با این باند وسیعی که شما نیاز دارید و همچنین دقت فکر کنم که باید ابتدا فرکانس خودتون رو به نور تبدیل کنید و سپس از آیسی های تبدیل نور به فرکانس که فابل برنامه ریزی هم هستن و دقت زیادی هم دارند استفاده کنید مثل TSL230
البته باید محیط رو ایزوله کنید و یک فیلتر برای ایجاد یک نور تک رنگ استفاده کنید که کار راحتی نیست
پس تبدیل فرکانس به نور و فیلتر کردن برای ایجاد نور تک فرکانس و ایزوله کردن نور و سپس استفاده از TSL230 یا مشابه آن (اگر شماره آیسی رو اشتباه نگفته باشم)
خیلی خیلی متشکرم :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
فقط یک سوال:
آیا شما آی سی را نمیشناسید که به طور مستقیم بتوان به صورت دیجیتالی فرکانس مورد نظر خود را تنظیم کرد؟
البته مثل همین آی سی ارزون هم باشه!
باز هم ممنونم
محمد حسین سعادت فر
---------------------------------------------
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....
آیا شما آی سی را نمیشناسید که به طور مستقیم بتوان به صورت دیجیتالی فرکانس مورد نظر خود را تنظیم کرد؟
البته مثل همین آی سی ارزون هم باشه!
باز هم ممنونم
[/quote]
دوست عزیز
در بازار ایران VCO تنوع نداره . مخصوصا در این فرکانسها ......... همینم غنیمته !!
آی سی سینتیسایزر دیجیتال مستقیم DDS
کوچکترین DDS موجود در جهان
قابلیت تولید شکل موجهای سینوسی، مربعی و مثلثی
در محدوده 0 تا 12.5 مگا هرتز
قابلیت برنامه ریزی با میکرو کنترلر
قابل استفاده برای تولید سیگنال ژنراتور
قیمت: 80,000 ریال
http://www.iran-module.ir/fa/pdf/AD9833.pdf
البته DDSهای ارزونتر از این هم در فرکانس های پائین تر موجود هستند توی بازار ایران.
فکر کنم کمی گیج شدید چی بگیرید بهتره.
نمی دونم چرا دوستان آی سی ساده و مناسب 4046 رو برای چی معرفی نکردند!!!
فکر کنم این آی سی مناسب کار شماست و به همراه میکرو می تونه دیجیتالی بدون خطا رنج فرکانسی وسیعی رو پوشش بده. البته اگه مقصودتون همون عنوان تاپیکتون یعنی ضرب فرکانس باشه. در ساین سرچ بزنید مدارشو هم گذاشتم
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
فکر کنم کمی گیج شدید چی بگیرید بهتره.
نمی دونم چرا دوستان آی سی ساده و مناسب 4046 رو برای چی معرفی نکردند!!!
فکر کنم این آی سی مناسب کار شماست و به همراه میکرو می تونه دیجیتالی بدون خطا رنج فرکانسی وسیعی رو پوشش بده. البته اگه مقصودتون همون عنوان تاپیکتون یعنی ضرب فرکانس باشه. در ساین سرچ بزنید مدارشو هم گذاشتم
راستش من تاپیکی را که فرمودید را پیدا نکردم. اگر ممکن است خودتان لینک آن را قرار دهید.
محمد حسین سعادت فر
---------------------------------------------
آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....
دیدگاه