اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خرابی میکرو بدون دلیل موجه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خرابی میکرو بدون دلیل موجه

نوشته اصلی توسط isana نمایش پست ها
    من تا به حال با جی پی اس کار نکردم
    نمی دونستم بدون سیم کارتم میشه
    این جی پی اس هر زمان تایمش قابل اعتماده؟
    مثلا استاندار جهانی ساعتش برا کدوم کشوره ؟

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
    داداش می گم قابل اعتماد هس ساعتش؟
    هر زمان که بخوایم قابل دسترسه؟

داداش مشکل اینه که من نمی دونم چطوری ساعت رو از این کانالها استخراج کنم
    هیچ اطلاعی در مورد فرمتشون ندارم

داداش الان یه چیزایی ازش خوندم
    اینم فرمت ارسالیش هست
    تو 60 بیت اطلاعات دریافت میشه که تایم رو میشه ازش استخراج کرد

اما متاسفانه ثانیه نداره
    ساعت و دقیقه و سال و داره ثانیه رو نداره
    والا زمان توی مسیریابی خیلی مهمه به خاطر همین معمولا از ساعت های اتمی و کلی ملاحظات فیزیکی دیگه براش استفاده میکنن که به نهایت دقت برسه. ثانیه هم چه عرض کنم تا صدم و هزارم ثانیه (دقیق نمیدونم تا چه حد دقیق) رو به شما اعلام میکنه!
    جدیدترین ویرایش توسط hossein.m98; ۲۲:۰۱ ۱۴۰۱/۰۵/۱۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
      والا زمان توی مسیریابی خیلی مهمه به خاطر همین معمولا از ساعت های اتمی و کلی ملاحظات فیزیکی دیگه براش استفاده میکنن که به نهایت دقت برسه. ثانیه هم چه عرض کنم تا صدم و هزار ثانیه (دقیق نمیدونم تا چه حد دقیق) رو به شما اعلام میکنه!
      من فقط نیاز به دقت یک الی دو ثانیه نیاز دارم
      همین تایمی که سایت time.ir نشون میده از کجا میگیره ساعتش رو؟
      من میخوام تایمم دقیق مثل این سایت باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط isana نمایش پست ها
        من فقط نیاز به دقت یک الی دو ثانیه نیاز دارم
        همین تایمی که سایت time.ir نشون میده از کجا میگیره ساعتش رو؟
        من میخوام تایمم دقیق مثل این سایت باشه
        دوست عزیز گفتم دیگه GPS خیلی خیلی دقیقه؛ یکی دو ثانیه که اصلا پیشش عددی نیست!
        توی اینترنت، چند پروتکل برای سنکرون کردن زمان ماشین ها وجود داره که این سایت ها هم غالبا از همین استفاده میکنن. معمولا چند ساعت اتمی توی نقاط مختلف دنیا وجود داره که بقیه ماشین ها خودشون رو با اون ها سنکرون میکنن. حالا من دقیقا نمیدونم این سایت time.ir برای خودش مکانیزم سنجش داره یا از همین مراجعی که گفتم استفاده میکنه، ولی خوب در نهایت همشون مکانیزم کارکرد مشخصی دارن و از این چیزی که مد نظر شماس خیلی دقیق تر هستن!

دیدگاه

دوست عزیز ...

خیلی خوبه که راجع به سیستم تحقیق کردی .

جی پی اس همونطور که دوستان گفتن دقت زمانیش اینقدر مهمه که حتی اتساع زمانی که بخاطر گرانش در اوربیت ۳۶۰۰۰ کیلومتری ماهواره ها داریم هم توش لحاظ شده ( ساعت ماهواره های جی پی اس ساعت اتمی با در نظر گرفتن گرانش کمتر در اوربیت این ماهواره هاست ... همین چند پیکو ثانیه تاخیر در مرجع ماهواره و چند نانوثانیه تاخیر در گیرنده های زمینی و تاخیر انتشار در اتمسفر تا زمین رو اگر در ساعتهای جی پی اس لحاظ نکنن موقعیت شما روی زمین چند کیلومتر ناقابل جابجا میشه ، دقت گیرنده های جی پی اس در اسکیل چند متر هست که یعنی ساعتهاشون مافوق دقیقه )

در مورد پروتکلهای مرجع زمانی رادیویی مثل WWV و RCC که خدمتتون معرفی شد اینها هم زولوشن زمانیشون کمتر از ۱ ثانیه است( حدود ۰.۷ تا ۰.۸ ثانیه ) .

