اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نحوه اتصال کریستال خارجی به میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نحوه اتصال کریستال خارجی به میکرو

سلام
    من یه برنامه دیدم که در اون با دستور CRYSTAL=10000000 مقدار را مشخص کرده بود اما بعد گفته بود در فیوز بیت ها مقدار رو روی EXTERNAL CRYSTAL بگذارید و بهد در سخت افزار یه فرکانس یک مگاهرتز به میکرو میداد
    مگه میشه . آیا این برنامه با ده مگاهرتز کار میکنه یا یک مگاهرتز؟
    یکی نیست به ما بگه "آخه تو رو چه به AVR"

پاسخ : نحوه اتصال کریستال خارجی به میکرو

سلام
    دوست عزیز این فرکانس 10 مگا هرتز است و به صورت کریستال خارجی به دو پایه Xtal1 و Xtal2 میکرو وصل می شود و باید دو تا خازن 30 یا 33 پیکو فاراد جهت پایداری وصل شود.
    فیوز بیت مربوط به کریستال که Csl0 تا Csl3 است باید همگی یک شوند. اینها به صورت بیتی مقدار می گیرند.

موفق باشید

دیدگاه

پس چرا کلاک یک مگا هرتز به میکرو میده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط question
        پس چرا کلاک یک مگا هرتز به میکرو میده؟
        کلاک داخلی را باید روی حداکثر فرکانس بگذارید high ferequency 1111111 (بسته به نوع میکرو)، فرکانس داخل برنامه نوشته شده رامیشود تا 10 یا 12 یا حتی بالاتر(بسته به حداکثر فرکانس یا همون کلاک فیوز بیت) بگذارید و کریستال خارجی را میتونید تا فرکانس مشخص شده از حداقل تا حداکثر مقدار مشخص شده در برنامه افزایش دهید .
        این مورد را در راه اندازی ال سی دی های گرافیکی میبینید که اصولا کلاک داخلی میکرو را روی حداکثر کلاک خارجی قرار میدهند.

دیدگاه

شما وقتی که فیوز بیت کریستال رو روی1111:1111 قرار میدین در حقیقت میکرو رو در حالت کریستال خارجی قرار دادین و از این به بعد هر عددی که توی برنامه بریزین میشه میزان کریستال خارجی

فقط یادتون باشه هنگام اگسترنال کردن کریستال حتما کریستال خارجی رو قبلش نصب کنین
          موفق باشین
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

راستی من اشتباهی تمام فیوز یبت ها رو روی CKSEL0...3 =0000 تنظیم کردم و میکرو دیگه کار نکرد چرا؟

من 2 تا پست با یه موضوع گذاشتم یکی بیاد و یکیشا پاک کنه که قاطی نکنیم همینطوری قاطی پاتی هستیم :wow:

دیدگاه

خوب حالا کریستال وصل کن و خارجیش کن
              اگر نشد یه فرکانس 1mhz از بیرون به یکی از xtal ها بده
              علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X