اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه کامل ریموت کنترل IR با TSOP1238 خروجی سریال و به تعداد دلخواه کانال خروجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه کامل ریموت کنترل IR با TSOP1238 خروجی سریال و به تعداد دلخواه کانال خروجی

سلام
    لطفا اگه میشه زبان c برنامه ای رو که برای ریموت کنترل نوشتین با کمی توضیح واسه دانلود قرار بدین.
    ممنون

دیدگاه

پاسخ : پروژه کامل ریموت کنترل IR با TSOP1238 خروجی سریال و به تعداد دلخواه کانال خروجی

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
      مازژلهای IR مثل TSOP1238 کار طراحی ریموت سریال رو خیلی راحت کردن.
      این قطعه همونی هست که تو اکثر تلویزیون ها استفاده میشه و قیمتش هم 500 تومان هست و با 38Khzکار میکنه.
      این قطعه 3 پایه که یکی از اونها به RX میکرو متصل میشه به راحتی خروجی سریال میده.یعنی به راحتی باهاش میتونید هر چنتا چروجی میخواین بگیرید.
      فقط تو طرح بالا حلا نمیدونم اشکال چاپ هست یا طراح برای تولید 38KHz از آی سی 555 استفاده شده که پایه 4 این آی سی Enable هست و وفتی 1 باشه فرکانس تولید میشه حالا TX میکرو در خالت بدون دیتا در سطح یک هست و IR همیشه روشن هست.برای حل این مشکل TX رو با یک مقاومت 4.7K به بیس یک ترانزیستور PNP مثل BC556 دادم و امیتر رو به VCC و کلکتور رو با یک مقاومت 10K به GND زدم.حالا تو نقطه اتصال کلکتور به مقاومت یک خروجی NOT شده داریم.
      من این سیستم رو بارها رو دستگاههای مختلف قرار دادم.البته به زبان C برنامه رو نوشتم.
      موفق باشید
      با سلام و عرض تشکر
      من فکر میکنم نویسنده به دلیل اینکه tsop فعال پایین هست این طوری سخت افزار رو ترسیم کرده تا کد ها هنگام آشکار سازی به صورت not دریافت نشه
      البته من هم با شما هم عقیده ام که خیلی بهتره که در حالت بدون دیتا مادون قرمز خاموش باشه ولی فکر میکنم علاوه بر ترانزیستوری که شما سر راه txd گذاشتی باید در فرستنده نیز تغییر کوچکی برای جلوگیری از not شدن بدیم مثلا از یه گیت not دیگه استفاده کنیم یا نرم افزاری این کار رو انجام بدیم

دیدگاه

salam age mishe barnameye in poroja ro ba zabane c ham bezareen mamnoon

دیدگاه

سلام وتشکر از آقای نجفی به خاطر پروژه ای که قرار دادن
          میخاستم بدونم آیا این پروژه عملیه؟
          اگه یکم هم درباره اون توضیح بدن ممنون میشم
          "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
          آموزش نرم افزار ADS و HFSS
          طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

سلام

من برنامه فرستنده ای که برای پروژهتان گذاشتید رو زیر و رو کردم اما هیچ جا عمل مدولاسیون 38 کیلو هرتزی رو ندیدم؟!
            واقعا اگر جواب بده معجزه هست!

من این صحبت رو به استناد این حرف می زنم که خودم این پروژه رو انجام دادم و جواب گرفتم منتها تو اونجا من از طریق uart داده می فرستادم تو گیرنده هم از طریق uart داده دریافت می کردم.

موفق باشید
            نادانترین مردم کسانی هستند که فکر می کنند داناترین آنها هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
              سلام

من برنامه فرستنده ای که برای پروژهتان گذاشتید رو زیر و رو کردم اما هیچ جا عمل مدولاسیون 38 کیلو هرتزی رو ندیدم؟!

