پاسخ : کار عملی با Xmega از 0 تا ...
استاد کی نژاد وقتی این ارگ رو دیدم عاشقش شدم . راستش من مدتها میشه تصمیم گرفتم که هر وقت تونستم یه ارگ برای خودم بخرم تا در مواقع فراقت (اگه فرصتی گیر بیاد
) باهاش زندگی کنم . ولی متاسفانه هر بار بعلت وجود چاله چوله های زندگی اگر هم پولی بود برای یه کار ضروری تر استفاده شد .
حالا فکر می کنم بشه با یه هزینه خیلی کم این ارگ رو ساخت . فقط نیم دونم آیا کیبرد خالی شو می شه پیدا کرد ؟ و این که ایشاال.. اگر شروع کردم و پروژ] های قبلی که درگیر هستم فرصتی به من دادند آیا شما همراهی می کنید برای ساختنش ؟ ( البته می دونم که شما همیشه همراه ما هستید :biggrin: ممنون )
هرچند کاربرد مربوط به پست قبل را برای علاقه شخصی انجام دادم و از ابتدا قصد اقتصادی در میان نبود. اما از منظر اطلاع رسانی جالب است که این کاربرد فورا خواستار پیدا کرد و یک مجموعه علمی و تحقیقاتی متقاضی تولید آن برای استفاده در یکی از محصولات خود شد.

حالا فکر می کنم بشه با یه هزینه خیلی کم این ارگ رو ساخت . فقط نیم دونم آیا کیبرد خالی شو می شه پیدا کرد ؟ و این که ایشاال.. اگر شروع کردم و پروژ] های قبلی که درگیر هستم فرصتی به من دادند آیا شما همراهی می کنید برای ساختنش ؟ ( البته می دونم که شما همیشه همراه ما هستید :biggrin: ممنون )
دیدگاه