اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل هنگ کردن میکرو بعد از چند روز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل هنگ کردن میکرو بعد از چند روز

با درود و احترام خدمت اساتید
    مشکل از کدویژن نیست و من خودم از روزی که شروع کردم کلا با کدویژن کار میکنم و تا الان مشکلی نداشتم.البته تجربه کار کردن با
    IDE های دیگه رو تایید میکنم چون باعث میشه یکسری استانداردها رو یاد بگیرید.
    در مورد PCB که گذاشتید چند نکته هست که بهتون میگم تغییرش بدید مطمئنا بی تاثیر نیست.
    L1 رو برداین و موازی با خازن C6 یه خازن الکترولیت 4.7UF یا 10UF بذارید.
    مقاومت R2 اگه برای کاهش جریان سنسور استفاده میشه رو مطابق استاندارد بذارید تا با مشکل کمبود جریان مواجه نشید.احتمالا تو دیتاشیت سنسور جریان مورد نیاز نوشته شده.
    پایه های ازاد میکرو بصورت نرم افزاری پول اپ کنید و تو تغییر مقدار پورت حتما بصورت پول اپ باقی بمونن.البته پایه های ازاد رو باید ورودی در نظر میگرفتین و به GND وصل میکردین ولی چون PCB قابل تغییر نیست از روش پول اپ استفاده کنید.
    اگه ولتاژ مثبت رو ازسوکت IDC1 میگیرید حتما رگوله شده باشه.
    اگه امکانش هست سنسور رو مستقیما به PCB وصل کنید یا از کابل استاندارد شیلد دار استفاده کنید.اگه طول سیم بلنده یه خازن 1UF مستقیما به پایه سنسور وصل کنید.
    برای ولتاژ 5 ولت R22-R21 رو 4K7 قرار بدین طبق استاندارد I2C.
    اگه دستگاه تو محیطی کار میکنه که نویز زیاده بدنه کریستال رو به GND وصل کنید
    احتمال نویز انداختن بازر کمه چون جریانش با مقاومت محدود شده و بهتره از مقاومت 220 اهم استفاده کنین.البته مودم DIALUP قدیمی چندبار دیدم از دیود هرزگرد استفاده میکردن ولی من خودم هیچوقت اینکارو نکردم و مشکلی نداشتم.
    البته یه نکته مهم وجود داره که سرعت سنسور شما چندکیلوبیت بر ثانیه هست.اگه میکرو با سرعت بالا تبادل دیتا کنه میتونه در خوندن سنسور بصورت یکسره و پشت هم دچار مشکل بشه.بنظرم از سرعت پایین برای خوندن سنسور استفاده کن
    موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست ها
    و اینکه یه پورت 5 تایی بالا سمت راست برد هست. اون به چی وصل میشه؟ همشون پول داون شدن
    با درود خدمت محمد اقا
    اون سوکت 5 تایی احتمالا برای اتصال کلید هست تا بتونن تنظیمات برنامه و گذشتن از حد مجاز دما رو تعیین کنن
    جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۰۹:۴۷ ۱۴۰۰/۰۳/۳۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mzselec نمایش پست ها
      راستی AtmelStudio چه تفاوت هایی با کدویژن داره؟ و اینکه بخوام کار با اون رو یاد بگیرم چقدر زمان میبره؟

