اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] اتصال دوربین با سنسور OV7670 به LCD موبایل (ELT240320ATP)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : [پروژه] اتصال دوربین با سنسور OV7670 به LCD موبایل (ELT240320ATP)

تا جایی که بصورت کلی سورس را بررسی کردم، دلیل موجهی برای عدم نمایش صحیح متن مشاهده نمی شود. مگر آنکه به دلیل 16 بیتی شدن لازم باشد تغییری در مقداردهی اولیه به رجیسترها انجام شود که مستلزم بررسی محتوای تک تک آنها است. یک مورد دیگر این است که یکسری تاخیرها را در توابع نوشتن به LCD حذف کرده اید که برای امتحان این تاخیر ها را مجددا اضافه کنید و نتیجه را اطلاع دهید.
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با سلام مجدد.
      مواردی که فرمودین مجدد چک شد اما متاسفانه هیچ یک جواب درستی نداد.
      مقادیر رجیستر AM که مشخص کننده نحوه پر کردن اطلاعات در GRAM ال سی دی است 8 حالت میتواند داشته باشد که هر 8 حالت چک شد.
      در هر مورد هم تاخیری اضافه شد اما اثر بخش نبود.
      حتی در یک مورد با اضافه کردن تاخیر در زیر برنامه ها برای مشاهده روند برنامه مشاهده شد که دیتا روی هم اوررایت میشود یعنی محدوده انتخاب شده برای ریختن اطلاعات هم درست نیست.
      البته شایان ذکر است که یک فایل Font در انتهای یکی از فایل ها به برنامه اضافه شده بود ولی چون در حقیقت این فایل موجود نبود ارور میداد که با کامت کردنش مشکل حل شد زیرا جدولی برای فونت ها در حافظه فلش طراحی شده بود.
      حالا نمیدونم میتونه مشکل از این باشه؟
      الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسام الفتی
        حالا نمیدونم میتونه مشکل از این باشه؟
        توضیحاتی که در مورد جدول فونت و کامنت کردن آن داده اید مبهم است و اگر به غیر از سورسی که قبلا قرار داده اید نمونه کد دیگری مطرح است، آن را قرار دهید. مورد بعدی این است که به غیر از نمایش فونت آیا برای سایر موارد مثل رسم خط و نقطه و ... مشکلی وجود ندارد؟
        وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
        اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

نه مهندس کد که همونه.
          این که توابع دیگه درست کار میکنند رو چک نکرده بودم توی فایل .h که گشتم یه تابع دیگه برای نقطه بود که وقتی اونو مینویسم به جای یک پیکسل 2 پیکسل به صورت همزمان روشن میشه.
          بنابر این رفتم سراغ همون Init ال سی دی و تابعی که حضرت عالی نوشتین رو با تابعی که خودم قبلا توی کدای دیگم نوشته بودم مقایسه کردم.
          تفاوتای زیادی وجود داشت البته چون دیگه سراغ دیتا شیت نرفتم نمیدونم دقیق کدوم رجیسترها فرق میکردن ولی یه سریاش مال رجیستر power Control بود که خیلی مهمه یه سریاشم مال Gamma و این چیزا که اصلن مهم نیست.
          در هر صورت این تابع رو هم عین سورس خودم تغییر دادم و متاسفانه بازهم نشد و تنها تابعی که درسته پرکردن ال سی دی با یه رنگه خاصه...
          حالا بازم سرش کار میکنم شما هم اگه نکته متوجه شدید بگید.
          ممنون.
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

باز هم بیشتر کد خودم رو با کد جناب عالی مقایسه کردم و متوجه شدم توی قسمت روشن کردن یک پیکسل
            این 4 خط توی سورس شما کامنت شده
            کد:
            LCD_WR_REG(0x0050,x);
             LCD_WR_REG(0x0051,x);
             LCD_WR_REG(0x0052,y);
             LCD_WR_REG(0x0053,y);
            ولی توی کد خودم بود که وقتی ان کامنت کردم مشکل نوشتن پیکسل ها بر طرف شد.
            الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

اقای مهندس خیلی تشکر میکنم بابت این مطلب مفیدتون که خیلی نیازش داشتم.....وقتی نام شما رو زیر نام کاربریتون دیدم خیلی خوشحال شدم و بر خودم واجب دونستم که از شما تشکر بکنم . هر چند کمترین کاریست که میتونم بکنم...بخاطر اموزش های خوبتون در زمینه الکترونیک که بدون هیچ چشم داشتی در اختیار عموم قرار دادید.راستش من اموزش AVR رو از فیلم های اموزشی شما فرا گرفتم.
              با ارزوی موفقیت برای شما...

