اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل شدت نور LED

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل شدت نور LED

سلام به همه دوستان
    منم مثل feshwari به این مشکل بر خوردم
    میخواستم یک مداری رو درست کنم که سه ردیف 7 تایی ال ای دی رو به ترتیب نورشون به
    صورت آرام کم و زیاد بشه
    از دوستان پرسیدم گفتن با pwm میتونی درستش کنی
    ولی من تاحالا صلا با pwm کار نکردم و نمیودونم چه جوری درستش کنم
    من قبل از این که این تاپیک رو پیا کنم یک تاپیک با این موضوع درست کردم
    کنترل نور ال ای دی توسط pwm
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=57843.0
    ممنون میشم اگر یکی به من بگه باید چی کار کنم (به زبان ساده)
    :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

سلام
      نوشته اصلی توسط sinashp
      سلام به همه دوستان
      منم مثل feshwari به این مشکل بر خوردم
      میخواستم یک مداری رو درست کنم که سه ردیف 7 تایی ال ای دی رو به ترتیب نورشون به
      صورت آرام کم و زیاد بشه
      سلام من هم دقیقا همین سوال رودارم و نمیخام تاپیک جدیدی باز کنم البته از آغاز این موضوع خیلی گذشته و به نتیجه مشخصی هم نرسیده ، شاید به خاطر اینکه نویسنده به فکر رفع مشکل خودش بوده و تاپیک رو ادامه نداده. من شخصا به این موضوع علاقه مند شدم و می خواهم این کار را انجام بدم ، اگر می توانید به سوالاتم جواب دهید من هم سعی می کنم هر مرحله که به جواب رسیدم گزارشش را ارئه دهم تا دیگران هم استفاده کنند
      1. فعلا شروع به کاری نکردم ولی کلا با بسکام و atmega8 کار میکنم
      2. جدای از بحث روش pwm یا روش غیر آن به نظر شما اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست که میکرو بتواند در مدت میکروثانیه چند خروجی را مرتب صفر و یک کند؟
      3. لطفا اگه ممکنه از کلیات شروع کنید و الگوریتم کلی را توضیح بدید بعد بریم سراغ دستورات برنامه تا افراد مبتدی مثل من متوجه شویم
      با تشکر از حوصله شما
      هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedbordbar
        سلام سلام من هم دقیقا همین سوال رودارم و نمیخام تاپیک جدیدی باز کنم البته از آغاز این موضوع خیلی گذشته و به نتیجه مشخصی هم نرسیده ، شاید به خاطر اینکه نویسنده به فکر رفع مشکل خودش بوده و تاپیک رو ادامه نداده. من شخصا به این موضوع علاقه مند شدم و می خواهم این کار را انجام بدم ، اگر می توانید به سوالاتم جواب دهید من هم سعی می کنم هر مرحله که به جواب رسیدم گزارشش را ارئه دهم تا دیگران هم استفاده کنند
        1. فعلا شروع به کاری نکردم ولی کلا با بسکام و atmega8 کار میکنم
        2. جدای از بحث روش pwm یا روش غیر آن به نظر شما اصلا همچین چیزی امکان پذیر هست که میکرو بتواند در مدت میکروثانیه چند خروجی را مرتب صفر و یک کند؟
        3. لطفا اگه ممکنه از کلیات شروع کنید و الگوریتم کلی را توضیح بدید بعد بریم سراغ دستورات برنامه تا افراد مبتدی مثل من متوجه شویم
        با تشکر از حوصله شما
        سلام و درود
        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90246.0

دیدگاه

ممنون آقای سامان اسدی ، ولی من از اون 16 صفحه از کجا شروع کنم ، در ضمن تو اون تاپیک بیشتر با کدویژن صحبت شده منم فقط بسکام بلدم. گذشته از دستورات برنامه من بیشتر دنبال بررسی الگوریتم های کلی و ممکن برای این کار هستم. حالا اگر فرصت دارید به سولاتم پاسخ دهید برای من این تاپیک و اون یکی فرقی نداره
          هستم اگر می روم، گر نروم نیستم :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X