واچ*داگ تایمر هم روشن کردم ، و برد رو گذاشتم تست. ،ببینم جواب میده یا نه. ،ایشالا که درست شده باشه
      اصلا کدویژن یک کامپایلر غیر استاندارد هست که در یک کارگاه توسط چند برنامه نویس نوشته شده و وقتی وارد دنیای Atmelstudio بشین تازه می فهمین تمام زمانی که برای کدویژن صرف کردید بیهوده بوده
      یادگیریش خب مسلما چند ماه زمان میخاد اما آموزشاش تو نت فراوونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electromohammad نمایش پست ها
        سلام خدمت دوستان
        کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio (eca.ir)
        آموزش AVR-GCC (eca.ir)
        این دوتا رو من تا حالا پیدا کردم که مال برو بچ خودمونه
        اما کامل وقت نکردم بخونم
        در مورد pcb من زیاد بلد نیستم ولی انگار جای یه سری پایه ها خالیه!!! (پایه های میکرو کنترلر)
        موقع لحیم کردن چجوری لحیم می کنین؟
        و اینکه منظورتون از هنگ کردن میکرو چیه؟ یعنی با مشاهده کردن چه علامتی به این نتیجه رسیدین؟
        و اینکه یه پورت 5 تایی بالا سمت راست برد هست. اون به چی وصل میشه؟ همشون پول داون شدن
        و اون پورت 10 تایی هم احتمالا برای پروگرام کردنه و دیگه بیشتر از این چیز خاصی ندیدم. ( البته خازن های نویز گیرتون رو دیدم که اکثر جاها گذاشتین)

اگر مشکل از سنسوره که با یه سنسور دیگه امتحان کنین ببینین براش مشکل پیش میاد یا نه؟
        اگر مشکل از میکرو کنترلره که با عوض کردن و بررسی کردن میشه به نتیجه رسید.
        اگر مشکل از برنامه است که می تونین اینجا قرار بدین تا بررسی بشه (متاسفانه من کدویژن بلد نیستم)
        اگه بازم نشد انگشت اتهام به کدویژنه (چه نسخه ای استفاده می کنین؟ کرک کردین یا نسخه ی آزمایشی رو استفاده می کنین؟)

موفق باشین دوستان
        آیسی رو که یه سوکت ۴۰ پین میذارم
        هنگ که میکنه روی ال سی دی دیگه چیزی نمایش نمیدهاون پورت پنج تایی کلید هست ، یه کیپد یک در چهار
        اون پورت ده تایی هم به یه برد دیگه میخوره و چند تا رله رو کنترل میکنه و تغذیه هم از اون میاد

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
        مشکل از کدویژن نیست و من خودم از روزی که شروع کردم کلا با کدویژن کار میکنم و تا الان مشکلی نداشتم.البته تجربه کار کردن با
        در مورد PCB که گذاشتید چند نکته هست که بهتون میگم تغییرش بدید مطمئنا بی تاثیر نیست.
        مقاومت R2 اگه برای کاهش جریان سنسور استفاده میشه رو مطابق استاندارد بذارید تا با مشکل کمبود جریان مواجه نشید.احتمالا تو دیتاشیت سنسور جریان مورد نیاز نوشته شده.
        پایه های ازاد میکرو بصورت نرم افزاری پول اپ کنید و تو تغییر مقدار پورت حتما بصورت پول اپ باقی بمونن.البته پایه های ازاد رو باید ورودی در نظر میگرفتین و به GND وصل میکردین ولی چون PCB قابل تغییر نیست از روش پول اپ استفاده کنید.
        اگه امکانش هست سنسور رو مستقیما به PCB وصل کنید یا از کابل استاندارد شیلد دار استفاده کنید.اگه طول سیم بلنده یه خازن 1UF مستقیما به پایه سنسور وصل کنید.
        احتمال نویز انداختن بازر کمه چون جریانش با مقاومت محدود شده و بهتره از مقاومت 220 اهم استفاده کنین.البته مودم DIALUP قدیمی چندبار دیدم از دیود هرزگرد استفاده میکردن ولی من خودم هیچوقت اینکارو نکردم و مشکلی نداشتم.
        البته یه نکته مهم وجود داره که سرعت سنسور شما چندکیلوبیت بر ثانیه هست.اگه میکرو با سرعت بالا تبادل دیتا کنه میتونه در خوندن سنسور بصورت یکسره و پشت هم دچار مشکل بشه.بنظرم از سرعت پایین برای خوندن سنسور استفاده کن
        موفق باشید

