سلام دوستان. من یه سوال داشتم. آیا میشه از پایه های OC همزمان برای خروجی تایمر و هم به عنوان IO استفاده کرد؟ اگه نه راه حلش چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
سوال در مورد تایمر
Collapse
X
-
پاسخ : سوال در مورد تایمر
می خوام رو پایه ی OC یه موج مربعی به وسیله تایمر کانتر بسازم و همزمان یه اطلاعاتی رو رو پایه ی IO متناظر با همون OC بفرستم به طوری که این دو تا باهم AND بشن. امکانش هست؟خدایا
من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
امام سجاد (ع)
دیدگاه
-
سلام ...............
سوالتون رو من یک بار دیگه مطرح میکنم ..
شما میخواید یه موج مربعی تولید کنید با استفاده از PWM .. بعد با توجه به وضعیت سطوح پالستون (On یا Off ..) خروجی دیگه رو کنترل کنید که اتفاقا هم تراز با همن تغییرات سطح پالستونه، یعنی با سطح یک، خروجیتون یک بشه و با سطح صفر خروجیتون صفر بشه .. درسته؟
یا نه .. اینکه شما پالس خروجی رو تولید کردید و بعد در حالیکه دارید از پایه ی OC خروجی میگیرید، اطلاعات کنترلی رو روی اون بفرستید؟ کدوم یکی از اینا منظورتونه؟ بفرمایید تا بحث رو دنبال میکنیم .. موفق باشید ..دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
شما میخواید یه موج مربعی تولید کنید با استفاده از PWM .. بعد با توجه به وضعیت سطوح پالستون (On یا Off ..) خروجی دیگه رو کنترل کنید که اتفاقا هم تراز با همن تغییرات سطح پالستونه، یعنی با سطح یک، خروجیتون یک بشه و با سطح صفر خروجیتون صفر بشه .. درسته؟
یا نه .. اینکه شما پالس خروجی رو تولید کردید و بعد در حالیکه دارید از پایه ی OC خروجی میگیرید، اطلاعات کنترلی رو روی اون بفرستید؟ کدوم یکی از اینا منظورتونه؟ بفرمایید تا بحث رو دنبال میکنیم .. موفق باشید ..
منظورم همین دومیست. یعنی همزمان که یه شکل موج مربع توسط تایمر روی پایه ی OC تولید شده بتونم روی IO معادل با همون OC یه تعداد بیت رو بفرستم.خدایا
امام سجاد (ع)
دیدگاه
-
سلام ................
ببینید وقتی که شما از تایمر در مد PWM استفاده میکنید، و پایه ی OC تون رو در وضعیت خروجی تنظیم میکنید تا بتونید شکل موج مربعیتون رو تولید کنید، دیگه نمیتونید از اون پایه به عنوان پایه ی I/O استفاده کنید و روی اون کامند کنترلی بفرستید .. فرض کنید بخوایم این کار رو انجام بدیم .. خب اتفاقی که میفته چیه؟ پین OC روی خودش Toggle شدن لبه هارو برای تولید پالس خروجی میبینه، اما شما با کنترل دستورات، اون رو به انتخاب خودتون 1 یا صفر میکنید؟ چه اتفاقی میفته؟ پالستون از حالت روتین خودش خارج میشه و شکل موج خروجیتون به هم میخوره ... در نتیجه باید یه پایه ی دیگه رو برای این منظور انتخاب کنید .. موفق باشید ..دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
من میخوام این دو تا ( شکل موج مربعی با فرکانس ثابت و دیوتی سایکل 50% و او commandها ) با هم AND بشن. نظرتون در باره ی اینکه اون شکل موج ثابت رو توسط تایمر و روی یکی دیگه از پایه ها ایجاد کنیم و یه قسمت دیگه command رو روی همون پایه بفرستیم. امکان پذیر هست؟خدایا
امام سجاد (ع)
دیدگاه
دیدگاه