اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

حل کردن مشکل تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

حل کردن مشکل تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات

در این قسمت به حل مشکلات تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات میپردازیم
    اول من شروع میکنم
    به نظر من برای حل این مشکل چند راه در پیشرو داریم:
    1-طراحی مداری کوچک و به صرفه برای تبدیل منطق به صورتی که اتوماتیک دو طرفه و قابل اجرا روی هر پایه I/O باشد من طراحی مدار بلد نیستم لطفا اگر میشه طراحی کنید من برای برد XMEGA خودم نیاز دارم
    2-اینکه از حداقل سطوح ولتاژها برای TTLو... ورساندن ولتاژ پایه I/O به آن سطح اگر امکان پذیر باشد اگر تونستم توی کتاب ها دنبالش میگردم از نظر من CMOS بهترین گزینه است زیرا حداقل ولتاژکاری 3 ولت است
    3-استفاده از قطعات جایگزین و تکنولوژی هایی که به منطق این میکرو بخورند من دنبال این قضیه میروم با توجه به اینکه میکرو کنترلر های جدید مثل ARM و AVR32 از همین منطق استفاده میکنند پس باید تکنولوژی به سمت ولتاژ و مصرف کمتر رفته باشد
    4-کلا XMEGA را ترک کنیم! :من تسلیم نمیشومooo: oo: :eek: :eek:
    5-.....

پاسخ : حل کردن مشکل تطبیق منطق XMEGA با سایر قطعات

سلام

شرمنده میشه برای ما که نمیدونم XMEGA چیه :mrgreen: بگید مگه خروجی منطقی XMEGA چشه؟ oo:

دیدگاه

خوب معلومه XMEGA حداکثر 3 ولته ولی آیسی های TTL مثل LCD های کارکتری 5 ولت اند شما فکر نمیکنید که اگر به XMEGA ولتاژ 5 ولت وارد کنیم بسوزه؟؟؟ یا اینکه به TTL ولتاژ 3 ولت بدیم معلوم نباشه که توسط TTL قابل تشخیص هست یا نه؟؟؟از من گفتن بود اگر حرفم اشتباهه عذر خواهی میکنم فقط اگر میشه دلیلشم ذکر کنید چون من وارد دبیرستان نشدم چه برسه به اینکه رشته الکترونیک خونده باشم :rolleyes:

دیدگاه

در مورد LCD : با 3.3 ولت هم کار میکنه ها...(VCCش رو هم 3.3 بده)

فکر نکنم مشکلی داشته باشه :nerd:

از من گفتن بود اگر حرفم اشتباهه عذر خواهی میکنم فقط اگر میشه دلیلشم ذکر کنید چون من وارد دبیرستان نشدم چه برسه به اینکه رشته الکترونیک خونده باشم :rolleyes:
        دادا بازم شما خوبه....من سوم راهنمایی که بودم اسم پتانسیومتر رو نمیدونستم!(فقط LED و مقاومت) یه بار رفتم سراغ یه فروشنده ، 4 تا اسم قلنبه گفتم یارو گفت از مریخ اومدی؟

یادش بخیر یه رقص نور مکانیکی هم درست کرده بودم (با تغییر سرعت)، چقدر حال کرده بوده :rolleyes: (سر فرصت آموزشش رو میزارم )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
          در مورد LCD : با 3.3 ولت هم کار میکنه ها...(VCCش رو هم 3.3 بده)

فکر نکنم مشکلی داشته باشه :nerd:

دادا بازم شما خوبه....من سوم راهنمایی که بودم اسم پتانسیومتر رو نمیدونستم!(فقط LED و مقاومت) یه بار رفتم سراغ یه فروشنده ، 4 تا اسم قلنبه گفتم یارو گفت از مریخ اومدی؟

