اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در باره ال سی دی گرافیکی TS12864A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در باره ال سی دی گرافیکی TS12864A

سلام دوستان من یه ال سی دی به شماره TS12864A گرافیکال خریدم و موقعی که برنامه زیر :
    $regfile = "m16def.DAT"
    $crystal = 8000000
    $include "font8x8.font"
    $lib "glcdKS108.LBX"
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portc , Controlport = Porta , Ce = 3 , Ce2 = 4 , Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2
    Cls Graph
    Cls Text
    Showpic 10 , 10 , Glcd
    Wait 1
    Cls Graph

Setfont Font8x8
    Locate 50 , 50
    Lcd "MCS ELECTRONIC"
    Wait 1
    Cls Text
    Circle(60 , 30) , 10 , 255
    End
    Glcd:
    '$bgf "BASCOM.BGF"

توش میریزم رو ال سی دیم مثل عکس زیر نشون میده از دوستانی که در این ضمینه کار کردن خواهش میکنم که بنده رو راهنمایی کنند ممنون میشم
    اینم لینک عکساش :
    http://www.4shared.comfile82329121d02fde8eLCD.html

در کوی نیک نامان مارا گذر ندادن گر تو نمی پسندی تغییر ده به از آن

پاسخ : کمک در باره ال سی دی گرافیکی TS12864A

سلام دوست عزیز
    لینک عکستون رو نتونستم دانلود کنم ولی حدس میزنم مشکلتون با جابجا کردن تعریف پایه های cs1 , cs2 حل بشه تو بیسکام این دو تا پایه باید جابجا تعریف بشن به صورت زیر
    Config Graphlcd = 128 * 64sed , Dataport = Portc , Controlport = Porta , Ce = 4 , Ce2 = 3, Cd = 0 , Rd = 1 , Reset = 5 , Enable = 2
    چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

پاسخ : کمک در باره ال سی دی گرافیکی TS12864A

سلام
      من هم نتونستم عکس رو دانلود کنم .
      شما برای نمایش یک نوشته روی lcd باید از دستور Lcdat x,y,"salam" استفاده کنید.
      اگر نوشته شما باید در نیم صفحه راست چاپ شود در نیم صفحه چپ چاپ می شود علت پایه های Cs1,cs2 را جابجا وصل کرده اید.

موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X