با درود خدمت محمد اقا
        اون سوکت 5 تایی احتمالا برای اتصال کلید هست تا بتونن تنظیمات برنامه و گذشتن از حد مجاز دما رو تعیین کنن
        خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون ، چشم این تغییرات رو اعمال میکنم خبرش رو بهتون میدم.
        مقاومت R2 رو با یه دیود زنر گذاشتم و طبق فرمول ها و جریان سنسور محاسبه کردم.
        شما میگید پایه های بدون استفاده رو خروجی کنم و پول آپ داخلی کنم؟ و اگه خواستم باز طراحی رو عوض کنم ورودی کنم و به زمین بزنم؟
        دون دوتا مقاومت هم ۴.۷ کیلو هستنبقیه تغییرات رو انجام میدم ایشالا که درست بشن.
        برای فرکانس میکرو این قسمت رو که عکسش رو فرستادم درسته؟ من خودم روی میکرو فرکانس i2c رو روی ۱۰۰ کیلو گذاشتم.

نوشته اصلی توسط Matin_Mirzadeh نمایش پست ها
        اصلا کدویژن یک کامپایلر غیر استاندارد هست که در یک کارگاه توسط چند برنامه نویس نوشته شده و وقتی وارد دنیای Atmelstudio بشین تازه می فهمین تمام زمانی که برای کدویژن صرف کردید بیهوده بوده
        یادگیریش خب مسلما چند ماه زمان میخاد اما آموزشاش تو نت فراوونه
        چند ماه ؟ مگه چقدر فرق میکنه؟
        این کدویژن مگه ساخت شرکت hp نیست؟

دیدگاه

آیسی رو که یه سوکت ۴۰ پین میذارم
          هنگ که میکنه روی ال سی دی دیگه چیزی نمایش نمیدهاون پورت پنج تایی کلید هست ، یه کیپد یک در چهار
          اون پورت ده تایی هم به یه برد دیگه میخوره و چند تا رله رو کنترل میکنه و تغذیه هم از اون میاد

خیلی ممنون بابت راهنمایی هاتون ، چشم این تغییرات رو اعمال میکنم خبرش رو بهتون میدم.
          مقاومت R2 رو با یه دیود زنر گذاشتم و طبق فرمول ها و جریان سنسور محاسبه کردم.
          شما میگید پایه های بدون استفاده رو خروجی کنم و پول آپ داخلی کنم؟ و اگه خواستم باز طراحی رو عوض کنم ورودی کنم و به زمین بزنم؟
          دون دوتا مقاومت هم ۴.۷ کیلو هستنبقیه تغییرات رو انجام میدم ایشالا که درست بشن.
          برای فرکانس میکرو این قسمت رو که عکسش رو فرستادم درسته؟ من خودم روی میکرو فرکانس i2c رو روی ۱۰۰ کیلو گذاشتم.

چند ماه ؟ مگه چقدر فرق میکنه؟
          این کدویژن مگه ساخت شرکت hp نیست؟
          سلام
          کدویژن هم ادیتور مسخره ای داره، هم کمپایلر مریضی! تنها مزیتش کدویزارده که اونم آش دهن سوزی نیست. توی بحث بهینه سازی و پشتیبانی از استانداردهای مختلف زبان C هم حسابی داغون عملکرده و کمپایلرش هیچ حرفی برای گفتن مقابل avr-gcc نداره. خیلی دلیل دیگه هم وجود داره برای این که بگیم چرا کدویژن چیز بدیه ولی خوب متن طولانی میشه.
          پیشنهاد من به شما کمپایلر avr-gcc هستش. از avr-gcc میشه به شکل های مختلفی استفاده کرد که ساده ترینش همون نصب و استفاده از Atmel Studio هستش. Atmel Studio ادیتور قابل قبول و زیبایی هم داره و به شکل پیشفرض از کمپایلر قدرتمند avr-gcc استفاده میکنه. با تمام این مزایا، هم کمپایلر avr-gcc رایگانه و هم نرم افزار Atmel Studio.
          جالبه بدونید که Arduino IDE هم از avr-gcc استفاده میکنه. همونطوری که گفتم راه برای استفاده از avr-gcc زیاده و میشه ازش توی ادیتورهای دیگه ای مثل اکلیپس، Visual Studio Code و بقیه هم استفاده کرد ولی سر راست تریناش همون Atmel Studio و Arduino IDE هستن. شخصا خودم مدتیه از Visual Studio Code استفاده میکنم ولی خوب به شما پیشنهاد نمیکنم فعلا این کار رو بکنید چون شاید براتون سخت باشه که بهش عادت کنید.

