اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار عملی با Xmega از 0 تا ...

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار عملی با Xmega از 0 تا ...

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
    سلام

پا برهنه بپرم وسط بحث :mrgreen:

به نظر من یک برد وسط این دو تا که گفتید درست کنید :rolleyes: مثل همون بردی که آقای شفقی برای آرم سری X256,S64 زدند ... یعنی یه سری قطعات لازم برای راه اندازی رو روی برد بزارید و بقیش رو بسته به نیاز روی برد برد ببندید....مثلا خازنها رو روی برد اصلی بزارید...یا مثلا رگولاتور رو روی برد اصلی بزارید و....

بازم شرمنده که پابرهنه پریدم وسط حرف شما :mrgreen:

موفق باشی دادا! :nerd:
    من هم تصمیم دارم همین کار را انجام دهم اما هنوز نمیدانم از پورت های I/O میکرو مستقیما خروجی بگیرم یا نیاز به تبدیل منطق دارد :NO:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
      من هم تصمیم دارم همین کار را انجام دهم اما هنوز نمیدانم از پورت های I/O میکرو مستقیما خروجی بگیرم یا نیاز به تبدیل منطق دارد :NO:
      بحثش رو که جای خودش جواب دادم....

اگه اینطوریه باید برای ARM هم نیاز بافر بزاریم...

دیدگاه

تبدیل منطقم کجا بوووووووووووووووووووود :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: چرا بحث انقدر سخت میکنین . دمتون گرم عجب کارشناسایی داره ها این سایت.این که دیگه این همه بحث دنگ فنگ نداره با یه ترانزیستوره 25 تومنی میتونین 3 ولت 5 ولت بکنین.اصلا 1 ولتم میتونین 5 ولت کنین. میکرو ها واسه فرمان مدار هستن.قدرت که نیستن بخواد روشون 200 آمپر بیاد.3 ولتم زیاده میدن تو خروجی.1 ولتم میدادن بست بود
        طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
          تبدیل منطقم کجا بوووووووووووووووووووود :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: چرا بحث انقدر سخت میکنین . دمتون گرم عجب کارشناسایی داره ها این سایت.این که دیگه این همه بحث دنگ فنگ نداره با یه ترانزیستوره 25 تومنی میتونین 3 ولت 5 ولت بکنین.اصلا 1 ولتم میتونین 5 ولت کنین. میکرو ها واسه فرمان مدار هستن.قدرت که نیستن بخواد روشون 200 آمپر بیاد.3 ولتم زیاده میدن تو خروجی.1 ولتم میدادن بست بود
          بحث این چیزها نیست عزیز والا نه من کارشناسم نه آقا شهریار :mrgreen: ایشون سر این میترسند که اگه یه آی سی منطقی (سنسوری پ امپی یا هر چیزی ) به XMEGA پنج ولت داد نسوزه :rolleyes:

موفق باشید :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdifaheca
            آقا شما چرا اینقدر گیر میدی؟
            وقتی با یه زنر راحت میشه تمام تبدیل رو انجام داد وبعد هم روی 78 پایه I/O میکرو به راحتی قابل اجرائه مگه بیکارم که ترانزیستور برای هر پایش بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ oo: oo: :eek: :eek:

دیدگاه

با سلام فکر کنم بحث تاپیک یه چیز دیگه بود که منحرف شد :NO:
              بحث تبدیل منطق جاش اینجا نیست و لطفا در تاپیک مورد نظر خودتان به بحث ادامه بدید اگر نظری راجع به نرم افزار دارید بگید راجع به سخت افزارم که وضعیت معلومه هر کس هرچی دوست داره بزنه و لی بهترین گزینه تبدیله برد بوردی با یه سری خرت و پرته و همه ی خروجی های IO ها هم میان روی برد بورد.
              توی youtube کلی فیلم قشنگ راجع به Xmega هست حتما برید نگاه کنید :eek:واقعا قشنگه.
              متسفانه خیلی سرم شلوغه ولی سعی خودمو میکنم که زود به زود سر بزنم.
              راستی شهریار یه سوال این کسی که میگی 128 رو میده 8 تومن کجاست؟ کجای تهران؟
              شمارشو داری؟
              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                با سلام فکر کنم بحث تاپیک یه چیز دیگه بود که منحرف شد :NO:
                بحث تبدیل منطق جاش اینجا نیست و لطفا در تاپیک مورد نظر خودتان به بحث ادامه بدید اگر نظری راجع به نرم افزار دارید بگید راجع به سخت افزارم که وضعیت معلومه هر کس هرچی دوست داره بزنه و لی بهترین گزینه تبدیله برد بوردی با یه سری خرت و پرته و همه ی خروجی های IO ها هم میان روی برد بورد.
                توی youtube کلی فیلم قشنگ راجع به Xmega هست حتما برید نگاه کنید :eek:واقعا قشنگه.
                متسفانه خیلی سرم شلوغه ولی سعی خودمو میکنم که زود به زود سر بزنم.
                راستی شهریار یه سوال این کسی که میگی 128 رو میده 8 تومن کجاست؟ کجای تهران؟
                شمارشو داری؟
                اول اینکه ببخشید ولی یه برد هماهنگ برای آموزش به نظرم لازمه [-X
                دوم ما ADSL نداریم اگر میشه فیلم هارو ببینید وبه ما هم خلاصشو بگید :nice:
                سوم اینکه شانسی بود که دفعه اولمون اینجارو پیدا کردیم
                پاساژ امجد طبقه دوم پلاک 22 آینده الکترونیک
                در ضمن شما تهرانی ها به همین دلیله که خیلی دوستان دارید با قطعات جدید کار کنید اما اگر اصفهان باشید شاید دیگه سراغ اینجور کار ها نرید آخه خیلی مغازه هاتون باحال بود :sad:

