اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کامپایلر IAR

با تشکر از مرام معرفت شما

تمامی مراحل درست بود. و خطایی بر مبنای دوبار تعریف شدن enum و استراکچر زمانی که در یک هدر جدا گانه تعریف شده بود و در main و در یک فایل سی دیگر استفاده میشد درست بود.چون باید برای استفاده از اون موارد ذکر شده باید به صورت extern تعریف بشه و راه حل ها متعددی تست شد. که به این حالت جواب داد.

نحوه تعریف در هدر

کد:
     typedef union
     {
     unsigned int _16[2];
     unsigned char _8[4];

}codes;
    extern codes code;

typedef struct
     {
        unsigned deb_is_busy:1;
        unsigned data_is_ready:1;
        unsigned preamble_det:1;
        unsigned code_writing:1;
        unsigned duty_cycle_measurement:1;	
     }stsl;

extern stsl sts;

تحوه تعریف در فایل سی مربوطه:

کد:
    codes code;
    stsl sts;
    برای فهمیدن بیشتر این عبارت رو سرچ کنید.
    extern union
    .The best question deserves a better answer
    =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
    «پناه»می برم «به خدا»
    از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
    محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

کسی میدونه برای رفع این ارور باید چیکارکرد؟
      Fatal Error[Cp001]: Copy protection check, No valid license found for this product [24]
      Error while running C/C++ Compiler

دیدگاه

مشکل فعال سازی اینتراپت در سیمولیشن IAR
        من با توجه به توضیحات http://netstorage.iar.com/SuppDB/Pub...imulation.html
        که آمده تنظیمات را انجام دادم ولی با ارور Thu Oct 13, 2016 0809: Non existent interrupt
        مواجه شدم !
        کسی از دوستان اینتراپت را در IAR سیموله کرده است
        از جمله ی رفتگان این راه دراز
        باز آمده ای کو که به ما گوید راز
        هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
        چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mori64 نمایش پست ها
          مشکل فعال سازی اینتراپت در سیمولیشن IAR
          من با توجه به توضیحات http://netstorage.iar.com/SuppDB/Pub...imulation.html
          که آمده تنظیمات را انجام دادم ولی با ارور Thu Oct 13, 2016 0809: Non existent interrupt
          مواجه شدم !
          کسی از دوستان اینتراپت را در IAR سیموله کرده است
          برای نحوه فعال سازی وقفه به فصل وقفه ها در C-SPY Debugging guide مراجعه کنید. بطور خلاصه برای فعال کردن هر وقفه باید ابتدا در مسیر Simulator/interrupts آن ,وقفه را install کنید.
          اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
          دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
          برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
          وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
          قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
          اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
          ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

تشکر از پاسخ شما
            من داکیومنت c spy رو دیدم و به این صورت کانفیگ کردم :

با توجه به اینکه اینتراپت کلی فعال است و اینتراپت دریافت سریال فعال است و بیت دریافت سریال فعال شده است باز هم پرش صورت نمیگیرد .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mori64 نمایش پست ها
              تشکر از پاسخ شما
              من داکیومنت c spy رو دیدم و به این صورت کانفیگ کردم :

با توجه به اینکه اینتراپت کلی فعال است و اینتراپت دریافت سریال فعال است و بیت دریافت سریال فعال شده است باز هم پرش صورت نمیگیرد .
              شما در داخل تابع وقفه یک Breakpoint قرار بدهید و بعد F5 را بزنید تا بعد از مدت زمانی بتوانید پرش به روتین وقفه را احراز کنید. من شخصا امتحان کرده ام و پرش به وقفه ایجاد می شود.
              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

سلام آقای طراح
                اگه فضولی نباشه می خواستم بدونم شما از IAR بدون کرک استفاده میکنید یا کرک دار
                دوم ما برای شروع بریم دنبال نرم افزارهای کرک دار یا رایگان اگه رایگان میگید کدوم نرم افزار واسه آرم تو دوراهی موندم
                جدیدترین ویرایش توسط mfazl22; ۱۶:۱۱ ۱۳۹۵/۰۷/۲۳.
                گاهی نمی شود که نمی شود
                گاهی قرعه نگفته به نام تو می شود
                گاهی گدای گدایی و چاره چیست
                گاهی تمام شهر گدای تو میشود
                ای بنده بدان در این عالم ___هرچه خدا خواست همان می شور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
                  شما در داخل تابع وقفه یک Breakpoint قرار بدهید و بعد F5 را بزنید تا بعد از مدت زمانی بتوانید پرش به روتین وقفه را احراز کنید. من شخصا امتحان کرده ام و پرش به وقفه ایجاد می شود.
                  بله تشکر از راهنمایی شما همینطور است که گفتید .
                  خدمت دوستان دیگه عرض کنم 2 نکته وجود دارد:
                  اول اینکه پرش به وقفه تنها در حالت run اتفاق می افتد و در حالت step in ... عمل نمیکند .
                  دوم اینکه پرش مستقل از بیت های تحریک کننده اتفاق خواهد افتاد و تنها زمان interval تعیین کننده است .

