اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال چند سنسور دما به avr??

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

اتصال چند سنسور دما به avr??

سلام

برای اندازه گیری 5 سنسور lm35 با avr چه کار کنم
    باید از روش خاصی استفاده کرد

یا .

پاسخ : اتصال چند سنسور دما به avr??

با درود . . .
    منظورتون رو دقیقا نمیفهمم . . . معمولا در یه آیسی مثل mega16 تا 8 سنسور رو میشه وصل کرد فقط برنامه خوندن هر سنسور رو باید جدا نوشت.
    xxx=getadc(0)
    xxx2=getadc(1)
    .
    .
    .
    xxx8=getadc(7)
    درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

دیدگاه

سلام
      از سنسور 18b20 استفاده کن ، کمی گرونتره ولی به دقت و راحتیش می ارزه
      8 تا سنسور و می تونی روی یه BUS ارتباط بدی ، دقتش عاااالی :nice:
      من از پایان می ترسیدم و آغاز کردم . . .

دیدگاه

سلام
        دوست عزیز همانطور که آقای نصیری گفتن میکروکنترلر avr سری Atmega دارای یک مبدل آنالوگ به دیجیتال 10 بیتی است که شما می توانید از 8 سنسور آنالوگ را به آن متصل کنید و در آن واحد از 8 ورودی نمونه بگیرید.

دیدگاه

ویرایش توسط خودم ...

دیدگاه

سری Atmega 16 به بالا حداقل 8 کانال ADC دارن و سنسور LM35 نیز به همین کانال نیاز داره. پس به راحتی میتونی به تعداد کانالها ، سنسور داشته باشی.
            البته اگه نخواهی به صورت متوسط گیری ازش استفاده کنی میتونی بیشتر از این هم بهش متصل کنی(با آیسی واسط)

پس ز اتصال مستقیم آیسی ها به کانال های آنالوگ به دیجیتال باید به ترتیب کانال ها را پشت سر هم و با تاخیر مناسب بخونی

این کار در نرم افزارهای مختلف ،متفاوت است اما راحت

اگه از CodeVision استفاده میآ‌کنی تو کتاب رهآ‌افروز تئضیحات کامل وجود داره
            یه نمونه برنامه هم برای اتصال چند سنسور LM35 داره OK؟؟؟

دیدگاه

سلام ................

یه نکته ی دیگه هم من بگم و اون اینکه اگه میخواید به صورت همزمان از 5 سنسور نمونه بگیرید؛ قطعا نمیتونید با ADC میکرو کار کنید .. چرا که قابلیت Sample & Hold در این واحد پیش بینی نشده .. میتونید از ADC های خارجی نظیر AD574 استفاده کنید .. هم رزولوشن بالاتر و هم قابلیت Sample & Hold .. موفق باشید ..
              دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

اگه جسارت نباشه باید بگم که اگه از تبدیل با دقت 8 بیت استفاده کنن میآ‌شود
                البته میکرو قابلیت Sample & Hold دارد اما برای افزایش دقت و همچنین سادگی کار میشه از ADC های خارجی هم استفاده کرد. AD574 هم مناسبه و هم قیمتش خوبه

دیدگاه

سلام
                  شما اگه از codevision استفاده میکنید
                  گزینه automatically scan inputs را انتخات کنید:
                  در این حالت این امکان بوجود می آید تا بتوان چندین کانال ورودی را بصورت متوالی اسکن و حاصل درون یک آرایه قرار بگیرد. و در آن شماره اولین و آخرین کانال را انتخاب کنید.

دیدگاه

سلام ..................

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
                    اگه جسارت نباشه باید بگم که اگه از تبدیل با دقت 8 بیت استفاده کنن میآ‌شود
                    البته میکرو قابلیت Sample & Hold دارد ....
                    به گفته ی شما شک میکنم .. میرم دنبال مطلبی که گفتم ببینم واقعا اشتباه بوده یا نه .. ممنون که اشاره کردید .. فعلا .. بر میگردم .. موفق باشید ..
                    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X