اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کنتاکتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کنتاکتور

سلام
    امروز چنتا سوال دارم
    من یه کنتاکتور 220 ولت رو با یه ترایاک 136 تحریک میکنم
    اگه یکی از دوستان اینو تست کنه متوجه میشید چی میگم
    من یه میکرو 32 دارم که یه ال سی دی بهش متصل هست
    اگه این کنتاکتور رو چند بار پشت سر هم قطع و وصل کنید متوجه میشید که مدار ریست میشه و رو ال سی دی هم تاثیر میزاره
    اگه برق میکرو رو از باطری بگیرم این مشکل پیش نمیاد یعنی برگشتی برق باعث میشه مدار من ریست بشه
    واسه حذف این نویز من اومدم چند تا خازن 3300 میکرو فاراد 6.3 ولت رو موازی کردم و این نویز رو خیلی کم کردم یعنی اونقدر کم شده که مدار ریست نمیشه ولی باز هم تاثیر میزاره
    واسه رفع این مشکل چی کار کنم :angry:
    حتی از پاور کامپیوتر هم استفاده کردم ولی باز هم همین مشکل رو داره
    دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

پاسخ : مشکل با کنتاکتور

حداقل دو راه ساده وجود داره ...
    1- استفاده از رله به جای ترایاک
    2- استفاده از OPTOISOLATOR یا همون OPTOCOUPLER

راستی سلف روی تغذیه رو امتحان کردی ؟؟
    راستی خازن های ظرفیت بالا هم هست که میتونی استفاده کنید oo: مثلا 1 فاراد oo: فقط کمی گرونه ...
    That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ErfanEA
      حداقل دو راه ساده وجود داره ...
      1- استفاده از رله به جای ترایاک
      2- استفاده از OPTOISOLATOR یا همون OPTOCOUPLER

راستی سلف روی تغذیه رو امتحان کردی ؟؟
      راستی خازن های ظرفیت بالا هم هست که میتونی استفاده کنید oo: مثلا 1 فاراد oo: فقط کمی گرونه ...
      ببینید بحث ترایاک یا رله نیست

برق برگشتی کنتاکتور تو برق اصلی رویه منبع تغذیه من مشکل ساز میشه
      قیمت این خازن ها چنده؟

دیدگاه

میکرو یک عنصر دیجیتاله و از اون جا که ADC استفاده نکردی پس تنها نویز موجود رو تغذیه دیجیتاله .
        و همون طور که عرفان عزیز گفت دو تا راه حل داری . استفاده از اپتوکوپلرها یا حذف نویز تغذیه با استفقاده از خازن..

دیدگاه

من تضمین میکنم با استفاده از رله و کشیدن پی سی بی اصولی مشکل ریست شده حل بشه .... :job:
          قیمت این خازن ها هم بسته به ظرفیت و ولتاژشون از 500 تومن هست تا 10 15 هزار تومن.
          سلف روی تغذیه رو چی امتحان کردید ؟؟
          That`s It ...I`m out of here

دیدگاه

احیانا پایه ریست که رو هوا آزاد نیست؟ حتما 100 اهم pullup کنید. یک خازن 10 میکرو چسبیده به avr میتونه موثر تر از 1000 میکرو فاراد، دور از avr باشه(منظورم رو PCB هستش) شما اینو تو تلویزیونها میتونید ببینید. میان یه 12 ولت میذارن و اون ولتاژ به هر بلوک میره دوباره 100 میکرو خازن میخوره. جالب اینه که وقتی اون خازن خراب میشه به شدت رو عملکرد تاثیر میذاره. مثلا تصویر نیمه بالاش کشیده میشه oo:
            من در مورد LCD همچین مشکلی داشتم، پشت LCD یه ورق لحیم کردم و بهش منفی دادم. قسمتی از این مشکلات برمیگرده به القا. یعنی سلف داخل رله های بزرگ ولتاژی رو به wire ها القا میکنه. البته همیشه مشکل این نیست و تغدیه هم خیلی مهمه.
            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلف رو امتحان نکردم و نمیدونم چطور باید امتحان کنم
              ولی خازن رو کاملا چسبیده به میکرو گذاشتم
              ولی واسه ریست از مقاومت 10 کیلو استفاده کردم :sad: ولی خیلی بعید بدونم که مشکل از مقاومت باشه
              آخه همونطور که گفتم با چند تا خازن 3300 میکرو فاراد مشکل به حداقل میرسه
              حالا اگه لطف کنید مدار ریست استاندارد اتوماتیک رو بگید و راح حل منطقی و درست رو تو فکر قیمت نباشید تا 20 تومن مشکلی نیست :mrgreen:
              فقط نمیخوام همچین نویزی رو مدارم وار بشه چون یه کوچولو خطرش ناکه :mrgreen:
              ممنون
              پس اگه لطف کنید یه منبع تغذیه خوب که همچین مشکلی واسم پیش نیاره رو بگید چطور طراحی کنم که هم خازن باشه هم سلف که خیالم راحت بشه
              ممنونم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X