اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه تابلو روان

نوشته اصلی توسط aysuda4

به نظر بنده اینجوریه:
    میزان نوری که یک ال ایی دی میدهد متناسب با است با میزان جریانی که از آن میگذرد . اگر یک ال ایی دی در جریان ثابت 10 میلی آمپر میزان نور مورد نظر ما را تامین میکند اگر بخواهیم این ال ایی دی در حالت ریفرش ( 8/1 زمان روشن و 8/7 خاموش ) همان نور را بدهد باید 80 میلی آمپر جریان مصرف کند ، مهم این است متوسط جریان در دو حالت یکی باشد
    سلام

بهتره خودتون تست کنید تا ببینید که این نظریه درست نیست ، تا اونجا که بنده می دونم و دیدم رابطه ی duty cycle روشن بودن led با میزان توردهی آن ، یک رابطه ی خطی نیست . اگر اینطور بود شما با gray level = 256 می تونستید تابلوی رنگی بسازید ولی در عمل کمتر از 1024 استفاده نمی شه و در تابلوهای رنگی موجود ، برای ساخت رنگ (r=1, g=0,b=0 ) ال ای دی قرمز را در هر 4096 استپ یک بار روشن می کنند .

موفق باشید .
    حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

دوستان عزیز حالا که انقدر بحث تخصصی شده لختی LEDها در روشن و خاموش شدن رو هم باید درنظر گرفت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.M.-T
        دوستان عزیز حالا که انقدر بحث تخصصی شده لختی LEDها در روشن و خاموش شدن رو هم باید درنظر گرفت.
        سلام
        لطفا بیشتر توضیح بدید .
        حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

سلام...
          بحث خیلی جالبی بوده تا اینجاش...
          اول تشکر می کنم بابت اون طرحی که فرمودین برای ساخت کلاستر...من می خواستم با خمیر بسازم ولی اینطوری بهتره.
          میشه بفرمایید حدودا هزینش چقدر می شه ؟

دوما در مورد روشی که جناب ایسودا مطرح کردن . من هم یک مدتیه دارم فکر می کنم که همچین کاری کنم ولی بجای اون ایسی می خوام از شیفت رجیستر 595 استفاده کنم و برای هر 8 ال ای دی موجود روی سطر ها . ولی هنوز نمی دونم عملی هست یا خیر
          به این صورت که یک سایز 32*80 را با 4 شیفت رجیستر برای هر سطر بدم به صورت سریال به میکرو (قطب مثبت ال ای دی ها را) و سر منفی ال ای دی ها را بدم مستقیم به منفی . اما چیزی که شک دارم درست انجام بشه اینه که اولا ایا 595 ها خودشون می تونند جریان لازم برای هر ال ای دی رابگذارن روی مدار ( چون هشت ال ای دی را موازی تغذیه باید بکنه حدودا 6 میلی امپر جریان می خواد که این ای سی اونطور که تو دیتاشیتش دیدم همین مقدار رو حدودا در اختیار ما میگذاره ) یا اینکه نمی تونه ...
          مساله بعدی اینه که اصلا این روش منطقی هست یا نه ؟ چرا که از لحاظ سرعت هم ممکن کم بیاره چون اگر برای گذاشتن هر بایت روی مدار (روی 595ها ) 1 میکرو ثانیه طول بکشه برای 80 سطر حدود 320 میلی ثانیه طول خواهد کشید و ایا اختلاف بین اولین بایت تا اخرین بایت باعث نمیشه که دیدی که از تابلو داریم ناجور بشه (یعنی بد نشون بده)....

به هر حال منم بحثتون را دنبال می کنم... ممنون

دیدگاه

خواهش می کنم ، اگر خودتون جنس بخرید و بچسبونید فکر کنم کمتر از متری 000 10 تومن تموم بشه ،

به نظر من استفاده از 595 روش خوبیه ، 595 شامل یک لچ داخلی هم هست ، شما باید اطلاعات را بطور کامل در کل تابلو شیفت بدید و بعد پایه ی ST مربوط به همه ی 595 ها را فعال می کنید . اگر از 74hc595 استفاده کنید احتمالا برای 1 عدد led مشکل جریان نخواهید داشت . ولی ساختار مدارتون رو متوجه نشدم ، 6 میلی آمپر از کجا اومد ؟ 8 تا led را موازی تغذیه کنید ؟

دیدگاه

اهان ... ممنون که به نکته ی خوبی اشاره کردین...
              من یک جای دیگه هم این مساله را مطرح کرده بودم! یعنی همین موضوع جریانی که 595 می تونه بذاره . ولی به جواب واضحی نرسیدم به هرحال به این تنتیجه رسیدیم که چون قرار سریال بگیره و موازی بگذاره توی مدار پس اگر قرار باشه هشت ال ای دی موازی روشن بشن( جریان لازم میشه پنج و هفت دهم میلی امپر!!!) که 595 حدودا می تونه این جریان را تامین کنه.
              اگر در اشتباهم , ممنون می شم راهنماییم کنید

دیدگاه

دوست عزیز چرا از 4094 استفاده نمی کنید . این ای سی ورودی استراب دارد که آنرا ایدآل برای انجام این کار میکند . 8 خروجی آی سی هم جریان 20 میلی آمپر جهت درایو 8 ال ایی دی را براحتی تامین میکند . در ضمن یک خروجی دارد برای پشت سر هم بستن چندین آی سی .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X