اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط رله با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتباط رله با میکرو

بالاخره چیکار کنم؟ :cry2:

دیدگاه

از دوستان کسی از قیمت کنتاکتور ها خبر داره ؟
      That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ma_bazrafshan
        بالاخره چیکار کنم؟ :cry2:
        سلام
        من با اپتوکوپلر کاملا موافقم ولی به نظر من برای این کار نیازی به اپتوکوپلر نیست. شما می توانید از یک ترانزیستور برای سویچ رله استفاده کنید و دو سر بوبین سلف را یک دیود فرکانس بالا مثلا 1N4148 به صورت معکوس وصل کنید این دیود هرزگر است و جریان نشتی سلف را از بین می برد.
        به نظر من این بسیار از لحاظ اقتصادی به صرف است.

دیدگاه

سلام
          من میخوام از کولر گازی استفاده کنم به نظر شما مشکلی پیش نمی اد اگه از رله استفاده کنم؟بعضی از بچه ها میگن با رله نمیشه کار کرد :cry:

دیدگاه

سلام

برای راه اندازی ادوات مغناطیسی که قضیه لنز داخلشون صادق هست حتما دیود هرز گرد می خواد

از طرفی به نظرم برای حل جریان بالای کاری این پروژه استفاده از power mosfet بد نباشه.(میشه موازی هاشون را هم استفاده کرد)

موفق باشید
            خدایا آنگونه زنده ام بدار تا نشکند دلی از زنده بودنم و آنگونه بمیرانم تا به وجد نیاید کسی از نبودنم (دکتر شریعتی)

دیدگاه

اینم یه نظر دیگه :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m_electronic
                سلام

برای راه اندازی ادوات مغناطیسی که قضیه لنز داخلشون صادق هست حتما دیود هرز گرد می خواد

از طرفی به نظرم برای حل جریان بالای کاری این پروژه استفاده از power mosfet بد نباشه.(میشه موازی هاشون را هم استفاده کرد)

موفق باشید
                لطفا یه پاور موسفت برای 350 ولت (سینوسی) و جریان 20 امپر پیشنهاد بدید :surprised: (دیگه این یکی خیلی عجیبه )
                و میتونین یه مدار بزارین برای سوئیچ کردن برق سینوسی 220 ولت شهر با چندین آمپر جریان با استفاده از چند mosfet موازی ؟
                (ساخت این مدار امکان پذیره ولی دردسر ها و هزینه ها دارد )
                اخه چرا وقتی خودتون چیزی رو تجربه نکردین مردم میفرستید دنبالش ؟؟؟
                That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X