if
                          if Mpwm(2)> count then
                          portb.1=1
                          else
                          portb.1=0
                          end if
                          if Mpwm(3)> count then
                          portb.2=1
                          else
                          portb.2=0
                          end if
                          if count>90 then
                          count=0
                          endif
                          timer0=236
                          start timer0
                          return

جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۱۳:۵۹ ۱۳۹۹/۰۹/۱۴.

دیدگاه

بینهایت ممنون و متشکرم...... خیلی لطف کردید....

دیدگاه

بینهایت ممنون و متشکرم...... خیلی لطف کردید....
                              موفق باشین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط خلبان نمایش پست ها
                                موفق باشین
                                مدار را بستم و تست گرفتم...... فوق العاده خوب جواب میدهد.... باز هم ممنون و متشکرم....انشا... بتوانم جبران کنم
                                مدار قبلی را هم در پروتوس تست کردم خیلی خوب بود ولی این یکی خیلی راحت تر است... ساده هم نوشتید که کمتر باگ بگیرد...
                                بر روی بردبرد در حال کار کردن است و دقیقا خوب عمل میکند.....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X