دیدگاه

با درود فراوان

100 کیلوبیت فرکانس خوبیه.اون جدول داره بالاترین سرعت تبادل دیتا سنسور رو نشون میده که 400KHZ هست.
            شما چون برد رو طراحی و تولید کردین و دیگه نمیتونین تغییرات اساسی روش انجام بدید بهتره از روشهای ساده تر برای تغییرات استفاده کنید-شما پایه های ازاد که از روی برد بهشون دسترسی ندارید مثل پایه شماره 18 یا PORTD.4 رو ورودی معرفی کنید و مقدار یک بهش بدید تا پول اپ داخلی بشه.با اینکار پایه معلق نمیمونه تا تغییرات سریع روی پین باعث ایجاد یا ورود نویز بشه.
            یه نکته رو تو برنامه در نظر بگیرید که با تغییر مقدار پورتها وضعیت پول اپ تغییر نکنه.اگه نمیتونید کدهارو تغییر بدید پین رو بجای ورودی-خروجی در نظر بگیرید.
            موردی که گفتم محض اطمینان هست و رعایتش میتونه تاثیر داشته باشه.
            اگه بعدا خواستید برد جدید طراحی کنید پینهای ازاد رو با مقاومت پول داون کنید.
            پاینده باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
              سلام
              کدویژن هم ادیتور مسخره ای داره، هم کمپایلر مریضی! تنها مزیتش کدویزارده که اونم آش دهن سوزی نیست. توی بحث بهینه سازی و پشتیبانی از استانداردهای مختلف زبان C هم حسابی داغون عملکرده و کمپایلرش هیچ حرفی برای گفتن مقابل avr-gcc نداره. خیلی دلیل دیگه هم وجود داره برای این که بگیم چرا کدویژن چیز بدیه ولی خوب متن طولانی میشه.
              پیشنهاد من به شما کمپایلر avr-gcc هستش. از avr-gcc میشه به شکل های مختلفی استفاده کرد که ساده ترینش همون نصب و استفاده از Atmel Studio هستش. Atmel Studio ادیتور قابل قبول و زیبایی هم داره و به شکل پیشفرض از کمپایلر قدرتمند avr-gcc استفاده میکنه. با تمام این مزایا، هم کمپایلر avr-gcc رایگانه و هم نرم افزار Atmel Studio.
              جالبه بدونید که Arduino IDE هم از avr-gcc استفاده میکنه. همونطوری که گفتم راه برای استفاده از avr-gcc زیاده و میشه ازش توی ادیتورهای دیگه ای مثل اکلیپس، Visual Studio Code و بقیه هم استفاده کرد ولی سر راست تریناش همون Atmel Studio و Arduino IDE هستن. شخصا خودم مدتیه از Visual Studio Code استفاده میکنم ولی خوب به شما پیشنهاد نمیکنم فعلا این کار رو بکنید چون شاید براتون سخت باشه که بهش عادت کنید.
              سلام خدمت تمام اساتید
              خیلی ممنون بابت راهنماییتون ، الان دارم AtmelStudio رو دانلود میکنم و کم کم مهاجرت کنم به همین IDE .
              راستی یه سوال ، این کتابخانه هایی که داخل کدویژن استفاده میکنم تکلیفشون چی میشه؟ مثل stdlib.h

