اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اطمینان از کارکرد میکروکنترلر avrدر محصول

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اطمینان از کارکرد میکروکنترلر avrدر محصول

سلام و خسته نباشید..
    دوستان من یه مسئله ای برخوردم که ذهنمو شدیدا درگیر خودش کرده..گفتم اینجا مطرح کنم تا از نظرات اساتید مجرب بهره ببرم..
    سوالم اینه آیا میکروکنترلر های avr تا چه حد قابل اطمینان هستن تا توی تولید محصولات ازشون استفاده بشه..
    یعنی منظورم اطمینان از کارکرد دائمی درست و بدون ایراد حتی توی چند سال هستش..
    یعنی ما اگه بخوایم یه محصولی رو با میکروکنترلر avr بدیم دست مصرف کننده تا چه حد میشه اطمینان حاصل کرد که تا مدت زیادی کارخودشو درست انجام میده؟؟منظورم کارکرد شبانه روزی و بدون وقفه..
    و این که چه نکته هایی روباید رعایت کنیم توی میکروکنترلر که کاملا آماده کار توی محصول بشه؟؟؟

پاسخ : اطمینان از کارکرد میکروکنترلر avrدر محصول

نوشته اصلی توسط amirhosseinstar10 نمایش پست ها
    سلام و خسته نباشید..
    دوستان من یه مسئله ای برخوردم که ذهنمو شدیدا درگیر خودش کرده..گفتم اینجا مطرح کنم تا از نظرات اساتید مجرب بهره ببرم..
    سوالم اینه آیا میکروکنترلر های avr تا چه حد قابل اطمینان هستن تا توی تولید محصولات ازشون استفاده بشه..
    یعنی منظورم اطمینان از کارکرد دائمی درست و بدون ایراد حتی توی چند سال هستش..
    یعنی ما اگه بخوایم یه محصولی رو با میکروکنترلر avr بدیم دست مصرف کننده تا چه حد میشه اطمینان حاصل کرد که تا مدت زیادی کارخودشو درست انجام میده؟؟منظورم کارکرد شبانه روزی و بدون وقفه..
    و این که چه نکته هایی روباید رعایت کنیم توی میکروکنترلر که کاملا آماده کار توی محصول بشه؟؟؟
    سلام یک چند نکته رو خدمت شما عرض کنم اگه توی نت سرچ کنین
    به مبحث تکراری اینکه avr نویز پذیر هست و غیره بر می خورین و در
    عین حال در خیلی از وسایل اگه اون ها رو باز کنین می*بینید که داخل
    اونها avr هست و داره کار می کنه avr به نسبت میکروهای دیگه
    نویزپذیری بیشتری داره البته به نظر من و البته اینکه از چه کامپایلری
    استفاده کنید و اینکه فقل شکسته باشه و اورجینال و طراحی pcb در کار تاثیر داره
    و خود قطعه میکرو اصل و با کیفیت باشه برای کارهای آزمایشگاهی خوب هست برای کارهای تجاری خوب هست
    برای کارهای صنعتی خوب نیست و در عین حال وسایلی دیدم که حدود چند سال مداوم
    کار کردن با avr و خراب هم نشدند
    جدیدترین ویرایش توسط خلبان; ۰۱:۰۹ ۱۴۰۰/۰۲/۲۴.
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

پاسخ : اطمینان از کارکرد میکروکنترلر avrدر محصول

ساعت کاری به چندین بخش مربوط میشه
      بیکی مربوط هست به بخش سخت افزار
      ولتاژ کاری ( بهنره کم باشه ) یا io ها مثلا مکنده باشه تا دهنده .
      دمای محیط کار . رطوبت و لرزش و ... فرکانس کاری کمتر بهتر ....
      یکی هم سخت افرا داخلی مثل flash خود میکرو کنترلر و الگوریتم برنامه نویسی. مثلا من برنامه هام همه هر 100 میلی ثانیه ریست میشن . خوب بد هست . چون هر ریست کلی بار و فشار تو لایه های پایینی قرار میده .
      یک بخش دیگه هم هست که بسته به برنامه نویس مربوط به بخش نحوه ی کار و ... هست . مثلا یکی میاد یک بلوک کامل را ذخیره می کنه تو eeprom
      خوب این باعث داغ شدن بیش از حده اون بلوک مربوط به eeprom میشه و می سوزه . ولی اگه زمان بندی کنیم مثلا هر 10 داده یک بار ذخیره شود
      کرما پخش میشود و طول کار حافظه ی eeprom بیشتر .
      مهترین چیزی که باید رعایت کنید گرما هست . برد رو طوری طراحی کنید که به هیچ عنوان میکرو جریان بار ها رو تامین نکنه . حتی یک led و .....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X