دیدگاه

به نظر من بهتر از همه اینه که اول بجای اینکه سراغ IAR یا bascom(که من ازش بدم میاد) یا avr studio بریم بهتره xmega رو با codevison شروع کنیم چون هم asm و هم c رو ساپورت می کنه و همیشه بهترین برنامه واسه کار با avr بوده و ورژن 2.04.8a که تازه اومده همه xmega هارو ساپورت میکنه!!!!!!!!
                  The truth is not true!!!! the Truth is your own if U think Its TRUTH and The TRUTH is written in blood because its Ur own & Ur dream is the Truth if U see A thing if U feel A thing U build it like a building(!!!) and there is no thing.

دیدگاه

هر کسی حق داره کامپایلرش رو خودش انتخاب کنه
                    من فعلا خیلی درگیرم سعی میکنم بحث رو بعد از آماده شدن برد دوستان ادامه بدم. :agree:
                    الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

سلام ...
                      یه خبر
                      تا چند وقت دیگه لایبرری تغییر کرده ی MMC برای Xmega رو میزارم
                      البته زحمتشو جناب طراح کشیدن ولی چون من یکم بلدم با AVR-Dos کار کنم توضیحاتشو میدم البته اگه از این پست استقبال کنید ....
                      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                        سلام ...
                        یه خبر
                        تا چند وقت دیگه لایبرری تغییر کرده ی MMC برای Xmega رو میزارم
                        البته زحمتشو جناب طراح کشیدن ولی چون من یکم بلدم با AVR-Dos کار کنم توضیحاتشو میدم البته اگه از این پست استقبال کنید ....
                        مشکل اصلی دوستان در این سایت این است که برای همان مرحله ابتدایی و به اصطلاح استارت کار هم مشکل دارند و کسانی هم که در این مورد احتمالا صاحب تجربه هستند، تمایلی برای فعالیت و در اختیار قرار دادن تجربیاتشان نشان نمی دهند. و گرنه کتابخانه مذکور را که مربوط به چند ماه پیش است اگر لازم بود و اگر مخاطبان به مرحله استفاده از آن رسیده بودند، شخصا در سایت قرار می دادم. بنابراین اگر مقداری وقت بگذارید و دوستانی هم علاقه مندی نشان دهند که حتی چند LED هم بصورت عملی به مرحله چشمک زدن برسند، در قدم های بعدی می توان بصورت مرحله به مرحله اطلاعات را کامل تر کرد و به مراحل پیشرفته تری از جمله ارتباط با mmc نزدیک شد.
                        اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                        دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                        برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                        قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                        ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

من سعی میکنم تا حداکثر هفته دیگه یه برد خوب تبدیل بزارم
                          شما به تلاشتان ادامه دهید مطمئنا در آینده نزدیک از این تجربیات استفاده خواهد شد