من این صحبت رو به استناد این حرف می زنم که خودم این پروژه رو انجام دادم و جواب گرفتم منتها تو اونجا من از طریق uart داده می فرستادم تو گیرنده هم از طریق uart داده دریافت می کردم.

موفق باشید
              سلام وبا تشکر از شما
              امکان دارد پروژه تون رو قرار بدید
              بازم ممنون
              بر محمد و آل محمد صلوات
              "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
              آموزش نرم افزار ADS و HFSS
              طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سارا امامی فر
                سلام

موفق باشید
                سلام
                شما ارشد هستید؟!
                دوست عزیز من که پروژه جادویی ایجاد نمی کنم :biggrin:

من با این تصور طرح میزارم که همه تسلط دارید

خوب پس دقت کنید:
                اگر تو شماتیک فرستنده دقت کنید مشاهده میکنید که txd به int0 متصل شده-یعنی هر کارکتری که روی uart فرستاده بشه-با هر پالس uart انتراپت0 فعال میشه و داخل انتراپت یه حلقه هست که به حالتی تنظیم شده که فرکانس 40khz رو روی portd.0 ایجاد میکنه با دستور potrd.0=~portd.0
                حالا شما هر کلیدی که میزنی ابتدا در اینتراپت1 یک عدد به x و در حلقه برنامه متناسب با عدد x یک کد روی uart میره-یعنی میکرو اینتراپت خارجی رو خودش فعال میکنه و با اندازه طول هر پالس uart فرکانس 40khz رو روی portd.0 تولید میکنه

امیدوارم کلید این معجزه به دستتون افتاده باشه و از این الفاظ به کار نبرید
                این طرح بارها و بارها در کارهای من اجرا شده

به این خاطر از روش اینتراپت استفاده کردم-چون در کنترل ها برای اینکه بخوایم کمتر باطری مصرف بشه-باید کنترلر رو در حالت sleep قرار بدیم-خروج از sleep بوسیله اینتراپته
                همونطور که میبینید از uart استفاده شده-حالا واقعا کجاش مبهمه و uart و توابعی مثل putsf معلوم نیست نمیدونم

موفق باشید دوستانه معجزه یاب :biggrin:
                خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

سلام استاد نجفی من خیلی دنبال تاپیکی گشتم که مربوط به فرستنده و گیرنده rc5 باشه و کسانی که اونجا پست زدن و استاد هستن هنوز فعال باشن بعضی از اشخاص که در این باره صحبت کرده بودن یکسال یا چند ماه بود که تو سایت فعالیت نداشتن. تا اینکه شما استاد گرامی رو پیدا کردم. استاد من شماتیک مدار و برنامه یک فرستنده و گیرنده رو میخوام که بتونه حدود ده حالت داشته باشه تقریبا به حالتی که در گیرنده 3 عدد لامپ 3.5 ولت 350 میلی آمپر داریم و میخوام با زدن کلید اول لامپ اول و با زدن کلید دوم لامپ دوم و کلید سوم لامپ سوم و با زدن کلید چهارم دوتا لامپ اول و ... روشن بشن میتونید کمکم کنید در ضمن تمام قطعات گیرنده باید اس ام دی باشن با تشکر.
                  من فایل بالا که دادین نگاه کردم و ازتون تشکر میکنم اگه همین برای کار من خوبه حدودا چه تغییراتی توش باید بدم.با تشکر.
                  در ضمن شنیدم که میگن میشه با بعضی از کنترلهای معمولی مثل فیلیپس اینها رو کنترل کرد و دیگه احتیاج به ساخت کنترل نیست به نظر شما کنترل کوچک و جمع و جوری هست توی بازار براش یا باید خودم بسازم؟موفق باشین
                  ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام دوست گرامی -من این پروژه رو انجام دادم ولی کار نکرد - از اتمگا 8 برای فرسنده و از اتمگا 32 برای گیرنده استفاده کردم -متاسفانه جواب نگرفتم
                    می شه توضیح بدین که این پروزه چطور کار می کنه؟
                    با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X