اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قفل کردن AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قفل کردن AVR

آیا قفل کردن AVR با فیوز بیتها می توان مانع خواندن فایل HEX آن شود؟

پاسخ : قفل کردن AVR

با درود . . .
    بله تاحدودی. ولی چند وقت پیش یه خبری به دست من رسید که قفل ایسی motorola رو با اون همه عظمت شکستند!!!!!!!! چینی های عزیز هم بیکار نشستن و یه برنامه طراحی کردن که فایل رو براحتی برات درمیاره
    ولی بهتره نترسی چون این جور کارها هنوز جا نیفتاده. میتونی به فیوزبیتها اعتماد کنی،اگه که خیلی مهمه بهتره یه بلایی سر پایه reset، sck ،misoیا mosi بیاری که نشه دیگه ازشون استفاده کرد.ولی ایسی رو دیگه نمیشه استفاده کرد... :twisted:
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

شکستن قفلش به این راحتیا نیست .. چند وقت پیش یه مرجع رو داشتم مطالعه میکردم راجع به هک میکرو کنترولر ها ...( به قدری روش های پیچیده داشت و احتمال هک هم برای AVR ها خیلی پایین بود ) طرف باروش خاصی تونسته بود یدونه AT90S رو هک کنه .
      That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

اگه بتونید یه مقاله ای در زمینه نحوه عملکرد قفل ها در AVR بذارید ممنون میشم.

خیلی دوست دارم با سازو کارش آشنا بشم
        :nerd: :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
          اگه بتونید یه مقاله ای در زمینه نحوه عملکرد قفل ها در AVR بذارید ممنون میشم.

خیلی دوست دارم با سازو کارش آشنا بشم
          :nerd: :nerd:
          بفرمایید

http://www.4shared.com/file/74877058...ofle_avr0.html

موفق باشید

دیدگاه

یکی از اساتید دانشگاهی من قادر بود قفل برنامه لود شده PIC رو بخونه ( قفل شده ) . وقتی ازش پرسیدم چطوری این کارو میکنه بهم گفت که با استفاده از جدول های مخصوص . یه چیزی تو مایه های جدول های Lookup که تمام حالات رو داره و به حافظه میرو اعمال میکنه .
            مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

پایه Reset رو غیر فعال کن
              خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط segmex
                یکی از اساتید دانشگاهی من قادر بود قفل برنامه لود شده PIC رو بخونه ( قفل شده ) . وقتی ازش پرسیدم چطوری این کارو میکنه بهم گفت که با استفاده از جدول های مخصوص . یه چیزی تو مایه های جدول های Lookup که تمام حالات رو داره و به حافظه میرو اعمال میکنه .
                فکر کنم ایشون خالی بسته

اگه کد بندی هم باشه ، نباید به راحتی جدول LOOK UP باشه . جون اینجوری با نوشتن کد های خیلی کوتاه و قفل کردن میکرو ، میشه اون کد را درآورد.

خود شما اگه سازنده این آیسی بودی ، چنین کاری میکردی ؟

اصولا به حرفهای اساتید خیلی .......

دیدگاه

اینجا رو بخونید ...
                  راجع به روش های شکستن قفل میکروهاست و
                  http://www.cl.cam.ac.uk/~sps32/mcu_lock.html
                  فکر نکنید این میکرو ها به این راحتی ها هک میشه .
                  That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط segmex
                    فکر کنم منظور استاد شما , تفسیر Hex از طریق Op code ها بوده.
                    زیاد جدی نگیر , خالی بسته :mrgreen: یا اینکه شما متوجه نشدی :agree:
                    آموزش نرم افزار Matlab برای دانشجویان رشته های مهندسیhttp://alidoost.ir/news.php?readmore=22

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X