اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط میکرو با پورت موازی یا پورت usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط میکرو با پورت موازی یا پورت usb

سلام
    می خواستم بدونم چطور می توان یک پورت پارالل یا یک پورت usb ساخت و انرو به میکروکنترلر وصل کرد و از این طریق یک lcd یا چند تا led را روشن کرد در اینجا کامپیوتر هیچ نقشی ندارد یعنی می خواهیم یک پورت مجزا بسازیم نه از پورت کامپیوتر استفاده کنیم

پاسخ : ارتباط میکرو با پورت موازی یا پورت usb

سلام
    دوست عزیز برای چی می خواهید این کار را انجام دهید؟؟ اصلا لزومی به انجام این کار هست؟؟
    بیشتر توضیح بدید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 0111
      سلام
      می خواستم بدونم چطور می توان یک پورت پارالل یا یک پورت usb ساخت و انرو به میکروکنترلر وصل کرد و از این طریق یک lcd یا چند تا led را روشن کرد در اینجا کامپیوتر هیچ نقشی ندارد یعنی می خواهیم یک پورت مجزا بسازیم نه از پورت کامپیوتر استفاده کنیم
      با سلام
      در این آدرس یه پروژه نمونه با AVR به همراه درایور ویندوز آن ساخته شده است. یه نگاه بیندازید ممکنه مفید باشه:
      http://www-user.tu-chemnitz.de/~heha/bastelecke/Rund%20um%20den%20PC/USB2LPT/index.html.en
      من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

باسلام
        هدف شناخت این نوع پورت هاست که این نوع پورت ها چه سخت افزاری دارند وبه چه صورت کار می کنند
        مثلا بعضی از وسایل هستند که برای ارتباط با انها با یستی از این پورت ها استفاده کرد وبرای کنترل انها نمی توان از یک کامپیوتر با این همه قدرت وهزینه استفاده کرد
        البته من زیاد از این سایت های خارجی سر در نمی اورم وزیاد به انها اطمینان ندارم چون چند بار که از انها استفاده کردم نتیجه ای نداشته است البته با این وجود خیلی ممنونم
        اگر میشه بیشتر کمک کنید
        همانطور که گفتم ما در اینجا از کامپیوتر نمی خواهیم استفاده کنیم ولی نیاز به این پورتها داریم ومی خواهم ان رو به میکرو وصل کنیم مثلا هدف در این پروژه راه اندازی یک lcd یا چند تا led را روشن کنیم است ولی هدف کلی شناخت این نوع پورتها واتصال ان به میکرو است
        در این سایت که من دیدم خبری از میکرو نبود بلکه مبدلی از این پورت ها بود و استفاده از کامپیوتر
        لطفا در مورد هر کدام از این قسمت ها که کفتم کمک کنید{ساختمان این پورت ها {سخت افزار} بصورتی که بتوان ان رو ساخت و ارتباط ان با میکرو{نوع میکرو مهم نیست با هر میکرو ای که راحتر انجام می گیرد}

دیدگاه

با سلام
          من منظور شما را دقیق متوجه نمیآ‌شوم! منظور شما این است که پورت را در یک میکرو پیادهآ‌سازی کنیم تا دستگاهآ‌هایی که میآ‌توانند به آن پورت متصل شوند به جای اتصال به کامپیوتر به پورتی که ما پیاده کردهآ‌ایم متصل شوند؟
          من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

با سلام
            بله

دیدگاه

http://www.obdev.at/products/avrusb/index.html
              http://www.obdev.at/products/avrusb/projects.html
              That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

با سلام
                جوابی نگرفتم {از سایتی که معرفی کردید}

دیدگاه

اگه میتونی thanks رو پس بگیر :mrgreen:
                  شوخی بود .
                  چه جور جوابی میخواستین بگیرین که نگرفتید ؟
                  مدارش رو بستید ؟

دیدگاه

با سلام
                    همانطور که گفتم من زیاد از این سایت های خارجی سر در نمی اورم اگر میشه خودتن یک توزیع کوچک در مورد ان بدهید که مدار چیست وچکار می کند

دیدگاه

فکر میکردم که شما میدونید دنبال چی دارین میگردین .
                      اون مدار که براتون گزاشتم کارش ساخت یک پورت پارالل مجازی با استفاده از یک AVR و usb است ...

دیدگاه

این یکی رو هم از من داشته باشید ، احتمال زیاد شما دنبال همچین چیزی هستید .

http://www.harbaum.org/till/lcd2usb/index.shtml

دیدگاه

لطفا صبر کنید...