اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پیدا کردن پایه های مربوط به LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پیدا کردن پایه های مربوط به LCD

سلام خدمت دوستان عزیز،
    برام یه برد آوردن که این برد یه میکرو ATmega16 داره و قسمت نمایشگر و کلید های کنترلیش توسط باکس هدر 16 پین میره سمت پنل.. حالا از اونجایی که این برد برای چند سال پیشه پنلی وجود نداره که بدونم پایه های مربوط به LCD (کاراکتری 2*16) و کلید کدوم پایه ها هستن توو قدم اول طبق PCB پین های باکس هدر به شکل زیر هستن :
    ⚠ فیوز بیت های میکرو قفل شده و نمیشه حافظه رو خوند و آورد داخل شبیه ساز
    ⚠ منظور از A و C پورت های میکروکنترلر است

ولی وقتی طبق شکل زیر LCD رو وصل کردم LCD درست کار نکرد :

بعدش اومدم 11 پین که مربوط به ورودی خروجی های دیجیتال هستن رو وصل کردم به آردوینو و اومدم وضعیتشون رو هر لحظه روی سریال چاپ کردم (شکل زیر) ولی نتونستم حداقل پایه های مربوط به کلید رو پیدا کنم
    به ترتیب A6, A5,A7,C0,C1,C2,C3,C4,C5,C6,C7

لطفا روشی برای تشخیص پایه های مربوط به LCD و پیدا کردن پایه های کلید پیشنهاد کنید، با تشکر
    جدیدترین ویرایش توسط mahdi8; ۱۱:۵۱ ۱۴۰۱/۰۸/۱۶.

پاسخ : پیدا کردن پایه های مربوط به LCD

سلام ،
    این کاری که وصل کردین به آردوینو تا وضعیت پایه رو ببنید خیلی روش خلاقانه ای بود .
    ی سوالی : الان شما توی این شماتیکی که قرار دادین شماره پایه های LCD رو همینطوری برای مثال نوشتید ؟

پین کلید به نظرم باید اونی باشه که تغییر وضعیت نداده باشه . حالا شما توی این تصویری که ازخروجی آردوینو قرار دادین بعضی از پایه ها یا روی 0 یا روی 1 ثابت موندن.

اونایی که روی صفر ثابت هستن رو پول آپ کنید دونه دونه ، ببنید اتفاقی میوفته یا ن ، بعد برید سراغ اونایی که روی یک ثابت هستن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MajiDAmieE نمایش پست ها
      سلام ،
      این کاری که وصل کردین به آردوینو تا وضعیت پایه رو ببنید خیلی روش خلاقانه ای بود .
      ی سوالی : الان شما توی این شماتیکی که قرار دادین شماره پایه های LCD رو همینطوری برای مثال نوشتید ؟

پین کلید به نظرم باید اونی باشه که تغییر وضعیت نداده باشه . حالا شما توی این تصویری که ازخروجی آردوینو قرار دادین بعضی از پایه ها یا روی 0 یا روی 1 ثابت موندن.

اونایی که روی صفر ثابت هستن رو پول آپ کنید دونه دونه ، ببنید اتفاقی میوفته یا ن ، بعد برید سراغ اونایی که روی یک ثابت هستن .
      متشکرم
      شماتیک مربوط به باکس هدر رو از روی PCB کشیدم و شماتیک مربوط به LCD رو همینطوری کشیدم چون حالت منطقیش اینه که وقتی پین 1 گراند مدار باشه و پین 2 تغذیه 5 ولت و پین 3 هم پتانسیومتر مربوط به کنتراست LCD، باید پین های بعدی هم برای دیتا LCD باشن
      درسته ولی هیچ پایه ای ثابت نیست بعضی از پایه ها که تایم بیشتری توو یه وضعیت هستن هم هر از گاهی تغییر وضعیت میدن

یه مشکلی که هست اول باید LCD رو وصل کنم چون وقتی کلید رو پیدا کنم هم نمیشه مدار رو تنظیم کرد
      جدیدترین ویرایش توسط mahdi8; ۱۱:۲۶ ۱۴۰۱/۰۸/۱۶.

دیدگاه

ساده ترین روش پیدا کردن پایه های اینه که :
        پایه ال سی دی خروجی پوش پول کانفیگ میشن .
        پایه های کیبورد ورودی ( یا با پول آپ داخلی یا پول آپ خارجی )

اگر پول آپ خارجی استفاده شده که مثاومتهاش روی برد و پورت کیبورد معلومه .
        اگر هم پول آپ داخلی هست وقتی سیستم روشنه تست جریان بگیرید ( بوسیله یک ال ای دی سری با مقاومت ۲۲۰ اهم ) .

پایه های مربوط به کیبورد اولا سطح منطقی اشون بدون بار یک هست و ثانیا جریان خیلی پایینی ارائه میدن ( ال ای دی روشن نمیشه یا خیلی کم نوره )

* معمولا برای ال سی دی های کاراکتری پایه RW رو به میکرو وصل نمیکنن مستقیم زمینه
        جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۰:۱۹ ۱۴۰۱/۰۸/۲۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X