اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

معنی اسم های پایه های اتمگا 128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : معنی اسم های پایه های اتمگا 128

نوشته اصلی توسط انگور نمایش پست ها
    سلام خدمت دوستان
    ولی توی بحث تایمر ها یه چیزی وجود داره که وقتی تایمر پر بشه روی یکی از پایه ها وقفه می زنه (اگه توی مد تایمر تعریف کرده باشیم) درسته؟ یا که نه همون برنامه نویسی معمولی توی بخش ایتراپت ها هستش؟
    دوست عزیز
    برای Overflow یا سر ریز تایمرها میتوانیم از وقفه ای که در نظر گرفته شده استفاده کنیم همچینین برای تایمرها وقفه Compare Match نیز تعریف گردیده که در صورت تساوی کانتر با رجیستر های خاصی میتواند فعال گردد ....در وقفه های داخلی مثل وقفه های تایمر همانند وقفه های خارجی در صورت تحقق میکرو برنامه در حال اجرا را رها کرده و به آدرس وففه جهش میکند و بعد از اجرای روتین موجود در ان آدرس به اجرای برنامه قبلی باز میگردد
    پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

پاسخ : معنی اسم های پایه های اتمگا 128

سلام خدمت دوستان
      من عملا دارم با این پست ها باعث می شم کس دیگه ای که جست جو می کنه با یه سرچ به اینجا برسه و بخاطر فارسی بودنش خیلی راحت کارشو انجام بده
      فقط مونده یه سوال دیگه
      توی برد های آردوینو عملا تعدادی از پایه ها در هم ادغام هستن. اگه یه نفر بیاد و به طور هم زمان هم ADC رو روشن کنه و هم TWI رو ، نرم افزار می تونه تشخیص بده این خطا رو؟(نرم افزار آردوینو برای این قسمت امکان دیباگ کردن هم داره؟)
      چون دارم یه برد می زنم که راحت استفاده کنم . و اگر خوب بود برای بقیه هم بذارم با فایل های پشتیبانی از بسکام و آردوینو(بقیه ی زبان ها رو هم اگه بتونم می سازم)
      برد من یه چیزی مثل کامپیوتر با خروجی VGA هستش که قسمت VGA رو یه ATMEGA8 کنترل می کنه و ATMEGA128 وظیفه ی CPU و راه های ارتباطی رو داره و حتی به LCD کاراکتری هم مجهزه .
      این می تونه خیلی کاربردی باشه. یه چیزی تو مایه های آردوینو و رزبری پای میشه که محیط ترمینال داره و میشه با خلاقیت محیط ترمینالشو به DESKTOP تغییر بده.
      همیشه کامل توضیح بدهیم تا جواب کامل بگیریم.
      لطفا برای تشکر روی دکمه تشکر بزنید و بخاطر این پست نزنید که تایپیک شلوغ نشود
      تایپیک های من:
      حل تمام مشکلات atmega128a (eca.ir)
      آموزش کار با سایت (eca.ir)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X