اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راهنمایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی

سلام
    اساتید محترم من یه مشکلی دارن تقاضای کمک دارم
    یک میکرو رو با یک uln2003 به یک رله -بیزر و دو تا led وصل کردم وقتی قراره همزمان دو تا از اینها با هم وصل بشن فکر کنم بخاطر افت جریان رله گاهی اوقات وصل نمیشه یا صدای بیزر خیلی کم میشه یا نور led ها کم میشه تغذیه رو هم با یک رگولاتور 5 ولت دادم از یک ترانس 9 ولت. حالا به من بگید چیکار کنم. وقتی سیم اتصال ترانس به رگولاتور رو کوتاه میکنم بهتر میشه ولی این دوای کار من نیست . :angry:

پاسخ : راهنمایی

1.قبل و بعد از رگولاتور خازن بگذارید
    2.به بیزر ترانزیستور وصل کنین
    uln رو به 9 ولت وصل کنین و رله 9 ولت بگذارید
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

چه نوع خازنی و مقدارش ،ترانزیستور چی؟ چه جوری وصل کنم؟ ممنون ما یه کم یولیم کامل توضیح بده
      رله 9 ولت به میکرو اسیب نمیزنه؟

دیدگاه

آقا "یکم یولیم "یعنی چی؟؟؟ oo:
        چرا اینقدر خودتونو دست کم میگیرید.
        این سایت مال اینه که هر کی بلد نیست یاد بگیره و سوال اصلا عیب نیست که به خودت لقب یول میدی.
        ببین خازنهات حد اقل 100 میکرو باشه و با خروجی و ورودی با پلاریته موازی بزار.
        ترانزیسور رو اگه خروجیت یک هست باید NPN بزاری مثلا C945 یعنی خروجیت رو میدی به بیس ترانزیستور بت یک مقاومت 4.7K و امیتر به زمین و کلکتور به منفی بیزر و از مثبت بیزر به VCC
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

جواب دوستان کاملاً درسته ولی بهتره شما از یه آی سی درایور قوی تر همچون L293D با خیلی قوی تر خواستی L6203 یا مشابهش استفاده کن !

به این صورت شما می تونی فقط ولتاژ آی سی رو کم با زیاد کنی !

موفق باشی !
          Aristar Group - Always And Forever

دیدگاه

اینم نظر خوبیه و کلا این کار بهتره
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

اقا ممنون با دو تا خازن یکی تو ورودی تغذیه ای سی یکی هم قبل از رگولاتور مشکل حل شد

دیدگاه

این خازن رگولاتور رو همیشه باید رعایت کرد .من خودم خیلی ازش خوردم
                خوش حالم که حل شد دوست عزیز :wow:
                علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X