اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور رطوبت ومیکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور رطوبت ومیکرو

سلام
    اقا من برا یه کاری از سنسورهای رطوبت استفاده میکنم تو این سنسورها که خازنی هستند با کمک دو تا ic 555در نهایت خروجی سنسور فرکانس میشه من چطوری میونم این فرکانس رو به میکرو بدم.محدوده تغییرات فرکانس به ازای 0% رطویت 6234hz هست و به ازای 100% رطوبت 7322hz هست از صفر تا 100 رو 1khz تغییر داره اما به ازای هر 10%تغییر رطوبت خروجی 124hzتفییر میکنه .خالا سوال اینه که برا اینکه ما این سنسور رو به میکرو وصل کنیم شما چه پیشنهادی دارین؟

پاسخ : سنسور رطوبت ومیکرو

سلام.
    با کدام مدار تغییرات فرکانس اینقدره که گفتید؟
    مقادیر المانها؟

دیدگاه

با دادن فرکانس به پورت b1میکرو ،البته نیاز هست که برنامه فرکانس رو هم وارد کنید!من برنامه رو براتون قرار دادم:
      نوع میکرو:atmega32

http://rapidshare.com/files/175744433/frequence.zip.html

دیدگاه

سلام
        اقا واقعا ممنونم
        من بررسی میکنم اگه مشکلی بود مزاحمتون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mhf13366
          ba salam be doste aziz

shomamitonid ba dadane frekance be porte b1 micro(atmega 32) frkance ro be micro bedin albate niyaz be ye baraname ferekanc ham darin

man baraton ham proteuse va ham file bascome ro barat gozashtam

eshkali bood be pors

http://rapidshare.com/files/175744433/frequence.zip.html

سلام.

لطفا به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی تایپ کنید.

اگر شما قادر به فارسی نویسی نیستید میتوانید از سایت های (به نویس) و (بیتا وب) برای تبدیل فینگلیش به فارسی روان استفاده کنید.

متشکرم
          www.icesi.ir

دیدگاه

سلام این سنسورتون که گفتین شمارش چیه و چند خریدین ؟
            اگه راهش انداختین لطف کنید بگین که راحت میشه کالیبرش هم کرد یا نه؟

دیدگاه

بنده هم استدعا دارم قیمت رو برامون بزارین

دیدگاه

سلام
                قیمت 8500 تومن هست این در اصل یک سنسور خازنی هست که برای کار کردن از تغییرات خازنی استفاده میکنه در زیر هم براتون دیتا شیت رو میزارم

http://persiandrive.net/767666

دیدگاه

ببخشید فوضولی میکنم ولی این سنسور رطوبتی چه کاربردی داره؟ :redface:

دیدگاه

سلام
                    این سنسور رطوبت برای اندازهگیری رطوبت کاربرد داره دیگه
                    رطوبت در بعضی موار دخیلی مهم هست مثلا یه نمونه برا پروزش قارچ هست که رطوبت هوا مهم هست و یا تو استخر ها و ....

در مورد این ماژول این رو هم اضافه کنم که این eeprom که قرار داده شده در اصل برا گرفتن ضرایب کالیبره هست و یه بار که این ضرایب رو بگیریم همه چی حل میشه و دیگه به ارتباط با eeprom نیازی نداریم
                    در ضمن این رو هم بگم که این سنسور رو میشه فقط با یه پایه از میکرو راه اندازی کرد فقط الان باید ور برم ببینم چطوری میشه با این eeprom ارتباط برقرار کرد ؟

دیدگاه

میشه خواهش کنم مداری رو که تا حالا بستین رو بذارین

دیدگاه

سلام ............

جناب بذر افشان برای ذخیره کردن ضرایب Calibration امکانش نیست از روندهای محیط کامپایلر کمک گرفت .. مثلا از کلمات رزرو شده که متغییرها رو در حاقظه ی EEprom ذخیره استفاده میکنه ، کمک گرفت .. بعد یه سوال دیگه .. شما فرمودید که برای خوندن اطلاعات از eeprom، یک پایه قرار داده شده .. میخوام بدونم پروتکل خاصی برای اون وجود داره؟ نمیدونم متوجه شدید یا نه، شما که فرمودید eeprom خارجی من ذهنم رفت سمت eeprom های سری 24C و 25C که با پروتکل ارتباطی I2C کار میکنن .. میخواستم بدونم قضیه ی این تک پایه چیه؟ ممنون میشم ..
                        دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام
                          ببینید این سنسور از خاصیت خازنی استفاده میکنه و مقدار رطوبت رو با توجه به تغییرات خازن ارایه میده . این تا اینجا
                          حالا برا این که تغییرات خطی نیست نمیشه 1 عدد داد و گفت این صریب رو اعمال کنید همه کالیبره میشن کارخونه اومده هر سنسوری رو که میسازه خودش 2 بار یا بهتر بگم تو 2 نقطه کالیبره میکنه و میده تحویل سازنده حالا چون برا هر سنسوری ضریب کالیبراسیون فرق داره (به دلیل تغییر مشخصات اجزا فیزیکی برا هر سنسوری این صریب فرق داره)اینا اومدن این اعداد رو که منحصر به فرد هم هست تو یه دونه EEPROM گداشتن و این اعداد رو توش قرار دادن که با این اعداد میشه ماژول رو کالیبره کرد
                          اگر ما از این اعداد هم استفاده نکنیم باید بتونیم رطوبت رو سنس کنیم منتها خوب دقیق نمیشه دیگه .ما باید این اعداد رو از روی یک EEPROM خارجی بخونیم و برا این کار به 2 تا پایه احتیاج داریم خالا اینی که چطوری از این EEPROMجواب رو به میکرو رسوند و چطوری میشه فرکانس رو خوند با میکرو راستش من هنوز کار نکردم اگه تونستم جواب بگیرم حتما در خدمتتون هستم

دیدگاه

فکر کنم بهتره از کلاک یک میکرو استفاده کنی ولی من فقط PIC بلد AVR رو نمیدونم

میشه با آی سی های مبدل فرکانس به ولتاژ هم استفاده کنی و به ورودی مبدل آنالوک به دیجیتال میکرو بدی ولی من اینو توصیه نمیکنم... همون اولی خوبه اگه مثال هم مخای توی همین فروم هست یه سرچ بزن

دیدگاه

سلام
                              برا خوندن از ٍٍEEPROM که باید از scl&sda استفاده بشه چون I2C هست اما برا خوندن فرکانس نمیدونم چه کار کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X