با درود فراوان

100 کیلوبیت فرکانس خوبیه.اون جدول داره بالاترین سرعت تبادل دیتا سنسور رو نشون میده که 400KHZ هست.
              شما چون برد رو طراحی و تولید کردین و دیگه نمیتونین تغییرات اساسی روش انجام بدید بهتره از روشهای ساده تر برای تغییرات استفاده کنید-شما پایه های ازاد که از روی برد بهشون دسترسی ندارید مثل پایه شماره 18 یا PORTD.4 رو ورودی معرفی کنید و مقدار یک بهش بدید تا پول اپ داخلی بشه.با اینکار پایه معلق نمیمونه تا تغییرات سریع روی پین باعث ایجاد یا ورود نویز بشه.
              یه نکته رو تو برنامه در نظر بگیرید که با تغییر مقدار پورتها وضعیت پول اپ تغییر نکنه.اگه نمیتونید کدهارو تغییر بدید پین رو بجای ورودی-خروجی در نظر بگیرید.
              موردی که گفتم محض اطمینان هست و رعایتش میتونه تاثیر داشته باشه.
              اگه بعدا خواستید برد جدید طراحی کنید پینهای ازاد رو با مقاومت پول داون کنید.
              پاینده باشید

خیلی ممنون ، چشم حتما انجام میدم

دیدگاه

سلام خدمت تمام اساتید
                خیلی ممنون بابت راهنماییتون ، الان دارم AtmelStudio رو دانلود میکنم و کم کم مهاجرت کنم به همین IDE .
                راستی یه سوال ، این کتابخانه هایی که داخل کدویژن استفاده میکنم تکلیفشون چی میشه؟ مثل stdlib.h

خیلی ممنون ، چشم حتما انجام میدم
                کتابخونه داریم تا کتابخونه!
                یک سریاشون کتابخونه استاندارد زبان C هستن مثل اونایی که اولشون std دارن؛ مثلا همین stdlib و stdio. اینا ربطی به کمپایلر ندارن و هرجا برید هستن. شاید کمی تو جزئیات تفاوت داشته باشن اما در کلیات یکسان هستن.
                اما یکسری کتابخونه ها مثل کتابخونه LCD کاراکتری مختص خود کدویژن هستن. اینا رو دیگه توی کمپایلر دیگه ای نمیبینید. اما چاره چیه؟ میرید توی نت میگردید کتابخونه مناسب سخت افزار و کمپایلرتون پیدا میکنید به پروژه اضافه میکنید یا این که خودتون کتابخونه براش مینویسید. الکی هم نترسید؛ بالاخره باید این راه رو طی کنید. تا ابد که نمیشه وابسته به کدویژن بود!

دیدگاه

یک سریاشون کتابخونه استاندارد زبان C هستن مثل اونایی که اولشون std دارن؛ مثلا همین stdlib و stdio. اینا ربطی به کمپایلر ندارن و هرجا برید هستن. شاید کمی تو جزئیات تفاوت داشته باشن اما در کلیات یکسان هستن.
                  اما یکسری کتابخونه ها مثل کتابخونه LCD کاراکتری مختص خود کدویژن هستن. اینا رو دیگه توی کمپایلر دیگه ای نمیبینید. اما چاره چیه؟ میرید توی نت میگردید کتابخونه مناسب سخت افزار و کمپایلرتون پیدا میکنید به پروژه اضافه میکنید یا این که خودتون کتابخونه براش مینویسید. الکی هم نترسید؛ بالاخره باید این راه رو طی کنید. تا ابد که نمیشه وابسته به کدویژن بود!
                  [SIMG][/SIMG]
                  واقعاً ممنون مهندس ، یه پروژه دارم این رو تموم کنم میرم سراغ اتمل استودیو ، بعدش هم ایشالا میخوام برم سراغ آردوینو

[SIMG][/SIMG]
                  واقعاً ممنون مهندس ، یه پروژه دارم این رو تموم کنم میرم سراغ اتمل استودیو ، بعدش هم ایشالا میخوام برم سراغ آردوینو

موفق باشید

با درود خدمت محمد اقا
                  سلام مهندس جان
                  کابل شیلد بخوام استفاده کنم ، شیلدش رو به جایی مثل زمین وصل کنم یا رها باشه؟