زمان رو به شکل bcd با تونهای صوتی اعلام میکنن ، فاصله ۰.۸ ثانیه ای بیپ اشون برای سنکرون کردن ثانیه است .
          اگر نتونستی استانداردش رو در بیاری اطلاع بده بهت رفرنس چطور خوندن این سیگنالها رو بدم .

هنوز هم جاهایی که امکان دریافت امواج جی پی اس ( زیر سقف و جایی که دید مستقیم با ماهواره ها از دست میره و agps تحت شبکه هم نداریم ) از همین پروتکلهای رادیویی موج کوتاه استفاده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein.m98 نمایش پست ها
            دوست عزیز گفتم دیگه GPS خیلی خیلی دقیقه؛ یکی دو ثانیه که اصلا پیشش عددی نیست!
            توی اینترنت، چند پروتکل برای سنکرون کردن زمان ماشین ها وجود داره که این سایت ها هم غالبا از همین استفاده میکنن. معمولا چند ساعت اتمی توی نقاط مختلف دنیا وجود داره که بقیه ماشین ها خودشون رو با اون ها سنکرون میکنن. حالا من دقیقا نمیدونم این سایت time.ir برای خودش مکانیزم سنجش داره یا از همین مراجعی که گفتم استفاده میکنه، ولی خوب در نهایت همشون مکانیزم کارکرد مشخصی دارن و از این چیزی که مد نظر شماس خیلی دقیق تر هستن!
            داداش دمت گرم باشه فهمیدم
            چرا میزنی خوب
            الان جی پی اس می تونه تو فضای بتونی بسته زمان رو برامون بده؟
            یعنی فضای بسته

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
            دوست عزیز ...

خیلی خوبه که راجع به سیستم تحقیق کردی .

جی پی اس همونطور که دوستان گفتن دقت زمانیش اینقدر مهمه که حتی اتساع زمانی که بخاطر گرانش در اوربیت ۳۶۰۰۰ کیلومتری ماهواره ها داریم هم توش لحاظ شده ( ساعت ماهواره های جی پی اس ساعت اتمی با در نظر گرفتن گرانش کمتر در اوربیت این ماهواره هاست ... همین چند پیکو ثانیه تاخیر در مرجع ماهواره و چند نانوثانیه تاخیر در گیرنده های زمینی و تاخیر انتشار در اتمسفر تا زمین رو اگر در ساعتهای جی پی اس لحاظ نکنن موقعیت شما روی زمین چند کیلومتر ناقابل جابجا میشه ، دقت گیرنده های جی پی اس در اسکیل چند متر هست که یعنی ساعتهاشون مافوق دقیقه )

در مورد پروتکلهای مرجع زمانی رادیویی مثل WWV و RCC که خدمتتون معرفی شد اینها هم زولوشن زمانیشون کمتر از ۱ ثانیه است( حدود ۰.۷ تا ۰.۸ ثانیه ) .

زمان رو به شکل bcd با تونهای صوتی اعلام میکنن ، فاصله ۰.۸ ثانیه ای بیپ اشون برای سنکرون کردن ثانیه است .
            اگر نتونستی استانداردش رو در بیاری اطلاع بده بهت رفرنس چطور خوندن این سیگنالها رو بدم .