دیدگاه

بروبچز با 27+15 یعنی 42 میشه یه پروگرامر xmega هاتل تهیه کرد
                            نظر منم به تهیه یک برده که بچه دانلود کنن و بزنن و شروع کنیم
                            در ضمنت من می خوام رو کد وِیژن بمون و هیجا نمی رم
                            بچه هایی که امادگی دارند قیمت این کامپایلر 150 یورو هست
                            http://www.codevision.gr/Buy/Buy_en.html
                            حالا فکر کنم بشه رو چند سیستم هم جداگانه استفاده کرد
                            اگر کسی امادگی داره بگه یه جوری این ورژن اخر رو بخریم که تا یکسال رایگان اپدیت می کنه ورژن کدوِیژن رو
                            هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                            بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                            میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
                              یک تجربه و یک پیشنهاد:
                              من با یک از مهندساهای خفن کار کرده صحبت میکردم و گفتم که پروگرمرهای زیادی منتشرشده و ...
                              اون گفت: MKII یکی از بهترین پروگرامر های اتمله و خراب شدن میکرو را تا حد قابل توجهی پایین میاره چرا؟
                              چون پروگرامیگ میکرو نیاز به سیکل های دقیق و به موقعی داره که شاید تفاوت 1 میکرو ثانیه ای اونها هم فرق کنه و پروگرمرهای غیر استانداردی مثله USB-Asp و ... نمیتونن این سیکل ها رو دقیق درست کنن و برای میکروهای حساسی مثله مگا 64 یا 128 بعد از چندین بار پروگرام کردن ممکنه یه فیوز بیت اشتباها عوض بشه و فاتحه ی میکرو خونده شه که برای من بارها به عمل پیش اومده.
                              اما تاحالا برای پروگرام کردن Xmega با MKII هیچ مشکلی نداشتم و راضیم.
                              بازم میل خودتون.
                              فعلا.
                              یا علی.
                              الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
                                با سلام.
                                کلاک سیستم:
                                میکرو ی مورد نظر ما دارای 2 RCپر مصرف داخلی میباشد که یکی 2 مگاهرتز و دیگری 32 مگاهرتز سرعت دارند به علاوه این میکرو دازای 3 دیوایدر (تقسیم کننده) و یک پی ال ال (ضرب کننده) نیز هست (برای بدس آوردن کلاک های ترکیبی)
                                حال به نحوه ی پیکره بندی کلاک سیستم در بسکام توجه کنید..
                                CONFIG OSC=ENABLED|DISABLED , PLLOSC=ENABLED|DISABLED, EXTOSC=ENABLED|DISABLED, 32KHZOSC=ENABLED|DISABLED, 32MHZOSC=ENABLED|DISABLED, RANGE=range, 32KHZPOWERMODE=powermode, STARTUP=startup
                                با مساوی قرار دادن Config OSC با Enabled اسیلاتور 2مگاهرتزی فعال میماند ولی میتوان با Disabled کردن آن را از کار انداخت برای روشن کردن Pll آن را برابر با Enabled قرار میدهیم و برای خاموش کردن Disabled میکنیم.
                                برای استفاده از اسیلاتور خارجی باید آن را فعال و میزان رنج را با توجه به مقادیر زیر تنظیم کنیم.
                                - 400KHZ_2MHZ
                                - 2MHZ_9MHZ
                                - 9MHZ_12MHZ
                                - 12MHZ_16MHZ
                                مقدار start up هم در موارد زیر تعریف میشود:
                                - EXTCLK (6 CLK)
                                - 32KHZ (for 16 CLK)
                                - XTAL_256CLK (for 256 CLK)
                                - XTAL_1KCLK (for 1K CLK)
                                - XTAL_16CLK (for 16K CLK)
                                برای فعال و استفاده از فرکانس 32MHZ خط زیر را وینویسیم
                                Config Osc = Enabled , 32mhzosc = Enabled
                                حال باید به تقسیم کننده ها مقدار بدهیم که این کار میتوان مستقیما در رجیستر آن ها انجام شود و یا با استفاده از توابع آماده ی بسکام انجام شود.
                                CONFIG SYSCLOCK=sysclock , PRESCALEA=prescaleA, PRESCALEBC=prescaleB_C
                                sysclocl باید یکی از مقادیر زیر باشد.
                                - 2MHZ
                                - 32MHZ
                                - EXTERNAL
                                - PLL
                                تقسیم کننده ی A میتواند یکی از مقادیر زیر را داشته باشد:
                                1 , 2 ,4, 8, 16, 32, 64, 128,256,512
                                تقسیم کنندهی B و C باید به صورت زیر مقدار دهی شوند:
                                - 1_1 (1 + 1 division)
                                - 1_2 (1+2 division)
                                - 4_1 (4 + 1 division)
                                - 2_2 (2 + 2 division)
                                برای استفاده از 32 مگاهرتز خط زیر را به برنامه اضافه میکنیم:
                                Config Sysclock = 32mhz , Prescalea = 1 , Prescalebc = 1_1

احتمالا شب یه برنامه ی کلی بزارم.
                                اگر به help bascom مراجعه کنیم در قسمت config osc یک مثال آورده شده که در آن هر 2 اسیلاتور داخلی با هم فعال شده است(2 و32)!!! :question:این چه کاربردی میتونه داشته باشه؟ :nerd:
                                هرگز زانو نخواهم زد,حتی اگر سقف آسمان کوتاهتر از
                                قامتم شود 'کوروش بزرگ'

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X