اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارزیابی XMEGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارزیابی XMEGA

نوشته اصلی توسط Ali65

آقا شهریار شما چرا فقط به کلاک گیر دادید ؟ :mrgreen: قدرت پردازشی به کلاک نیستا ! :redface:
    میدونم حالا که شما واردید بگیدکدومشون بهتره؟
    AVR32 XMEGA ARM7

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      میدونم حالا که شما واردید بگیدکدومشون بهتره؟
      AVR32 XMEGA ARM7
      نه قربان ، وارد چیه ، ما اینجا خودمون داریم کسب علم و معرفت می کنیم ! قصد جسارت نداشتم :smile:

اینایی که اینجا نام بردید هر کدمشون کاربرد خاص خودشون رو دارند و اصولاً در یک کلاس کاری نیستند تا بشه در مورد بهتر بودنشون نظر داد

مقایسه قطعات ( اصطلاحاً Benchmark ) باید بین اونایی انجام بگیره که تو یک کلاس کاری هستند اون هم در یک شرایط کاملاً یکسان

مثلاً مقایسه بین سه خانواده میکروکنترلرهای 8 بیتی مثل MCS-51 و PIC و AVR8 صحیحه

//

برای من خیلی جای سواله که شما چرا دنبال میکروکنترلرهای به قول خودتون قردمتند هستید ؟!

آیا شما از میکروکنترلرهای رایج موجود در بازار تونستید حداکثر استفاده رو ببرید و الآن دچار کمبود قدرت پردازشی هستند ؟

بنده خودم کم و بیش پروژه هایی انجام داده ام ، همین 8051 معظم خیلی وقت ها کار را به نحو احسن انجام داده است ، AVR8 هم که جای خود دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002
        من اطلاعاتی درباره Advanced Waveform Extension ندارم
        اما Crypto Engines به منظور کد گذاری امنیتی اطلاعاتی است که از میکرو خارج می شود
        DES از سیستم کدگذاری پیشرفته ای با کلید 64بیتی بهره می گیرد در XMEGA سیستم کدگذاری 3DES هم پشتیانی می شود بطوریکه 3 تا کلید 64 بیتی دارد
        AES مانند DES یک سیستم کدگذاری پیشرفته هست که از کلید 128 تا 256 بیتی به منظور کد کردن داده ها استفاده می کند

سیستم کدگذاری XMEGA این اطمینان را به شما می دهد که اگر اطلاعات شما ارزش میلیاردی ندارد در محیط کاملا امن تبادل می شود
        این امکان در آرم نیست؟؟؟؟؟
        خیر در سری ARM نیست ولی فکر کنم AVR32 دارد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X