هنوز هم جاهایی که امکان دریافت امواج جی پی اس ( زیر سقف و جایی که دید مستقیم با ماهواره ها از دست میره و agps تحت شبکه هم نداریم ) از همین پروتکلهای رادیویی موج کوتاه استفاده میشه

می گم آخه اون فرمتی که بالا عکسشو فرستادم نتونستم ثاانیه رو پیدا کنم
            اگه بشه با همین مرجع رادیویی زمان رو در آورد که خیلی عالی میشه
            فقط یه سوال زمان این مرجع رادیویی با زمان جی پی اس دقتشون کمتر از یک ثانیه که نیسن؟
            اگه کمک کنید بدونم تو این فرمت رادیویی چطوری میشه زمان رو بدست آورد ممنونتون میشم

دیدگاه

پکت اول ( توی عکسی که فرستادید ) اطلاعات ثانیه است ... قبل از DST با leap second warning نمایش داده شده .

نه دوست عزیز چند بار توضیح دادیم که جی پی اس که در حد نانوثانیه ( میلیاردم ثانیه ) دقت داره
              مسیج فرمتش طوریه که در هر ثانیه میتونی ( بسته به آپدیت ریت گیرنده ) زمان رو با رزولوشن میکروثانیه بگیری.

پروتکلهای رادیویی موج کوتاه هم زیر ۱ ثانیه هستن ( منظور از زمان زمان مطلق با مرجع utc یا گرینویچه ... بسته به عرض جغرافیایی که توش هستید نسبت به گرینویچ زمانتون رو آفست میدید )

دقت سیستمهای مورد نظر از اونی که شما لازم داری بالاتره
              یه نگاهی به RCC هم بنداز اونم پروتکل رادیویی خیلی دقیقی هست
              جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۳:۱۹ ۱۴۰۱/۰۵/۱۳.

دیدگاه

پکت اول ( توی عکسی که فرستادید ) اطلاعات ثانیه است ... با DST و leap second warning نمایش داده شده .

نه دوست عزیز چند بار توضیح دادیم که جی پی اس که در حد نانوثانیه ( میلیاردم ثانیه ) دقت داره
                مسیج فرمتش طوریه که در هر ثانیه میتونی ( بسته به آپدیت ریت گیرنده ) زمان رو با رزولوشن میکروثانیه بگیری.

پروتکلهای رادیویی موج کوتاه هم زیر ۱ ثانیه هستن ( منظور از زمان زمان مطلق با مرجع utc یا گرینویچه ... بسته به عرض جغرافیایی که توش هستید نسبت به گرینویچ زمانتون رو آفست میدید )

دقت سیستمهای مورد نظر از اونی که شما لازم داری بالاتره
                یه نگاهی به RCC هم بنداز اونم پروتکل رادیویی خیلی دقیقی هست
                https://en.m.wikipedia.org/wiki/Radio_clock

خوب ممنونم
                منتها الان مشکل اینه که من باید دنبال مداری باشم که بتونه مثلا موج رادیویی رو بگیره بعد اینکه گرفت بشینم فرمتشون رو دیکود کنم
                درسته؟

دیدگاه

گیرنده موج کوتاه سوپر هترودین یدونه آی سی سه پایه است ( شبیه یه ترانزیستور با پکیج TO-92 هستش مثل TN414 یا MK484 که در بازار ایران هم فراوان یافت میشه )

یدونه آنتن لازم داری ، یه بالون LC ( یا اگر پی ال ال در اختیارته میتونی از کلاک خود میکرو بعنوان لوکال اسیلاتور گیرنده استفاده کنی )

بقیه اش هم که دیکودر صوتی ( یدونه دیوده با یه فیلتر ساده rc ) مشابه DTMF هست .

والسلام علینا و علی عبدالله الصالحین .

آی سی رو جور کن مدارش رو بهت میدم ...

پ .ن
                  از پروگرامر isp به کجا رسیدیم ...

نمونه گیرنده am با mk484

In this DIY, we are demonstrating a project of an AM Radio Receiver with MK484 IC. The MK484 AM radio is a completely functional AM radio
                  جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۳:۲۱ ۱۴۰۱/۰۵/۱۲.

