اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در مورد PWM با میکرو Atmega

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در مورد PWM با میکرو Atmega

امکان داره یه توضیح بدید که در اینجا FPGA چکار می کند؟ فکر کنم با موبیل بتونی چندتا عکس از موقع کار کردن دستگاه استفاده کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
      * امکان داره یه توضیح بدید که در اینجا FPGA چکار می کند؟

** فکر کنم با موبیل بتونی چندتا عکس از موقع کار کردن دستگاه استفاده کنی.
      با سلام

* در مورد ، سیستم خودم ، یا در مورد شماتیک پیشنهادی ، برای سیستم شما ؟

** مشغول تغییر فرمت فیلم گرفته شده به MPEG هستم .

دیدگاه

اگه اشکالی نداشته باشه در مورد هر دوتاش. منتظر فیلمش هم هستم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
          اگه اشکالی نداشته باشه در مورد هر دوتاش. منتظر فیلمش هم هستم.
          در مورد دلیل استفاده از fpga یا بهتر بگم cpld ، تعداد 8 عدد رجیستر 74573 برای درایو 23 عدد ال ای دی دو رنگ بود ، و چون سیمبندی و ارتباط دهی این تعداد چیپ در روی بوردی که تصویرش را دیدید ، بسیار حجیم و در اون ابعاد بورد ، قابل انجام نبود ( طرح سفارش مشتری بود و برای تفنن ساخته نشده بود ) ، و بدلیل دیگر ، اینکه بورد چرخان ، با وزن این 8 ای سی ، از حالت تعادل خارج میشد ، تصمیم گرفتم که از cpld استفاده نمایم .

در مورد قسمت اول سوالتون ، فکر کنم ، توضیحات کامل بود ، ولی بهر حال ، برای روشن شدن بیشتر مطلب ، موضوع رو بیشتر شرح میدم .
          و اما در مورد نیاز شما ، باید عرض کنم ، شاید برای درایو یک rgb led بشه از یک میکرو avr استفاده نمود ، ولی برای درایو همزمان 16 rgb led ، قاطعانه عرض میکنم که خیر .

چرا ؟
          به این دلیل که :
          به یک شمارنده باینری با طول 16 بیت نیاز میباشد . ( تولید کننده 4 کانال pwm در این شماتیک ، بین همه ال ای دی ها ، مشترک است )
          به یک مدار تبدیل باینری به pwm نیاز میباشد ( محاسبه تعداد گیت بماند )
          برای آدرس دهی هر ال ای دی ، در 6 مد ( خاموش - pwm mode 1 - pwm mode 2 - pwm mode 3 - pwm mode 4 - روشن ) نیاز به یک دیکودر 3 به 6 میباشد .
          برای ادرس دهی این 3 دیکودر ( قرمز - سبز - آبی ) ، برای یک ال ای دی آر جی بی ، به رجیستری با طول 9 بیت نیاز میباشد .
          حالا همین تعداد چیپ رو برای 16 ال ای دی آرجی بی ، محاسبه بفرمایید ، ( محدودیتها : مبدل 3 به 6 با خروجی + وجود ندارد (( 78138 مبدل 3 به 8 با خروجی منفی )) - رجیستر با 9 بیت وجود ندارد (( 74595رجیستر 8 بیتی )) )
          هر چند ، این طرح برای 32 ال ای دی میباشد .
          نوشته اصلی توسط امیر معیری

با سلام

با مداری که در maxplusII طراحی کردم ، با در نظر گرفتن ، 4 خروجی gray level برای هر کدام از ال ای دی های rgb ( قرمز - سبز - آبی ) ، برای درایو همزمان ده RGB_LED ، حد اقل به یک altera epm7128plcc84 نیاز است.

این شماتیک ، درایور یک ستون با 32 ال ای دی rgb ، بوسیله pwm و کنترل شونده ، توسط هر میکروکنترولری میباشد . ، " فقط با استفاده از سه پین میکرو "

دیدگاه

سلام. دوستانی که با AVR کار کردن مشکل اینه: میکروی من atmega88 هست و میخوام از سه تایمر استفاده کنم و 6 عدد PWM تولید کنم و میخوام رجیستر های TCC تمام تایمر ها با هم از 0 شروع بشن و در 255 سر ریز بشن و تمامی OCR ها هم مانند هم عمل کنند چه راهی سریع تر هست؟(مثل اینکه شما یک پین رو کردی 6 عدد و دارن مثل هم PWM میدن. هم فاز و هم فرکانس. و هر وقت دلت خواست فلان پین رو خاموش و روشن میکنی. کارکت فیز مود رو تست کردم جواب نگرفتم به دلیل اینکه روشن کردن یک تایمر زمانی حدود 3 میکرو ثانیه طول میکنه توی تست هام و دلیلش رو نفهمیدم) روشن کردن تایمر چند پالس از کلاک زمان میبره؟
            ویرایش: دوستانی که مشکل من رو داشتن. میتونن فقط از یک تایمر استفاده کنن و پالس مورد نظر رو بسازن و بعد با 6 تا گیت منطقی اند ( با یک عدد BJT میشه گیت منطقی اند ساخت) PWM مورد نظر رو با هر پین دیجیتال دلخواه اند کنندو بدن به سوییچ
            جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۱۲:۳۰ ۱۳۹۸/۱۲/۱۷.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...