اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برخی مشخصات ویژه XMEGA

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برخی مشخصات ویژه XMEGA

نوشته اصلی توسط طراح
    اگر بیت MSB (بیت شماره 15) از رجیستر PER برابر صفر باشد، علامت لبه ایجاد کننده Capture در این بیت ذخیره می شود. اگر لبه بالارونده عامل ایجاد capture باشد، این بیت یک و برای لبه پائین رونده این بیت صفر خواهد شد.
    چطور ممکنه؟
    یعنی اگر EVENT فعال شد وضعیت اون موقع پین رو از کجا میخونه؟یعنی برای حساس بودن به دو لبه هم جواب میده؟یا مثلا برای low level که برای event میشه high level؟

دیدگاه

در هنگام ایجاد لبه ای که باعث تولید Event می شود و به تبع آن عملیات capture انجام می شود، یک کپی از وضعیت لبه در بیت شماره 15 قرار می گیرد و این عملیات بصورت سخت افزاری در XMEGA تعبیه شده است. برای Event های ناشی از سطح High هم توضیح دقیقی داده نشده، اما بنابر جمله زیر به نظر می رسد این نوع Event اصولا نمی تواند عاملی برای Capture باشد و بنابراین مسئله بیت پانزدهم هم منتفی می شود.

When an I/O pin is used as an event source for the capture, the pin must be configured for edge sensing
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

رجیستر CTRLC دقیقا چی کار میکنه؟و برای استفاده ازش تایمر کانتر باید در چه وضعیتی باشه؟

دیدگاه

در وضعیت تولید شکل موج های PWM، کنترل وضعیت بیت های خروجی تولید کننده شکل موج در پورت در اختیار واحد تولید شکل موج است. اما اگر تایمر در حالت off باشد، از طریق بیت های رجیسترهای TCCx_CTRLC می توان وضعیت صفر و یک بیت های مربوطه را تعیین کرد.
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

یک موردی مشکل خوردم
            از سری A4 روی PCB متالیزه بدون پالیگون استفاده می کنم
            ولی نسبت به امواج میکرو خیلی رست می کنه
            مثلا روشن خاموش شدن یک مهتابی و یا حتی روشن شدن یک موتور dc در 20 سانتی
            میکرو رست میشه
            در سری مگا دیده بودن با روشن شدن مهتابی میکرو رست بشه
            اما نه با موتوری که حتی تغذیه شون هم جداست
            تابحال کسی به این موارد برخورده
            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

به احتمال زیاد مدار تغذیه شما فاقد حفاظت لازم در مقابل نویزهای تزریق شده به برق شهر است و حتی اگر تغذیه موتور یا مهتابی از تغذیه میکروکنترلر ایزوله باشد، اما در صورتی که منبع تامین آن برق شهر باشد می تواند (در صورت اصولی نبودن طراحی آن) نویزهای ناشی از مولد نویز را به تغذیه میکرو منتقل کند. به عنوان یک تجربه عملی با همین برد آموزشی XMEGA و بدون رعایت ایزولاسیون، یک موتور 3 فاز راه اندازی شد به نحوی که فازمتر با اتصال به XMEGA روشن می شد، اما هیچ مشکلی هم در عمل بوجود نمی آمد.

دیدگاه

درست است
                تغذیه برد از یک باطری لیتیومی کشیده شده
                و نکته مهم تخلیه بار الکتریکی به زمین است که انجام نشده
                ولی با همین موارد انجام نشده در دی یک مگا 8 بی مشکل انجام شده
                هرچند پروژه فعلا در حال تست اولیه هست و نمونه نهایی هنوز کار نشده ولی خب جای سوال بود برام
                البته موردی دیگه هم برخورد کرده بودم
                در هنگام کار با مموری موردی برام پیش اومد که ادرس فایل که باید نوشته می شد بر اثر باگ در برنامه بهم ریخته میشد و هنگامی که میکرو در حال نوشتن برروی مموری به دستور باز کردن فایل بر میخورد میکرو رست میشد البته با تصحیح برنامه درست شد
                هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

یعنی چه جوری میشه که نویز فاز متر رو روشن میکنه ؟ ( میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی به ذهنم رسید )
                  بدون ایزولاسیون یعنی خروجی میکرو رو فقط با ترانزیستور به موتور دادن ؟ اون وقت چه جوری فازمتر روسن میشه ؟؟؟؟

دیدگاه

ورودی IR2130 که سوئیچ های قدرت را درایو می کند مستقیما از XMEGA فرمان می گیرد و با توجه به اینکه بخش قدرت از یکسوسازی برق شهر تغذیه می شود، بنابراین تغذیه و پورت های XMEGA می تواند در سطح ولتاژ برق شهر قرار بگیرد و اتصال فاز متر به آن موجب روشن شدن فازمتر شود.

