اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

error interrupt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

error interrupt

سلام
    دوستان من تازه شروع به کار با interrupt در کدویژن کردم. ولی برای ISR هر بردار وقفه ای که مینویسم این ارور میده :(
    ISR(TIMER1_OVF_vect)
    error:
    undefined symbol 'TIMER1_OVF_vect

ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ : error interrupt

نوشته اصلی توسط Negin.h2000 نمایش پست ها
    سلام
    دوستان من تازه شروع به کار با interrupt در کدویژن کردم. ولی برای ISR هر بردار وقفه ای که مینویسم این ارور میده :(
    ISR(TIMER1_OVF_vect)
    error:
    undefined symbol 'TIMER1_OVF_vect

ممنون میشم راهنماییم کنید
    این ارور میگه بردار وقفه مد نظرتون ( در این کیس خاص اوور فلوی تایمر ۱ ) دیفاین یا تعریف نشده ...
    هدر اینتراپت های میکرو مد نظر رو ( معمولا interrupts.h یا همچین فایلی هست ) اول برنامه include نکردید ...

اگر با کد ویزارد دارید تعاریف اولیه رو انجام میدید ( تنها توجیه استفاده کنندگان این IDE همین ویزاردشه ) در تب پریفرال مربوطه ( این جا میشه timers ) اینتراپتی که مد نظرتون هست رو باید تیک بزنید .

مشابه این :
    فعال کردن تایمر کانترها تو کدویژن توسط کدویزارد برعکس کدنویسی کار خیلی ساده ایه که با چن تا کلیک انجام میشه=) به این صورت که وارد محیط کدویژن شده و پس  از انتخاب پروژه ی جدید ،در قسمت های مشخص شده در شکل بالا تنظیماتمون رو اعمال میکنیم. بسته به نوع تایمری که میخواییم تو […]

پ.ن : اگر تازه شروع به یادگیری کردید ، پیشنهاد میکنم وقت و منابعتون رو روی این پلتفورم و اکوسیستم هدر ندید .
    جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۲۱:۴۸ ۱۴۰۲/۰۱/۱۱.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
    X