اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروتل 99se و میکروهای avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پروتل 99se و میکروهای avr

پروتل 99se sp5 را نصب کرده ام ولی میکروهای سری atmega را ندارد و کتابخانه اش میکروهای اتملی را که دارد اصلا معلوم نیست که چه طور میکروهایی هستند .
    ضمنا من میخواستم که ماژولهای فرستنده و گیرنده رادیویی را در این نرم افزار یا نرم افزارهای دیگر شبیه سازی کنم و با میکرو به کار گیرم .
    پروتئوس که این ماژول را ندارد از پروتل میخواستم استفاده کنم که این میکرو را هم ندارد چه برسد به ماژول رادیویی .
    از کدوم نرم افزار ها میتونم استفاده کنم؟
    سری ای وی آر در پروتل را چه گونه پیدا کنم

پاسخ : پروتل 99se و میکروهای avr

میتونید از ورزن های جدید تر پروتل مثل پروتل DXP ... و alitum designer و ووو....
    استفاده کنید ...
    الان سال 2009 هست .... بهتر نیست دیگه با پروتلی که مربوط به 10 سال پیش یعنی سال 1999 هست کم کم خداحافظی کنید ؟؟
    به ناچار باید مدل ماژول رادیویی مورد نظرتون رو بسازید ..
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
      میتونید از ورزن های جدید تر پروتل مثل پروتل DXP ... و alitum designer و ووو....
      استفاده کنید ...
      الان سال 2009 هست .... بهتر نیست دیگه با پروتلی که مربوط به 10 سال پیش یعنی سال 1999 هست کم کم خداحافظی کنید ؟؟
      به ناچار باید مدل ماژول رادیویی مورد نظرتون رو بسازید ..
      در ورژنهای جدید پروتل این ماژول یا مشابه آن موجود است؟

دیدگاه

هر چند که اسمی از نوع ماژول نبردید ولی خیر ... نداره و نخواهد داشت .. چون ماژول در واقع یک مدار آماده است نه یک قطعه که توی لایبرری قطعات باشه
        That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
          هر چند که اسمی از نوع ماژول نبردید ولی خیر ... نداره و نخواهد داشت .. چون ماژول در واقع یک مدار آماده است نه یک قطعه که توی لایبرری قطعات باشه
          درست است . :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X