اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تایمر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تایمر

سلام

در مورد 2رجیستر آخری بیشتر توضیح بدید*اگه با مثالم باشه که چه بهتر :redface:(رجیستر اولیارو که گفتم نمی خوام چون بلد بودم اما شما باز شرمنده کردید و ... )

اگه امکان داره در مورد رجیسترای دیگه هم که کاربرد زیادی داره لطف کنید بگید :arrow:

ممنون
    زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

پاسخ : تایمر

من مال تایمر 0 رو میگم. بقیه مثل همین هستند.

TCCRX:
      این ریجیستر مخفف کلمه TIMER /COUNTER CONTROL REGISTER

بیت FOC0 در مدهای نرمال و ctcبکار میرود. ودر مدهای pwm باید صفر بشه.وقتی که یک میشه سیگنال MATCH تولید میشه. اکثر اوقات اونو صفر در نظر میگیریم.

بیت های WGM01 , WGM00 ترتیب شمارش رو مشخص می کنند.(منظور اینه که مدها رو مشخص می کنند). مثل جدول زیر مشخص میشه.

بیت های COM00 , COM01 نوع خروجی تایمر رو مشخص می کنند.(معکوس، غیرمعکوس و....). این بیتها ارتباط نزدیکی با بیتهای WGM00,01 دارند. دول های زیر عملکرد این بیتها در مدهای مختلف رو نشون میدن.

بیت های CS02 , CS01 ,CS00 :
      این بیت ها ضریب تقسیم کلاک تایمر را تعیین می کنند که از جدول زیر بدست می آید.

در مورد ریجیستر TIMSK , TIFR هم دیتا شیت رو مطالعه بکنی یه چیزایی دست گیرت میشه. اگه متوجه نشدی بگو تا بهت بگم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X