اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی بار سلفی با ولتاژ110 ولت با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راه اندازی بار سلفی با ولتاژ110 ولت با میکرو

با سلام خدمت شما دوستان
    من میخواهم یک بار سلفی را با استفاده از یک و صفر کردن پایه یه ی خروجی میکرو کنترل کنم به گونه ای که در هنگام قطع و وصل شدن به میکرو نویزی نرسد ومیکرو ریست نکند اگه نظرتون استفاده از اپتو تریاک است من در این موضوع ماندم که وقتی ما تریاک را تریگر میکنیم برای خاموش کردنش چه باید بکنیم آیا قطع کردن بایاس گیت برای خاموش کردنش کافی است ؟؟؟

پاسخ : راه اندازی بار سلفی با ولتاژ110 ولت با میکرو

اولا سلام دوم اینکه هنگامی که شما از اپتو تریاک استفاده میکنید یعنی با برق متناوب سروکار دارید درسته پس هنگامی که اپتو تریاک را تحریک کرده وروشن شد هنگامی خاموش میشود که ولتاژ دو سرانود 1
    وانود2 صفر شود که این امر در برق شهر 50بار در ثانیه اتفاق می افتد
    دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
    عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

ولتاژ کار من dc است و به این دلیل میخواستم از اپتو تریاک استفاده کنم که جریان دهی بالایی به من بده
      به نظر شما اگه از یک اپتوترانزیستور استفاده کنک میتونم یک بار سلفی را با آن روشن و خاموش کنم بدونه اینکه در کار میکرو اختلال به وجود آید
      اگه چنین اپتوکوپلری میشناسید لطفا مشخصات و طریقه ی بایاس آن را توضیح دهید.
      با تشکر :applause:

دیدگاه

ُSSR بهترین انتخابه

در انواع ولتاژ وجریان موجود است . فکر کنم بتونید DC آنرا پیدا کنید .

ولی اگه میخوای از اپتوکوپلر استفاده کنی

اگه هم AC کار میکنی این یک اپتوکوپلر است که دیاک را روشن میکند

موفق باشید

دیدگاه

دوباره سلامی
          دوستان من با ولتاژ dc کار میکنم پس اپتو کوپلر تریاکی جواب من را نمیدهد اما میخواهم بدونم شما اپتوکوپلر ترانزیستوری سراغ دارید که جواب من را بدهد
          لطفآ راهنمایی کنید

دیدگاه

چرا از SSR استفاده نمیکنی و خودتو راحت کنی ؟

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21107.msg112640#msg112640

دیدگاه

دوست خوبم
              شما باید توصیف دقیقتری از نیازتون ارائه دهید تا پاسخ دقیق تری بگیرید؟
              مثل سرعت سوئیچ یا تعداد قطع و وصل در ثانیه؟ ولتاژ تغذیه dc؟ جریان بار؟ آیا دیوتی سایکل را هم می خواهید کنترل کنید؟ و ...
              ممکن است یه رله ی ساده جواب کارتان را بدهد. اگر هم می خواهید قطع و وصل آن در کار میکرو اختلال ایجاد نکند یه مقاومت 220 اهم و یک خازن 100 نانو را سری کنید و به دو سر کنتاکت رله وصل کنید.
              بهر حال منتظر سوال کاملتر شما هستم
              با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

اپتو ترانزیستوری که به تنهایی کار شما را راهاندازی کنه من سراغ ندارم اما شما میتوانید ازTLP521-1وTIL111استفاده نموده وبه کمک یک ترانزیستور نیمه قدرت ویک ترانزیستور قدرتموتور را راه اندازی کنید
                دنیا را چه سکوتی فرا می گرفت اگر هر کس به انداره
                عملش حرف می زد.(امام علی ع)

دیدگاه

با سلام
                  لطفا درباره ی این ssr یه توضیحاتی بدید
                  در ضمن کار من روشن و خاموش کردن یک موتور با ولتاژ 110 dc است سرعت قطع و وصل بالا نیست ولی میخواهم تا میشه از رله استفاده نکنم و چیزی هم باشه که آمپر دهی بالایی داشته باشه و روی میکرو اثر نگذاره.
                  با تشکر

دیدگاه

اگه هدف راه اندازی موتور DC هستش از یه پل Mosfet استفاده کن.
                    آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

سلام:
                      ولتاا¾ژ 110Dc رو دارید از برق شهر تامیین می کنید؟

دیدگاه

4 تا IRFP460 یا BUP314 به صورت Full bridge ببند اما چون سرعت قطع و وصل بالا نیست باید درایور Full bridge رو خودت درست کنی یعنی نمی تونی از آیسی های درایوری مثل IR2113 ,... استفاده کنی اگه دلیلش رو می دونی که هیچ اگه نمی دونی بگو تا بهت بگم .

در نزدیکترین فاصله از پایه GND,VCC میکروت 3 تا خازن 470 نانو 63 ولت از نوع MKP باهم موازی کن قبلش هم یه سلف 10 میکرو هانری از این آماده ها بذار . دیگه از نویز خبری نیست .

اما هیچ کدوم از این روشها ، جالب نیست .
                        آسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه کار به نام من دیوانه ردند
                        سلطانی دو عالم باشد از آن آن کس سلطان بیامدست و درویش رفته باشد

دیدگاه

oo:
                          این بیچاره که نمی خواد درایو موتور بسازه بهش دستور آشپزی میدید
                          می خواد یه موتور dcآ‌ رو قطع و وصل کنه با سرعت پایین.
                          حالا باید ازشون بپرسیم آیا تغذیه 110 داری یا می خوای 220 ولت رو dc کنی بعنوان تغذیه استفاده کنی.
                          اگه تغذیه 110 داری نیاز به PMW نداری ولی اگه تغذیه 220 باشه بای PMW بسازی روی 50 درصد تا 110 بهت بده.
                          با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                            oo:
                            این بیچاره که نمی خواد درایو موتور بسازه بهش دستور آشپزی میدید
                            می خواد یه موتور dcآ‌ رو قطع و وصل کنه با سرعت پایین.
                            حالا باید ازشون بپرسیم آیا تغذیه 110 داری یا می خوای 220 ولت رو dc کنی بعنوان تغذیه استفاده کنی.
                            اگه تغذیه 110 داری نیاز به PMW نداری ولی اگه تغذیه 220 باشه بای PMW بسازی روی 50 درصد تا 110 بهت بده.
                            :eek:
                            سلام:
                            اگر سرعت سوئیچ شما پایین است و 110 DC رو دارید از برق شهر تامیین میکنید به نظرم بشه که برق شهر رو با ترایاک سوئیچ کنید سپس تبدیل رو انجام بدید

دیدگاه

با سلام
                              لطفا درباره ی این ssr یه توضیحاتی بدید
                              در ضمن کار من روشن و خاموش کردن یک موتور با ولتاژ 110 dc است سرعت قطع و وصل بالا نیست ولی میخواهم تا میشه از رله استفاده نکنم و چیزی هم باشه که آمپر دهی بالایی داشته باشه و روی میکرو اثر نگذاره.
                              با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X