اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت پروگرامر MKII

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت پروگرامر MKII

نوشته اصلی توسط طراح
    یکی از مواردی که بنا به تجربه شخصی همین وضعیت شناخته شدن چیپ توسط پروگرامر و عدم امکان erase را ایجاد می کند، وجود تغذیه نوسانی برای XMEGA است که دلیل آن معمولا عدم وجود خازن مناسب در خروجی رگولاتور است.

The Devil is in the detail
    بعلت اینکه روی برد برد بسته شده بود خازن تغذیه فراموش شده بود .
    از جمله ی رفتگان این راه دراز
    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
    چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
      PCB و فایل Hex و فایل توضیحات برای ساخت پروگرامر MKII در این پست ضمیمه می شود.
      با تشکر از مهندس کی نژاد عزیز
      من پرگرامر MKII رو داشتم ولی خواستم خودم یه بار درست کنم ، خدارو شکر با توضیحات شما موفق شدم و پروگرامر دست ساز خودم به خوبی کار میکنه ، ولی با فایل hex که شما در فایل پیوست شده قرار داده بودین جواب نگرفتم و مجبور شدم فایل hex از یک پروژه دیگه رو توی میکرو لود کنم. فایل شما رو وقتی پرگرام میکنم هرچه قدر صبر میکنم اون چراغ روشن نمیشه و اصلا سیستم این پروگرامر رو نمیشناسه . به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟
      در ضمن من از at90usb162 استفاده کردم.
      یا حق

دیدگاه

سلام
        من پروگرمر MKII رو ساختم، توسط اتمل استودیو هم شناسائی میشه ولی وقتی به برد آموزشی ( بردی که جناب کی نژاد طراحی کردن ، با تشکر از ایشون)
        وصل می کنم و می خوام پروگرم کنم یا هرکار دیگه ای انجام بدم اول LED روی پروگرمر خاموش میشه بعد ارور زیر رو میده :
        waiting for an operation to complete
        می خواستم بدونم مشکل از پروگرمره ؟ یا برد رو درست اسمبل نکردم ؟
        با تشکر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
          یکی از مواردی که بنا به تجربه شخصی همین وضعیت شناخته شدن چیپ توسط پروگرامر و عدم امکان erase را ایجاد می کند، وجود تغذیه نوسانی برای XMEGA است که دلیل آن معمولا عدم وجود خازن مناسب در خروجی رگولاتور است.

با سلام
          ضمن تشکر از زحمات جناب کی نژاد استاد عزیز
          من پروگرامر MKII که داخل سایت خودتون گذاشتید را ساختم. همانطور که اشاره فرمودید فایل HEX ضمیمه را با نرم افزار FLIP روی میکروی پروگرامر program کردم. سپس jumper مربوطه را تغییر وضعیت دادم. اما device manager سیستم عامل ویندوز 8 خودم را که باز می کنم، کنار اسم سخت افزار AVR-ISP MKII یک علامت سوال زرد رنگ قرار گرفته و به خوبی پروگرامر را نشناخته. در ضمن در مد پروگرام کردن پروگرامر که jumper در وضعیت ابتدایی خود قرار دارد میکروی AT90usb160 به خوبی توسط سیستم عامل شناخته شده است.

سپاس فراوان

دیدگاه

در رابطه با مشکلاتی که دوستان مختلف در ساخت و جواب گرفتن از پروگرامر بیان می کنند، تنها می توانم به این مورد اشاره کنم که این پروگرامر تاکنون توسط چندین نفر ساخته شده و از آن جواب گرفته شده است و شخصا هم در جریان ساخت چندین عدد از این پروگرامر بوده ام که مشکل خاصی وجود نداشته است. بنابراین از آنجایی که از راه دور و عدم دسترسی به برد نمی توان به دلیل مشکلات موجود پی برد، دوستان باید با بررسی دقیق کلیه مراحل مانند صحت PCB و لحیم کاری و اتصالات و غیره بتوانند از پروگرامر جواب بگیرند.
            به عنوان یک مورد جانبی، شستشوی برد و به خصوص میکروکنترلر موجود روی پروگرامر با مسواک و حلال مناسبی مثل تینر و فوت کردن برای خارج شدن حلال از زیر پایه های آن و پاک کردن حلال با ابر می تواند در صورت وجود اتصالات ناشی از لحیم کاری، مورد موثری باشد. برای ویندوز 8 هم احتمالا درایور خاصی برای این نسخه از ویندوز مورد نیاز باشد.
            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط طراح
              در رابطه با مشکلاتی که دوستان مختلف در ساخت و جواب گرفتن از پروگرامر بیان می کنند، تنها می توانم به این مورد اشاره کنم که این پروگرامر تاکنون توسط چندین نفر ساخته شده و از آن جواب گرفته شده است و شخصا هم در جریان ساخت چندین عدد از این پروگرامر بوده ام که مشکل خاصی وجود نداشته است. بنابراین از آنجایی که از راه دور و عدم دسترسی به برد نمی توان به دلیل مشکلات موجود پی برد، دوستان باید با بررسی دقیق کلیه مراحل مانند صحت PCB و لحیم کاری و اتصالات و غیره بتوانند از پروگرامر جواب بگیرند.
              به عنوان یک مورد جانبی، شستشوی برد و به خصوص میکروکنترلر موجود روی پروگرامر با مسواک و حلال مناسبی مثل تینر و فوت کردن برای خارج شدن حلال از زیر پایه های آن و پاک کردن حلال با ابر می تواند در صورت وجود اتصالات ناشی از لحیم کاری، مورد موثری باشد. برای ویندوز 8 هم احتمالا درایور خاصی برای این نسخه از ویندوز مورد نیاز باشد.

