اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چشمکک زدن یک کراکتر در LCD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

چشمکک زدن یک کراکتر در LCD

سلام
    خدمت دوستان عرض کنم می خواستم سوالم رو تو تاپیک که قبلا زده بودم مطرح کنم ولی گفتم شاید این
    سوال برای خیلی ها پیش بیاد
    سوالم اینه که میشه روی LCD بدون این که کل متن را پاک کنیم تنها یک کاراکتر را چشمک زن کرد
    مثلا
    lcd"mahan110" ;" "; z
    یعنی بدون این که مجبور شویم کلمه mahan110 رو پاک کنیم متغییر z رو به صورت چشمک زن در بیاریم
    اینو بگم که این کار رو برای وقتی می خوام که روی lcd متن زیادی نوشته شده باشه وما بخوایم یک عدد به حالت چشمک زن مشخص بشه که مثلا کار بر متوجه بشه که این کلمه تغییر می کنه
    امید وارم منظورم رو خوب رسونده باشم
    ممنون

پاسخ : چشمکک زدن یک کراکتر در LCD

ُسلام
    من یک راه به ذهم میرسه (جای do-loop میشه انواع حلقه ای دیگه رو هم استفاده کنی )
    مثلا

lcd"temp:"
    Do
    locate 1,8
    Lcd " "
    Waitms 100
    locate 1,8
    Lcd Z
    Waitms 100
    Loop

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یعقوبی
      ُسلام
      من یک راه به ذهم میرسه (جای do-loop میشه انواع حلقه ای دیگه رو هم استفاده کنی )
      مثلا

lcd"temp:"
      Do
      locate 1,8
      Lcd " "
      Waitms 100
      locate 1,8
      Lcd Z
      Waitms 100
      Loop
      ممنون دوست عزیز

دیدگاه

سلام دوست عزیز .......نظرت راجع با این چیه ؟ کاملا ساده و ابتکاری ! تستش کردم خیالت راحت

حرف a چشمک میزنه از saeed

cls
        do
        locate1,1
        lcd saeed
        waitms100
        locate1,1
        lcd s eed
        waitms 100
        loop
        end
        موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
        (ادیسون)

دیدگاه

اگر بتونی مقدار اسکی را روی lcd نمایش بدی میتونی یک حرف رو چشمک زن کنی.البته من با نرم افزار pic basic pro این کار کردم ولی نمیدونم در bascom هم مشیه مقدار اسکی را روی lcd نمایش داد یا نه؟حالا اگر میشه که شما مثلا می خواهید یک ساعت درست کنی که علامت ":" را بصورت چشمک زن نمایش بده ......اول متغیر مربوط به ساعت رو میذاری سپس یک متغیر که دارای مقدار 58 که بصورت اسکی همون ":" میشه رو قرار میدی و سپس دقیقه .....حالا هر یک ثانیه مقدار متغیر را با 38 که بصورت اسکی همون space میشود عوض میکنی و به همین صورت مقدار متغیر رو بین 58 و 38 عوض میکنی ..
          دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X