دیدگاه

[SIMG][/SIMG]

[SIMG][/SIMG]

سلام مهندس جان
                    یک توصیه براتون دارم؛ با یک دست ۱۰ تا هندوانه بر ندارید! فرق نمیکنه با چه پلتفرمی کار کنید؛ مهم اینه با چه کیفیتی کار کنید.
                    شما همون avr رو کار کنید و کنارش مفاهیم مهم تر رو یاد بگیرید، خواهید دید با زحمت خیلی کم میتونید بین سخت افزارهای مختلف سوییچ کنید. عجله بیخودی هم توی ابتدای کار نداشته باشید که مفاهیم رو یاد نگرفته بخوایید کار با ۱۰ تا سخت افزار مختلف رو تجربه کنید! این کار جز تلف کردن وقت و هزینه چیزی نداره. اول به مفاهیم اصلی مسلط بشید، بعد وارد کار با سخت افزارهای مختلف بشید.
                    موفق باشید

دیدگاه

[SIMG][/SIMG]
                      با درود به شما دوست گرامی
                      درست فرمودید به زمین باید وصل کنید.
                      امیدوارم زودتر مشکلتون حل بشه تا خستگی از تنتون در بیاد
                      جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۱۸:۰۰ ۱۴۰۰/۰۴/۰۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                        سلام و درود، بله، متاسفانه همینطور هست
                        تقریبا تو 75 درصد تاپیکها، چه استارتر، چه کسی که استارتر نیست ولی
                        سوالی میپرسه، طرف وقتی یه جوابی میگیره، کلا دیگه به تاپیک سر هم
                        نمیزنه! و متاسفانه این باعث ناراحتی تمام دوستانی میشه که میخوان کمک
                        کنن و گاها هم از ارسال پست منصرف میشن!
                        آدم فقط به امید بنده خدا هایی پست میزنه که ممکنه در آینده تاپیک رو
                        ببینن..،.،
                        دوست عزیز، واقعا به چه موضوع مهمی اشاره کردین....
                        به نظرم بهتره یه فکری به این موضوع بشه
                        با درود
                        درست میفرمایید دوست عزیز
                        متوجه سخاوت شما هستیم و خسته نباشید دارم برای شما
                        حتی ادم های سرسختی هم مثل شما یک روز خسته و رنجور میشن
                        امیدوارم اون روز به این زودی ها فرا نرسه
                        و اینکه سعی کنید جوری عمل کنید که بازتاب زحماتتون رنج و عذاب نباشه
                        قوانینی رو برای خودتون وصف کنید تا کمتر رنج ببرید
                        مثلا جواب کامل ندید تا خود طرف هم به اندازه توانش به مشکلاتش بپردازه و یا روحیات طرف در نظر بگیرید
                        کیفیت پاسخ هاتونو به اندازه رفتار و کردار و گفتار طرف ست کنید
                        و از این جور قوانین
                        من شخصا از پاسخ های قدرتمند شما استفاده میکنم و سپاس دارم از حضور شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
                          با درود
                          درست میفرمایید دوست عزیز
                          متوجه سخاوت شما هستیم و خسته نباشید دارم برای شما
                          حتی ادم های سرسختی هم مثل شما یک روز خسته و رنجور میشن
                          امیدوارم اون روز به این زودی ها فرا نرسه
                          و اینکه سعی کنید جوری عمل کنید که بازتاب زحماتتون رنج و عذاب نباشه
                          قوانینی رو برای خودتون وصف کنید تا کمتر رنج ببرید
                          مثلا جواب کامل ندید تا خود طرف هم به اندازه توانش به مشکلاتش بپردازه و یا روحیات طرف در نظر بگیرید
                          کیفیت پاسخ هاتونو به اندازه رفتار و کردار و گفتار طرف ست کنید
                          و از این جور قوانین
                          من شخصا از پاسخ های قدرتمند شما استفاده میکنم و سپاس دارم از حضور شما
                          خیلی از نظر و پیشنهادتون خوشحالم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X