اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال دو میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال دو میکرو

سلام
    من میخوام دوتا میکرو رو ، میکرو ارسال کننده دیتا یه مگا 16 که پینهای d.0,d.1,d.2 خالیه و میکرو دریافت کننده دیتا یک مگا 8 و پین های خالیش b.4,b.5,b.6 هست را به هم وصل کنم ، میخوام دیتای باینری از یک تا هفت رو از مگا16 به مگا8 بفرستم هر کاری کردم نشد ، البته با بیسیک،اول از راه UART امتحان کردم همش ارور ارور ، بعد از همین جوری با صفر و یک کردن پین های مگا16 رو امتحان کردم که مگا16 درست کار میکنه و دیتا رو عوض میکنه ولی مگا8 .... نه :cry: :cry2: با دستور if پورت ها رو تست کردم ولیمگا8 جواب درست نداد.چه کنم؟؟؟
    " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

پاسخ : اتصال دو میکرو

نوشته اصلی توسط حامد مهربان
    سلام
    من میخوام دوتا میکرو رو ، میکرو ارسال کننده دیتا یه مگا 16 که پینهای d.0,d.1,d.2 خالیه و میکرو دریافت کننده دیتا یک مگا 8 و پین های خالیش b.4,b.5,b.6 هست را به هم وصل کنم ، میخوام دیتای باینری از یک تا هفت رو از مگا16 به مگا8 بفرستم هر کاری کردم نشد ، البته با بیسیک،اول از راه UART امتحان کردم همش ارور ارور ، بعد از همین جوری با صفر و یک کردن پین های مگا16 رو امتحان کردم که مگا16 درست کار میکنه و دیتا رو عوض میکنه ولی مگا8 .... نه :cry: :cry2: با دستور if پورت ها رو تست کردم ولی مگا8 جواب درست نداد.چه کنم؟؟؟
    توی بسکام که یادم رفته اما توی C اگر از if جواب نگیرم(البته فکر نکنم تا حالا موردی پیش اومده باشه که جواب نگرفته باشم) از while استفاده میکنم یعنی:
    while(condition){do some thing

دیدگاه

وقتی با USART کار می کردی چه اروری می داد؟ تو نوشتن برنامه مشکل داری یا تو دریافت صحیح اطلاعات؟

پایه های مگا8 سالمند ؟

دیدگاه

با اجازه دوستان یه نکته هم من اضافه کنم؛
        فیوز بیتها رو روی کریستال خارجی تنظیم نکردین بعد یادتون بره کریستال خارجی بذارین؟
        در ضمن (PORTB.6)از ATMEGA8 واسه کریستال گذاشتن هم بکار میره.

دیدگاه

چرا اینکارا رو میکنید
          atmel توی قبر میلرزه

توی بیسکام spi نرم افزاری هست که روی هر پورتی خواستید کار میکنه. لذتشو ببرید
          اینم یه مثال که از توی help بیسکام ورداشتم

Dim A(10) As Byte
          Config Spi = Soft , Din =Pinb.0 , Dout =Portb.1 , Ss =Portb.2 , Clock =Portb.3
          Spiinit
          Spiout A(1), 4 'write 4 bytes a(1), a(2) , a(3) and a(4)
          End
          همه توضیحات توی help هست :mrgreen:
          به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام
            من خودم spi کار کردم ولی فقط یک طرفه جواب میده و نتونستم ارتباط دو طرفه برقرار کنم. کسی هست که ارتباط دوطرفه کار کرده باشه؟؟؟

برای مدار شما من احتمال می دم که شما فیوز بیت کریستالت رو تنظیم نکردی یا این که پورت های آی سی شما کار نمی کنه.

دیدگاه

سلام
              توی ارتباط spi سخت افزاری که دو طرفه عالی کار میکنه
              وقتی شما داده ای رو توی رجیستر spdr قرار میدید برای ارسال وقتی پرچم spsr,spif فعال بشه دادهای رو که میکرو مقابل ارسال کرده رو توی spdr دارید به این میگن full duplex

یعنی داده رو که ارسال میکنید همزمان دریافت هم دارید
              مثله یه شیفت رجیستر سریاله دو طرفه که از یه طرف شیفت میدید میره بیرون از یه طرف داده میاد توی رجیستر

اما در مورد spi نرم افزاری باید توی پیکره بندی لحاظ بشه
              توی مثالی که بالا (دو تا پاسخ قبل تر) زدم لحاظ شده و فقط باید بجای spiout از spimove استفاده کنید
              spimove هم برای سخت و هم برای نرم افزاری عمل full duplex رو انجام میده :nerd:
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

میشه یک برنامه بنویسی که send و resive رو با هم انجام بده؟؟؟
                به صورت کامل که خودت جواب گرفتی؟؟

دیدگاه

ببینید من با spi نرم افزاری برای mmc جواب گرفتم ولی چون پروژه مال جاییه نمیتونم بدم

قبول دارم بعضی ورژنهای بیسیک ممکنه کار نکنه اگه کار نکرد با shiftin و shiftout حتما جواب میده
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سلام و تشکر از دوستان ببخشید دیر جواب دادم :redface:
                    تو این ارتباط من از SPI سخت افزاری جواب گرفتم البته تو پروتئوس ولی نرم افزاری نه و در ارتباط UART هم نمی دونم دقیقا چه کار باید بکنم فقط از دستور Open و Print استفاده کردم که جواب نداد ولی کلا در ارتباط چند تا از پورتهای دو میکرو به هم از دستورif Pinb.8=1 استفاده کردم جواب داد
                    " علت هر شکستی عمل کردن بدون فکر است" الکس مکنزی

[move](---> موسیقی ایرانی <---) [/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X