دیدگاه

سلام به دوستان
                    من میخوام یه پروژه 1768 با IAR راه اندازی کنم اما فقط برای من در قسمت کد thumb داره و قفل است و نمیتونم به arm تغییرش بدم، ایا راهی است که روی arm تنظیمش کرد یا فقط میشه در حالت thumb ازش استفاده کرد؟
                    ممنون
                    راه را راهبر قرار مده،بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mongezi نمایش پست ها
                      من میخوام یه پروژه 1768 با IAR راه اندازی کنم اما فقط برای من در قسمت کد thumb داره و قفل است و نمیتونم به arm تغییرش بدم، ایا راهی است که روی arm تنظیمش کرد یا فقط میشه در حالت thumb ازش استفاده کرد؟
                      ممنون
                      هر چند این تاپیک در مورد EWAVR است و نه EWARM اما منظور خود را بصورت دقیق تر توضیح دهید. شما از مسیر Options/General Options/Target باید نوع میکروکنترلر را در بخش Device انتخاب کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح نمایش پست ها
                        هر چند این تاپیک در مورد EWAVR است و نه EWARM اما منظور خود را بصورت دقیق تر توضیح دهید. شما از مسیر Options/General Options/Target باید نوع میکروکنترلر را در بخش Device انتخاب کنید.
                        سلام آقای کی نژاد، از همین مسیری که شما گفتید دیوایس را انتخاب می کنم اما در تب code فقط بخش thumb بصورت پیش فرض انتخاب شده است و غیرقابل تغییر ؛ اما برای بعضی میکروکنترلرهای arm از هر دو مد thumb و arm میشه استفاده کرد. به نظر شما مشکل از کرک های موجود است یا خیر؟ چون من از خود iar لایسنس 30 روز گرفتم آن هم همین مشکل را داشت.ممنون از راهنمایی و وقتی که می گذارید.
                        راه را راهبر قرار مده،بلکه راهی ناپیموده را آغاز کن و از خود راهی بر جای بگذار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mongezi نمایش پست ها
                          سلام آقای کی نژاد، از همین مسیری که شما گفتید دیوایس را انتخاب می کنم اما در تب code فقط بخش thumb بصورت پیش فرض انتخاب شده است و غیرقابل تغییر ؛ اما برای بعضی میکروکنترلرهای arm از هر دو مد thumb و arm میشه استفاده کرد. به نظر شما مشکل از کرک های موجود است یا خیر؟ چون من از خود iar لایسنس 30 روز گرفتم آن هم همین مشکل را داشت.ممنون از راهنمایی و وقتی که می گذارید.
                          در لایسنس 30 روزه که مسئله کرک مطرح نیست. بنابراین بعید است مشکل ناشی از کرک باشد. یک احتمال ممکن این است که برای شماره هایی که این گزینه فعال نیست، بصورت ترکیبی از مدهای ARM و Thumb استفاده می شود. در این رابطه در فایل راهنمای کامپایلر عبارت interworking را جستجو کنید.

دیدگاه

سلام
                            warning زیر یعنی چی؟
                            Warning[Pa050]: non-native end of line sequence detected (this diagnostic is only issued once) C:\Program Files\IAR Systems\Embedded Workbench 5.4\avr\INC\inttypes.h 1

دیدگاه

با سلام
                              من از IAR برای کار با LPC1768 استفاده میکنم.
                              ظاهرا در IAR for ARM برای تعریف متغیر در حافظه فلش نمیشه از پیشوند __flash استفاده کرد.
                              راه حلی که در راهنمای نرم افزار دیدم این بود که به صورت زیر تعریف کنیم
                              کد:
                              #define flash 					_Pragma("location=\"FLASH\"")
                              flash int a;
                              من در حال تبدیل کتابخانه ال سی دی گرافیکی آقای نوربخش از کدویژن به IAR هستم که استفاده از این روش سبب ایجاد مشکل میشود.
                              اساتید و خصوصا جناب آقای کی نژاد اگر در این مورد راهنمایی بفرمایند ممنون میشوم.
                              با تشکر

دیدگاه

استفاده از روشی که توضیح دادید چه مشکلی ایجاد کرده؟ IAR مورد استفاده نسخه چند است؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X