اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چندتا سوال درباره atmega128

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چندتا سوال درباره atmega128

سلام
    من قبلا با atmega16 کار کرده بوردم اما چون sdram کم داشت رفتم یه atmega128 L گرفتم (میخواستم یه mp3 player بسازم) با یه برد برای اینکه روش سوارش کنم اینم عکس بردش

اما به چنتا مشکل برخورد کردم اولیش این که خیلی پایه هاش ریزه از نوک هویه هم ریز تره نمیشه لحیمش کرد از اون کوچیک ترهم این vs1003 واقعا نمشه دستی لحیمشون کرد :cry: سوالم اینه راه دیگه ای برای استقاده از این ای سی ها وجود نداره؟ یا جایی که این با دستگاهی چیزی بزنه؟ اگه وجود داره لطفا آدرس و اینکه چقدر خرج داره؟
    سوال دوم اینه این atmega128L تا کلاک 8 بیشتر ساپورت نمیکنه؟
    کلان خوشحال میشم از تجربه دوستانی که با این ای سی ها کار کردن استفاده کنم من که تو قدم اول موندم :angry: :angry:

پاسخ : چندتا سوال درباره atmega128

سلام
    ببین دوست عزیز من خودم atm128 رو لحیم کردم. شما برای لحیم کردن atm128 باید از هیتر استفاده کنی که قیمت اون 40 تا 50 هزار تومان است. همچنین شما نمی تونی از سیم لحیم معمولی استفاده کنی شما باید از سیم لحیم نازک که مثل یک تار مو هستش استفاده کنی من قطرش یادم نیست اگه نیاز بود بگید تا در بیارم.
    در ضمن شما باید دمای هیتر رو بین 250 تا 290 درجه تنظیم کنی چون این سیم لحیم با این دما ذوب می شود و به آی سی شما صدمه نمی زند.

دیدگاه

مرسی از جوابتون اگه امکان داره بیشتر توضیح بدین و در ضمن جایی رو میشناسین که تو تهران این کارو انجام بده؟ تو پاساژ امجد کسی این کارو انجام نمیده؟
      بازم ممنون

دیدگاه

سلام دوست عزیز
        استفاده از هیتر اصولیه
        ولی من هیتر ندارم و تمام کارم هم با mega128 هست و من با استفاده از هویه معمولی 40 وات لحیم میکنم مثل کارخونه هم در میاد عمرا اگه بفهمی
        برای اینکه بتونی آیسی رو لحیم کنی اول روی برد همونجایی که میخوای آیسی لحیم کنی رو با روغن لحیم آغشته کن بعد قسمتهایی که چاپ سبز ندارند رو لحیم کن (بدون آیسی) جوری که به هم نچسبند کار سختی نیست البته اگر از روغن لحیم خوبی استفاده کنی
        بعد فیبر رو با الکل تمیز کن تا روغن لحیمها پاک بشن بعد هم سر هویه رو خوب تمیز کن که حتی اثری از لحیم روش نمونه بعد ایسی رو سر جاش بزار و فقط با هویه تک تک پایه ها رو داغ کن (در این مرحله به هیچ عنوان از سیم لحیم استفاده نکنی) ای سی لحیم شده غذا آمادس
        فقط دقت کن میزان خیلی خیلی کمی لحیم احتیاج داری همونقدر که جای آیسی به لحیم آغشته بشه :agree:
        پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

درضمن mega128L فقط با 8 مگا و کمتر کار میکنه در صورتی که mega128 معمولی تا 16 مگا هم کار میکنه (البته اگر آی سی تقلبی نباشه چون تقلبی هاش با 16مگا هم مشکل داره) :agree:
          پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سیمه لحیمه خاصی استفاده نکردین ? اخه سیمه لحیمه من تقریبا کلفته

دیدگاه

سلام
              من آی سی رو با هویه 40 وات لحیم کردم ولی بر اثر حرارت زیاد سوخته.این قضیه شانسی هستش.
              فقط یادت باشه که اول آی سی رو تنظیم کنی بعد شروع کنی به لحیم کردنش منظورم اینه که آی سی رو صاف روی فیبرت بزاری

دیدگاه

مرسی از راهنماییتون اما این vs1003 حتی از atmega128 هم خیلی ریز تره تغریبا نصفشه یعنی تنها راه همینه؟ :NO:

دیدگاه

سلام
                  شما که دستگاه CNC که نداری پس مجبوری با هویه لحیم کنی و طریقه ی لحیم کردن من و دوستان گفتیم اگه مشکلی هست بفرمائید تا حلش کنیم.

