اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خواندن ولتاژ با adc میکرو avr در بیسیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

خواندن ولتاژ با adc میکرو avr در بیسیک

سلام دوستان
    من میخوام یه مدار بسازم که فقط یه ولتاژ رو از ورودی adc میکرو مگا 16 دریافت کنه و رو ال سی دی نشون بده .
    اگه میشه با بیسیک یه مثال بهم نشون بدید .
    این ولتاژ هر لحظه تقیر میکنه و من میخوام رو ال سی دی این مقدار رو هر ثانیه نشون بده .
    کار با ال سی دی رو تا حدودی که کارم رو انجام بدم بلدم ولی بلد نیستم با adc یه ولتاژ رو بخونم .
    اگه میشه کمکم کنید
    ممنون

پاسخ : خواندن ولتاژ با adc میکرو avr در بیسیک

سلام دوست عزیز یک مدار تشخیص دما قبلا شبیه سازی کردم که برات UP کردم تو لینک زیر، فقط یک چیزی شاید مشکلت توی سخت افزار باشه با توجه به Config که اول برنامه برای ADC بکار بردی باید پایه AVCC و VREF را بطور مناسب بایاس کنی مثلا در این مثال دماسنج با توجه به اینکه من تو برنامه ولتاژ رفرنسم رو Internal در نظر گرفتم حتی می شد هیچی به اون 2 پایه وصل نکرد. ولی اگر ولتاژ رفرنس رو External در نظر می گرفتم باید حتما یک ولتاژ رگوله شده مناسب به پایه VREF وصل می کردم.
    این هم لینک :
    http://rapidshare.com/files/176421420/Liaghat.rar.html
    اگر مشکل داشتی برنامه و شماتیک رو Up کن تا همه بهتر بتونن کمکت کنن. موفق باشی
    سعی نکن انسان موفقی باشی بلکه سعی کن انسان ارزشمندی باشی. آلبرت انیشتین

دیدگاه

پاسخ : خواندن ولتاژ با adc میکرو avr در بیسیک

سلام
      شما باید ابتدا سیگنال تون رو یکسو کنید بعد از این کار باید ولتاژ را توسط یک تقسیم ولتاژ به 5 ولت تبدیل کنید.شما برای این کار باید از تقسیم ولتاژ استفاده کنید شما با این کار ولتاژ حداکثر را که دارید باید 5 ولت تبدیل کنید و اگر ولتاژ کمتر شود به همان ترتیب ولتاژی که به پایه میکرو می رسد کمتر خواهد شد.
      مثلا شما ولتاژ 20 ولت را می خواهدی اندازه بگیرید شما 20 ولت را به 5 ولت تبدیل کنید و اگر 5 ولت به ADC رسید یعنی 20 ولت و اگر ولتاژ ورودی به 10ولت برسد ولتاژی که به ADC می رسد 2.5 ولت خواهد بود و تو برنامه تعریف می کنید اگر 2.5 ولت رسید یعنی ولتاژ ورودی 10 ولت است.
      شما می تونید با این تقسیم بندی ولتاژ را اندازه بگیرید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X