اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در پروگرام ومتغییر با ATTINY15

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در پروگرام ومتغییر با ATTINY15

گفتم که من کار کردم جواب هم گرفتم
    سورس بارزش هم همین پست اولم یک نمونه گذاشتم که عملی هم کار کردم(من اعتقاد به شبیه سازی و .. ندارم)
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
      بیخیال
      اصلا ولش کن کامپایلر هر کار میکنه بکنه :mrgreen:
      :smile: هرچی شما بگی
      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
      شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
        ممنون مجید جان با این قسمت از اطلاعاتت خیلی حال کردم و خیلی هم برام مهم بود که متوجه شدم AVR هم برای چند مدل از میکروهاش از این سیستم استفاده کرده، شک ندارم که شما در مدتی که با میکروها کار میکردی دستی توی اسمبلی هم داشتید یا همچنان دارید که به این موارد هم دقت میکنید. :agree: :applause:
        جناب Study

شما محبت دارید . من اولین برنامه بزرگمو با اسمبلی برای AVR نوشتم و بعد از آن باسکام رو انتخاب کردم . اسمبلی Avr از نظر من شیرین تر و بهتر از سری MCS51 است .

نوشته اصلی توسط Study
        بنا به چند دلیل مدتی هست که معماری میکروها برام مهم شده و پشته هم یکی از قسمت هایی هست که جای بحث زیادی داره و دارم روی مزایا و معایب هر نوع از این پشته ها تحقیق میکنم، اگر فرصت شد و تحقیق رو کامل کردم و به نتایج مشخص و مفیدی رسیدم که از صحتشون اطمینان کامل داشتم یک تاپیک جدید برای این موضوع باز میکنم تا بتونیم در این مورد بیشتر بحث کنیم و از نظرات و اطلاعات دوستان خوبی مثل شما هم بهرمند بشم.
        من هم از شما متشکرم که ما رو هم از نتایج تحقیقاتتون مطلع می فرمایید .

موفق باشید .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X