یادش بخیر یه رقص نور مکانیکی هم درست کرده بودم (با تغییر سرعت)، چقدر حال کرده بوده :rolleyes: (سر فرصت آموزشش رو میزارم )
          ازتون متشکرم ولی بهتر از من هم هست ولی متاسفانه چون کسی حوصله این کار هارا ندار د من تنهایی کار میکنم
          بعد هم LCD فعلا درست شد بقیه قطعات هم اینگونه قابل راه اندازی هستند؟

دیدگاه

قدیما ، دوره ی جاهلیت که درس نمیخوندیم (هنرستان :mrgreen:البته هنوزم درس نمیخونیم :mrgreen تو کتاب دیجیتال سطح منطقی TTL رو صفر تا .8 رو صفر میگفتیم و .8 تا 2 رو ناحیه ی بینایی یا مشخص نشده و 2 به بالا رو یک میگفتند

با این تفاصیر بقیش هم حله :nerd:

دیدگاه

پس یعنی دوتا زنر 3.3 رو برعکس هم روی پورت میکرو بزارم حله؟

دیدگاه

اصلا دوست عزیز بر فرض که همه آی سی های دیگه جز xmega پنج ولت باشن. یه ترانزیستور میزاریم و خیییییییلی راحت 3 ولت به 5 تبدیل میکنیم.این که غم غصه نداره.
                طب اسلامی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شهریار رجب زاده
                  پس یعنی دوتا زنر 3.3 رو برعکس هم روی پورت میکرو بزارم حله؟
                  oo:

نه دیگه...چیزی نمیخواد بزاری...فقط اگه قرار شد آی سی رو وصل کنی تغذیش رو 3.3 وصل کن...

****اگه اون رو 5 وصل کردی یه دیود زنر معکوس وصل کن...

دیدگاه

یکی کافیه؟ دوتا لازم نیست؟
                    در ضمن در اون مورد LCD کم رنگ چیزی رو نشون میده یا پر رنگ؟

دیدگاه

اگر پورت بصورت خروجی تعریف شده باشد می شود مستقیم به ال سی دی وصل شود. اگر هم ورودی باشد برای خواندن می توانید با تقسیم مقاومت سطح ولتاژ را تبدیل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi_hosseiny
                        اگر پورت بصورت خروجی تعریف شده باشد می شود مستقیم به ال سی دی وصل شود. اگر هم ورودی باشد برای خواندن می توانید با تقسیم مقاومت سطح ولتاژ را تبدیل کنید.
                        حالا اگه ارتباط دوطرفه باشد... oo:
                        هی مقاومت میزاریم و بر میداریم :eek:
                        ما دنبال یه کار راحت میگشتیم :NO:

دیدگاه

اگه بعضی از دوستان هنوز توی این تبدیل مشکل دارن میتونن از آی سی های Level Convertor استفاده کنن.
                          مثله 74HCT125
                          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

مبدل دو طرفه سراغ دارید؟

دیدگاه

سلام
                              ترانزیستور و دیود زنر و ... بد نیست ولی هیچ اطمینانی ندارند و همچنین فقط یک طرفه کار می کنند.
                              برای حل مشکل تطبیق سطح ولتاژ به دیتا شیت این آی سی ها مراجعه کنید

GTL2003 GTL2002 GTL2000

http://ics.nxp.com/literature/leaflets/logic/pdf/gtl2000.gtl2002.gtl2003.gtl2010.pdf

این چیپها در سایز های مختلف از 2 کانال تا 22 کانال به صورت دو طرفه از یک ولت تا پنج ولت کار می کنند
                              بسیار راحت و کاربردی اما فکر میکنم در داخل ایران موجود نباشه و باید سفارش بدیم
                              بهترینشم همین GTL2003PW هستش که 8 بیتی است البته حواستون باشه با ULN2003 اشتباه نگیریدش.
                              اگه کسی این آی سی رو توی ایران پیدا کرد و یا سفارش خرید خارجی داد به ما هم خبر بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X