دیدگاه

گیرنده موج کوتاه سوپر هترودین یدونه آی سی سه پایه است ( شبیه یه ترانزیستور با پکیج TO-92 هستش مثل TN414 یا MK484 که در بازار ایران هم فراوان یافت میشه )

یدونه آنتن لازم داری ، یه بالون LC ( یا اگر پی ال ال در اختیارته میتونی از کلاک خود میکرو بعنوان لوکال اسیلاتور گیرنده استفاده کنی )

پ .ن

نمونه گیرنده am با mk484

https://www.circuits-diy.com/simple-...with-mk484-ic/
                    داداش می گم این ای سی هر چی می گردم نیست
                    مشابهش چی می تونه باشه که پیدا بشه بتونم سفارش بدم

دیدگاه

اینا رو فروشگاههای آنلاین یا ندارن یا قیمت پرت و پلا میدن ( قطعات آنالوگ رادیویی قدیمیه )

اگر تهرانی قطعه فروش های پاساژ امجد و فرقانی و عباسیان و غیره ( قدیمی ها ) تعداد دارن .
                      اگر تهران نیستی خصوصی در خدمتم

دیدگاه

پ .ن

نمونه گیرنده am با mk484

واقعا موجود نیست این آی سی
                        ای سی zn415 هم موجود نیست
                        نمیشه به جاش از ترانزیستور معمولی استفاده کرد؟

پ .ن

نمونه گیرنده am با mk484

واقعا موجود نیست این آی سی
                        ای سی zn415 هم موجود نیست
                        نمیشه به جاش از ترانزیستور معمولی استفاده کرد؟

دیدگاه

کیت کاملش ...

راديو روي موج متوسط كار مي‏ كند و با وجود مداري ساده از كيفيت صدا و حساسيت خوبي برخوردار است که در نوع خود گيرنده‌اي کم نظير است. ● بخش گيرنده اين راديو که از يک آي‌سي TA7642 (مشابه ZN414) ، کادرآنتن و واريابل تشکيل شده است که مي‌تواند ايستگاههاي محلي را دريافت کنند و […]

دیدگاه

اینا رو فروشگاههای آنلاین یا ندارن یا قیمت پرت و پلا میدن ( قطعات آنالوگ رادیویی قدیمیه )

اگر تهرانی قطعه فروش های پاساژ امجد و فرقانی و عباسیان و غیره ( قدیمی ها ) تعداد دارن .
                            اگر تهران نیستی خصوصی در خدمتم
                            نه داداش تهران نیستم
                            اگه دارین بهم پیام بدین تهیش کنم
                            فقط در مورد دیکود کردنش باید بهم کمک کنی

داداش این واقعا بزرگه اون ای سی رو داره ما از این درش بیاریم؟
                            البته حالا اگه اینم بشه چطور باید زمان رو ازش در بیاریم

دیدگاه

گفتم که شما قطعه رو تهیه کن ...

استخراج زمانش رو بهت میگم چطوریه ...
                              کیت کامل واسه شما راحت تر هم هست

از اینجا بگیر

https://roboeq.ir/products/detail/09...DB%8C-TA7642/#!

دیدگاه

مدارشو دارین همینو بگیرم ای سیشو در بیارم کوچیکش کنم
                                من نیازب به اون واریبال و اینجور چیزا ندارم
                                مدار می خوام کوچیک بشه
                                اه اوکی باشه بگین همیونو سفارش بدم
                                مرسی که دارین جواب میدین

گفتم که شما قطعه رو تهیه کن ...

استخراج زمانش رو بهت میگم چطوریه ...
                                کیت کامل واسه شما راحت تر هم هست

از اینجا بگیر

https://roboeq.ir/products/detail/09...DB%8C-TA7642/#!

پس همینو بگیرم؟
                                مشکلی نداره که؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X