دیدگاه

چند سوال در مورد XMEGA

سلام.
                      دوستان عزیز من چندتا سوال داشتم.
                      1) تو کدویژن قسمت انتخاب نوع میکرو چند تا پسوند میده که من سر در نمیارم. مثل
                      ATxmegaA4
                      ATxmegaA3
                      ATxmegaA1
                      ATxmegaD3
                      ATxmegaD4
                      فزقشون چیه و اینکه موقع خرید باید این پسوند ها دقت بشه.؟

2) من تا حالا چند تا دیتا شیت دانلود کردم ولی همشون مثل همه مثل سری Avr در مورد همون شماره بحث نکرده و منم با پایه های این قطعه دچار مشکل شدم همه رو 44 پین نشون میده.. اشکال از کجاست.؟

3) نمیشه برای پروگرمر این سری ها یه چیزی تو مایه های STK 200,300 ساخت که من 30 تومن پول پروگرمر ندم.؟

4)ایا پروتیوس ورژنی داره Xmega رو ساپورت کنه .؟

قومی متفکرند اندر ره دین
                      قومی بگمان فتاده در راه یقین
                      میترسم از آن که بانگ آید روزی
                      که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

پاسخ : چند سوال در مورد XMEGA

نوشته اصلی توسط mr_hadi
                        سلام.
                        دوستان عزیز من چندتا سوال داشتم.
                        1) تو کدویژن قسمت انتخاب نوع میکرو چند تا پسوند میده که من سر در نمیارم. مثل
                        ATxmegaA4
                        ATxmegaA3
                        ATxmegaA1
                        ATxmegaD3
                        ATxmegaD4
                        فزقشون چیه و اینکه موقع خرید باید این پسوند ها دقت بشه.؟

2) من تا حالا چند تا دیتا شیت دانلود کردم ولی همشون مثل همه مثل سری Avr در مورد همون شماره بحث نکرده و منم با پایه های این قطعه دچار مشکل شدم همه رو 44 پین نشون میده.. اشکال از کجاست.؟

3) نمیشه برای پروگرمر این سری ها یه چیزی تو مایه های STK 200,300 ساخت که من 30 تومن پول پروگرمر ندم.؟

4)ایا پروتیوس ورژنی داره Xmega رو ساپورت کنه .؟

1-این میکرو ها براساس کاراییشون تعداد پایه ها و ماژول های داخلی و حافظه طبقه بندی میشند عدد اولی مقدار حافظه رو نشون میده و حرف و عدد بعدی خانواده میکرو رو نشون میده که توی ایران سری A موجوده برای دیتاشیت رجیستر ها هم باید دیتاشیت سری A رو بگیرید عدد بعد از حرف هم معمولا در تعداد پایه ها و ماژول های داخلی تفاوت ایجاد میکنه یعنی A1 مثلا 100 پایه داره A3 هم 64 پایه A4 هم 44 پایه ولی از نظر رجیستر ها با هم متشابه هستند

2-برای رجیستر ها باید به Atmel AVR XMEGA A Manual Preliminary مراجعه کنید و برای دیدن ترتیب پایه ها باید بر اساس گروه مورد نظر A1 و ... باید به ATxmega64A1/128A1/192A1/256A1/384A1 Preliminary و ... مراجعه کنید

3-هنوز کسی نساخته

4-فعلا نه

دیدگاه

دوستان xmega هم فیوز بیت داره ولی تابحال اینجا ازش صحبت نشده
                          هم داخل codecision و داخل منو پروگرامر منم فیوز بیت ها هستند
                          فقط تعداد زیادی هست یکسری ها تکراری هست
                          کسی در رابطه با مابقی اطلاعاتی داره

دیدگاه

در انتهای فصل 4 (Memories) از XMEGA A manual بصورت کامل در مورد عملکرد فیوزبیت ها (فیوز بایت ها) توضیح داده شده است.

دیدگاه

گاهی اوقات پیش می اید که فرکانس کار میکرو
                              بهم میریزد
                              بطور مثال 64a3 رو بدون اعمال کد برروی 2 مگ راهندازی می کردم
                              چندین موردی دیدم که فرکانس چند برابری پایین تر می امد و led که قرار بود در 100 میلی ثانیه روشن بماند 1000 میلی ثانیه روشن می ماند
                              و یا در 32a4 نمونه مشابهی و یا عکسی پیش می اد که فرکانس بسیار بالا رفته و led که قراره 2000 میلی ثانیه روشن بمونه 200 میلی ثانیه روشن میمونه
                              کسی تابحال به این مشکل بر خورده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
                                گاهی اوقات پیش می اید که فرکانس کار میکرو
                                بهم میریزد
                                بطور مثال 64a3 رو بدون اعمال کد برروی 2 مگ راهندازی می کردم
                                چندین موردی دیدم که فرکانس چند برابری پایین تر می امد و led که قرار بود در 100 میلی ثانیه روشن بماند 1000 میلی ثانیه روشن می ماند
                                و یا در 32a4 نمونه مشابهی و یا عکسی پیش می اد که فرکانس بسیار بالا رفته و led که قراره 2000 میلی ثانیه روشن بمونه 200 میلی ثانیه روشن میمونه
                                کسی تابحال به این مشکل بر خورده ؟
                                با سلام. درسته من هم چند باری با این مشکل مواجه شدم.
                                به طور مثال درست در ابتدای روشن شدن مدار کلاک عوض شده بود. نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه. یاراهی هست که بشه جلوی این اتفاق رو گرفت یا چکش کرد که...؟
                                بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
                                موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
                                نلسون ماندلا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X