سلام دوستان
(اینم یه تاپیک با نام مناسب!!! به به !!!)
من تمام دیتا شیت ISD4004 رو خوندم و به صورت سطحی ترجمش کردم
با توجه به آن یک برنامه هم نوشتم که متاسفانه هیچ جوابی نگرفتم
فکر میآکنم مشکل تو قسمت هایی باشه که تو دیتاشیت به روشنی گفته نشده یا با ISD25120 تفاوت داره
میآخواستم اگه ممکنه به سوالاتم جواب بدین تا مشکلم حل بشه
چون به این برای پروژه فاینالم که آخرین فرصتش 1 ماه دیگه هست نیاز دارم
دمتون گرم ... (سوال ها
:NO: :NO: :NO:
1 ) اولین سوال که خیلی باهاش سرو کله زدم اینه که تو دیتا شیت ISD4004 هیچ اشاره ای به نحوه اتصال میکروفن نشده.
من مثل مدار توی دیتاشیت ISD25120 بستم. اما مگه VCC برای 4004 3 ولت نیست. پس برای پایه ی MIC در 25120 به 5 وصل میآشد
اینجا باید چه کنم
اگه ممکنه یه شماتیک ازش بزارین
2 ) من AUD OUT رو به یه تقویت کننده با LM368 دادم که تغذیه آن 5 ولته و 4004 ، 3 ولته
آیا درسته؟
3)آیا برای ارتباط SPI با ISD4004 باید از تقسیم کننده ولتاژ (دو مقاومت) برای رسیدن به 3 ولت استفاده کرد . (مثل SPI در MMC) ؟؟؟
حالا خلاصه برنامه ای رو که نوشتم براتون میزارم اگه ایرادی توو برنامه بود بهم بگین
متشکرم ...
(اینم یه تاپیک با نام مناسب!!! به به !!!)
من تمام دیتا شیت ISD4004 رو خوندم و به صورت سطحی ترجمش کردم
با توجه به آن یک برنامه هم نوشتم که متاسفانه هیچ جوابی نگرفتم
فکر میآکنم مشکل تو قسمت هایی باشه که تو دیتاشیت به روشنی گفته نشده یا با ISD25120 تفاوت داره
میآخواستم اگه ممکنه به سوالاتم جواب بدین تا مشکلم حل بشه
چون به این برای پروژه فاینالم که آخرین فرصتش 1 ماه دیگه هست نیاز دارم
دمتون گرم ... (سوال ها

1 ) اولین سوال که خیلی باهاش سرو کله زدم اینه که تو دیتا شیت ISD4004 هیچ اشاره ای به نحوه اتصال میکروفن نشده.
من مثل مدار توی دیتاشیت ISD25120 بستم. اما مگه VCC برای 4004 3 ولت نیست. پس برای پایه ی MIC در 25120 به 5 وصل میآشد
اینجا باید چه کنم
اگه ممکنه یه شماتیک ازش بزارین
2 ) من AUD OUT رو به یه تقویت کننده با LM368 دادم که تغذیه آن 5 ولته و 4004 ، 3 ولته
آیا درسته؟
3)آیا برای ارتباط SPI با ISD4004 باید از تقسیم کننده ولتاژ (دو مقاومت) برای رسیدن به 3 ولت استفاده کرد . (مثل SPI در MMC) ؟؟؟
حالا خلاصه برنامه ای رو که نوشتم براتون میزارم اگه ایرادی توو برنامه بود بهم بگین
متشکرم ...
دیدگاه