دوستان من گفتم اینو بزنم که کلا یک کامپایلر خوب براش بگیم و همه گی بشینیم رو اون کار کنیم و مثال های کاری مون رو بزاریم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
معرفی یک کامپایلر خوب و لینک و مثال ها
Collapse
X
-
معرفی یک کامپایلر خوب و لینک و مثال ها
هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد -
پاسخ : معرفی یک کامپایلر خوب و لینک و مثال ها
یه نگاهی به این یاد داشت بندازید:
www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc8169.pdf
The tool chain for XMEGA is the same as for megaAVR. You can use The Embedded
Workbench® AVR compiler from IAR® (version 5.x) or the free GCC compiler WinAVR
(revision 20080610 or later; http://winavr.sourceforge.net/). Both come with the
header files with names and addresses for registers and bits needed to access the
peripherals. All code distributed with the XMEGA application notes compiles both with
IAR and GCC.
All firmware for AVR tools are provided with AVR Studio® . For best performance
when using XMEGA and AVR Studio, version 4.15 build 623 or later is
recommended.A-Hosseini
دیدگاه
-
خوب حالا اگه عزیزانی مثل iman4web دارن با کدویژن کار می کنم
یه توضیح کوتاهی در رابطه با کار با کدویزارد و چگونگی تنظیم پایه و کلا ریجیستری و توابع جدید بدن عالیه
حالا هرکی با هر پروگرمری کار میکنه بگه تا ماها که می خایم از صفر شروع کنیم ببینیم کدوم بهترههرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه
-
در ورژن 1.11.9.8 کمی نواقص برای adc وجود داره
البته من خودم با بسکام Xmega را اه اندازی کردم و جواب هم گرفتم و همچنین ADC کانال 0 از ADCa را راه اندازی کردم که 12 بیتی بود و عال هم جواب داد ولی بعضی تنظیماتش کار نمی کند
الان هم ورژن 2.0.0.0 هم امده (البته برای فروش فقط)
و طیق گفته خود سایت mcs در ورژن 2.0.1.0 نواقص که برطرف شده که هیچ و کلی امکانات هم اضافه کردن که باید مدتی تا انتشار این نسخه صبر کنیم تا ببینم چه شاهکاری کردن
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط kitsالبته من خودم با بسکام Xmega را اه اندازی کردم و جواب هم گرفتم و همچنین ADC کانال 0 از ADCa را راه اندازی کردم که 12 بیتی بوداوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد
دیدگاه
-
سلام
من با کامپایلر بسکام نسخه 1.12.0.0 تست کردم (اما با نسخه 2.0.0.0 هنوز تست نکردم)ر میکرو هم atxmega128a1 هستش و عملی چندین بار تست کردم و مشکلی نبود
ولتاژی که من تست کردم با رفرنس داخلی 1 ولت بود و حداکثر وروردی 1 ولت باز هم برای ولتاژ های دیگر به دقت تست میکنم و نتیجه را اعلام میکنم
دیدگاه
دیدگاه