موفق باشی :nice:

دیدگاه

سلام
                    دنبال نوک هویه SMD هم باش. البته اینجا اینجوری صداش می کنن. نمی دونم اونجا اسمش چیه.

دیدگاه

نه
                      من از سیم لحیم معمولی استفاده میکنم نوک هویه هم معمولیه از همین نسوزهای 1500 تومنی

دیدگاه

سلام.
                        من یک کاری کردم خیلی خوب جواب داد.
                        قبل از اینکه IC رو بچسپونی با سیم لحیم کل جای پین Ic رو روی بورد را بپوشونید. بعد هویه رو روی سیم لحیم روی بورد رو آب کنید و با یک حرکت سریع بورد رو تکون بدید تا لحیم اضافه از روی بورد جدا شود. با 3 طرف بورد هم همین کار رو انجام دهید. بعد IC رو بزارید روی بورد و کار قبل رو انجام دهید. یعنی سیم لحیم رو روی همه پین ها هر 4 طرف بریزید بعد از یک طرف شروع کنید به آب کردن سیم لحیم و یک ضربه به بورد بزنید تا سیم لحیم اضافه آن جدا شود. یک بار امتحان کنید پشیمون نمی شوید
                        اگر سوالی بود در خدمتم
                        محمد شرفی

دیدگاه

یه کاری هم که از حمید نجفی تو همین سایت یاد گرفتم استفاده از تکنیک آدامسه!
                          وقتی می خوای آی سی رو لحیم کنی آیسی می لغزه و تکون می خوره . اگه یه ذره آدامس یا هر چیز مشابهی رو زیر آی سی بذاری و اونو فیکس کنی راحت تر انجام میشه.
                          جنس و نوع قلع هم عامل خیلی خیلی مهمیه .بقیه چیزا رو هم که دوستان گفتن .

دیدگاه

با سلام
                            دوست عزیز ali3635 ، دوستان تجربیات ارزشمند خودشون رو بیان کردند دستشون درد نکنه. من عین پروژه شما رو
                            ساختم با ATmega32L و VS1011 و کارت MMC قابل کنترل بصورت سریال. مدارهائی که در آنها از آیآ‌سی های SMD
                            استفاده شده زیاد ساختم و باور کنید طبق گفتهآ‌های دوستان جذابترین قسمت ، لحیمکاری این قطعاته ولی شرط داره
                            چه شرطی؟ نباید دستتون بلرزه همین. دستگاههای مونتاژ قطعات نسب سطحی معمولا" اول چسب مخصوصی که
                            در حرارتهای بالا منفعل نمیشه در قسمت وسط جائی که قراره قطعه بشینه میزنن و بعدش قطعه رو میزارن روش به
                            این ترتیب قطعه تا زمان گرم شدن و ذوب لحیم و اتصال پایه هاش از جاش تکون نمیخوره. شما هم باید نخست قطعه را
                            با پنس ظریف و مخصوص اینکار بگیرید و سرجای خودش قرار بدید و بعد مقدار کمی روغن Flux به محل مربوطه با نوک
                            یک پیچ گوشتی بزنید و یکی از پایهآ‌هارو لحیم کنید. سپس آخرین تنظیمات رو انجام و بقیه پایه ها رو لحیم بکنید. هرگز
                            استفاده از روغن Flux رو فراموش نکنید چون کیفیت کار رو 100 % بالا میبره .دیدن سایتهای زیر خالی از لطف نیست.
                            http://br.geocities.com/teixeiramg/tuto_solda_SMD_2.htm
                            http://www.sparkfun.com/commerce/tutorial_info.php?tutorials_id=58
                            http://hackedgadgets.com/2006/06/20/clothes-iron-surface-mount-desoldering/

اینهم یک فیلم از مراحل لحیمکاری بصورت دستی که توصیه میکنم حتما" ببینید خیلی براتون مفید خواهد بود:
                            http://hackedgadgets.com/2008/01/14/surface-mount-soldering-tutorial/
                            افتادگی آموز اگر طالب علمی
                            هرگز نخورد آب زمینی که بلند است

دیدگاه

بچه ها من از mega 128lاستفاده کردم 16mhz هم جواب میده

اقــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــا بابک میشه لطف کنین مداره vs101 با mmcرو بذارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

البتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه اگر.............................نباشه
                              چه قدر پر رو هستم
                              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X