اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند تا سوال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چند تا سوال

سلام
    چند تا سوال کوچولو داشتم
    یکی اینکه کی پد رو مستقیم به lcd وصل کنم یه با مقاومت ؟
    دو اینکه این نوشته های lcd بعضی موقع ها بهم میریزه مخصوصا متن های فارسی و به قطع و وصل مجدد تغذیه درست میشه ، اگه به دلیل نوسان ولتاژ از رگولاور 5 ولت دقیق استفاده کردم
    پین های بک لایت تو lcd اگه همیشه به تغذیه وصل باشند مشکل داره ؟
    پایه لایت ( پایه 3) واسه چیه؟
    زنده بو دن را به بیداری بگذرانیم که سال ها به اجبار خواهیم خفت

پاسخ : چند تا سوال

نوشته اصلی توسط blacktiger
    سلام
    چند تا سوال کوچولو داشتم
    یکی اینکه کی پد رو مستقیم به lcd وصل کنم یه با مقاومت ؟
    میشه بیشتر توضیح بدین؟

نوشته اصلی توسط blacktiger
    دو اینکه این نوشته های lcd بعضی موقع ها بهم میریزه مخصوصا متن های فارسی و به قطع و وصل مجدد تغذیه درست میشه ، اگه به دلیل نوسان ولتاژ از رگولاور 5 ولت دقیق استفاده کردم
    پین های بک لایت تو lcd اگه همیشه به تغذیه وصل باشند مشکل داره ؟
    برنامتون رو با چی نوشتین ؟ من خودم قبلا همین مشکل رو با بیسکام و دستور showpic داشتم و چون فرصت سوئیچ کردن به c رو نداشتم تو متن فارسی رو با نرم افزار glcdtool به کد تبدیل کردم و با دستور pset پیکسل به پیکسل نمایش دادم البته هم وقت گیر و هم حجم برنامه رو بالا میبره منتها کار راه انداز هست .بک لایت lcd هم اگه دائم به برق باشه جریان مصرفی مدار بالا میره و در صورت استفاده از باطری اصلا به صرفه نیست
    چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

پاسخ : چند تا سوال

سلام .................

مگه کیبورد به LCD هم متصل میشه؟!! یا من منظور شما رو متوجه نشدم یا اینکه منظور شما رو من متوجه نشدم! کیبورد به میکرو متصل میشه و میکرو به ال سی دی .. احنمالا منظورتون همین بوده .. در مورد مقاومت؛ با فرض مطلب مذکور میتونم بگم که حتما این کار رو بکنید ..

دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X