سلام
              مشکلم بر طرف شد. پروگرامر به خوبی کار می کند. درایوری که قبلا نصب کرده بودم را یکبار uninstall کردم و درایور دیگری دانلود کردم برای نسخه ی 64 بیتی پس از نصب آن پروگرامر به خوبی شناخته شد.

سپاس فراوان جناب کی نژاد عزیز

دیدگاه

سلام
                به نظر میرسه که با 5 ولت هم می تونه AT90USB162 کار کنه. یه رجیستر داره که عوض بشه مقدارش، رگولاتور داخلیش خاموش میشه. پس به نظر میاد که میتونه با 5 ولت هم کار کنه. کسی تست نکرده هنوز تاحالا؟ توی دیتاشیت که نوشته تا vcc + 0.5 می تونه بره ولتاژ پین هاش، محدودیتی هم برای 5 ولت کردن Vcc نداریم.

دیدگاه

دوستان عزیز و گرامی، من تونستم طوری ادیت کنم برد رو که بدون لول شیفتر بتونه 5 ولت رو هم پروگرم کنه. منتهی الان مشکلی که هست اینه که SCK Frequency رو نمی تونم از 64 کیلوهرتز بالاتر ببرم. خود mkiiاصلی تا 8 مگ میره. نظری ندارید دوستان؟ مشکل چیه به نظرتون؟

دیدگاه

کسی نیست جواب ما رو بده؟ این پروگرمر برای ساختن فرکانس های پایین در SPI ، به صورت نرم افزاری کد داره، و برای سرعت های بالاتر، به صورت سخت افزاری. الان اما نمی تونم از بخش سخت افزاریش استفاده کنم. نظر ندارید؟

دیدگاه

در محیط AVRStudio تا فرکانس 8MHz برای ISP Frequency قابل تنظیم است که به صورت عملی هم به خوبی جواب می دهد (ضمنا برای بالا بردن کلاک مورد نظر باید فرکانس کلاک AVR به حد کافی بالا باشد).
                      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم

دیدگاه

آقای کی نژاد، در همون محیط AVR Studio فرکانس رو که بالا می برم، بالا نمیره. نشستم کد LUFA رو زیر رو رو کردم، بعد از یکی دوروز گشتن، به این نتیجه رسیدم که فرکانس های بالاتر رو با خود SPI سخت افزاری داخل میکرو کنترل می کنه، اما کار نمی کنه مال من. به چنین مشکلی کسی برنخورده تاحالا؟

دیدگاه

در محیط AVRStudio4 بعد از تنظیم ISP Frequency یک گزینه write وجود دارد که باید آن را کلیک کنید تا به عنوان فرکانس جدید پذیرفته شود.

دیدگاه

آقای کی نژاد، وقتی تا چنین جایی پیش رفتم در پروژه که اجزای پروژه رو هم میشناسم، مطمئن باشید چنین اشتباهی رو نمی کنم.
                            مشکل حل شد، و به خاطرش مجبور شدم در کد دست ببرم. اگر کسی با چنین مشکلی مواجه شد در هنگام کار، پیغام خصوصی بده جواب میدم که چطوری حل میشه مشکل.

دیدگاه

با سلام...
                              ضمن عرض خسته نباشید خدمت مهندس کی نژاد
                              با altium ورژن 13 هر کاری کردم فایل pcb پروگرامر باز نشد.ایا کاره خاصی باید انجام بدم؟

اگه میشه در مورد دریافت فایل hex از lufa یکم بیشتر توضیح بدین یکم سخته.
                              .The best question deserves a better answer
                              =-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=
                              «پناه»می برم «به خدا»
                              از عـیبی که ، «امروز» در خود می بینم، و «دیروز» «دیگران را» به خاطر، «هـمان عیـب» ملامت کرده ام.
                              محتاط باشیم، در «سرزنش» و «قضاوت کردن دیگران». وقتی نه از «دیروز او» خبر داریم و نه از "فردای خودمان" .

دیدگاه

این سوال چندین بار پاسخ داده شده و اشکال از نسخه Altium شماست. در رابطه با استخراج فایل Hex در فایل pdf موجود توضیح کافی داده شده است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X