دیدگاه

برای بدون FIFO چیکار باید کرد؟
                چطور متصل کرد و استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                  برای بدون FIFO چیکار باید کرد؟
                  چطور متصل کرد و استفاده کرد؟
                  دوربین استفاده شده در پروژه جاری بدون FIFO است.

دیدگاه

من کل وقتم رو گداشتم تا تصویر دوربین رو از طریق usb به کامپیوتر منتقل کنم.یک مثال هم پیدا کردم.خواستم ببینم کسی موفق به این کار شده؟
                    من مثال سریال به usb و دوربین رو با هم با بدبختی مچ کردم و با برنامه OV7670 Grabber USB V1.5 سعی دارم تصویر رو بگیرم ولی نمیدونم کجای کار گیر هست.
                    کسی اگه این کار رو کرده یکم توضیح بده

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : [پروژه] اتصال دوربین با سنسور OV7670 به LCD موبایل (ELT240320ATP)

نوشته اصلی توسط طراح
                      دوربین استفاده شده در پروژه جاری بدون FIFO است.
                      کدوم پروژه رو می فرمایین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gbg
                        کدوم پروژه رو می فرمایین؟
                        منظورشون پروژه همین تاپیکه. بنده که پروژه دیگری اینجا نمی بینم.

دیدگاه

لینک پست 11 رو نتونستم دانلود کنم
                          دوربین شما هم 20 پایه هستش

دیدگاه

جناب طراح .من میخام این دوربینو با السیدی فروشگاه راه بندازم وچن تا مشکل دارم اگه امکان ش هست راهنمایی کنین.میخام با atmega32 راش بندازم توی نت یه پروژه خارجی دیدم که باچندتا نسخه مختلف اینکارو کرده بود توی نسخه ابتدای و اولیه بدون تاچ و مموری راه انداخته بود .که من مطابق شماتیک بستم ولی السیدی فقط سفیده و هیچی نشون نمیده.من زیاد وارد نیستم ولی به نظرم از السیدی باشه که تو مد 8 بیتی نمیره.السیدی من روی فلتش یه دیود داره و14 یا 15 خازن اصلا مقاومت نداره که بشه مدشو عوض کنم وازنظر درست السیدی مطمئنم چون باهاش عکسو ... تو مد 16 بیتی راه انداختم.یه پایه im0 داره که هم بهش vccیاgnd دادم ولی هیچ تاثیری نداشت.ولی برای کارکردن تو مد 16 بیتی حتما باید بهش gnd بدم تا کار بکنه. حالا بنظرتون باید چیکار کنم.شرمنده اگه خوب منظورمو بیان نکردم.

دیدگاه

درباره نحوه عملکرد LCD و چگونگی قرار گرفتن آن در مد 8 بیتی باید از بخش پشتیبانی فروشگاه سوال کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسام الفتی
                                این که توابع دیگه درست کار میکنند رو چک نکرده بودم توی فایل .h که گشتم یه تابع دیگه برای نقطه بود که وقتی اونو مینویسم به جای یک پیکسل 2 پیکسل به صورت همزمان روشن میشه.
                                من هم همین مشکل را داشتم. سورس آقای کی نژاد را برای راه اندازی LCD به صورت 16 بیتی استفاده کردم. اما هر نقطه را در دو پیکسل متوالی می نوشت. دلیل به هم ریختن فونت ها هم همین بود.

در قدم اول دو دستور
                                کد:
                                Lcd_SetBox(y,x+k,16,8);
                                و
                                کد:
                                k=k+8;
                                در تابع LCD_write_english_string
                                را به این صورت تغییر دادم
                                کد:
                                Lcd_SetBox(y,x+k,16,16);
                                و
                                کد:
                                k=k+16;
                                با وجود این که مشکل دو نقطه نویسی همچنان وجود داشت. فونت ها درست نمایش داده می شد. البته کمی تپل تر!!!
                                سپس به دیتاشیت ili9325 مراجعه کردم و در صفحه 79 آن نموداری مشاهده کردم که در آن برای نوشتن در پیکسل ها نمودار CS,WR,RD,RS را کشیده بود. در هر دوحالت 8 و 16 بیتی CS در زمان نوشتن در پیکسل های مختلف همواره LOW است. اما در سورس نوشته شده در هر بار اجرای تابع LCD_WR_DATA یک بار HIGH و یک بار LOW می شود. با حذف دستور
                                کد:
                                LCD_CS_H();
                                مشکل برطرف شد.

راستی تا یادم نرفته از آقای کی نژاد به خاطر به اشتراک گذاری بی منت تجربیات و آموزش هاشون بیسار سپاسگذارم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X