اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ASF

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ASF

بی مقدمه. لذت ببرید(لینک منبع):
    http://www.sonsivri.com/forum/index.php?topic=34639.0
    بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
    موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
    نلسون ماندلا

پاسخ : ASF

یکبار قبلا در تاپیک IAR درباره ASF توضیح مختصری داده شده بود و بطور خلاصه مجموعه ای از کدها وکتابخانه هایی است که به همراه توضیحات آن برای میکروکنترلرهای سری XMEGA (و UC3) تحت کامپایلرهای IAR و GCC نوشته شده است. در سایت AVRFeaks هم اخیرا انجمنی در این مورد تشکیل شده است:

http://www.avrfreaks.net/index.php?n...0f443fa9d482ba
    اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
    دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
    برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
    وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
    قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
    اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
    ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام
      سر راه اندازی سریال XMEGA خیلی خیلی الاف شدم!
      هر کاری می کردم جواب نمیداد و سر همین دنبال نمونه کد برای راه اندازی سریال بودم
      به یک نکته جالب برخورد کردم ! قسمت ASF شرکت اتمل !!!
      ASF مخفف Atmel Software Framework هستش !! یه کار جالبی که اتمل کرده اینه که کلی نمونه کد رو قرار داده داخل این پکیجش که بیشتر شامل بردهای آموزشی خودشه، ولی خیلی برای نمونه کد مناسب هستند!
      یعنی هرچی میکرو داره، از aVR بگیر تا XMEGA و aRM
      حالا جالبتر از همه اینه که این پکیج به ATMEL STUDIO اضافه میشه !!!
      یعنی شما از آدرس FILE > NEW > Example Project from ASF نرم افزار می تونین این بخش رو باز کنید، بعد از طبقه بندیها میکروی خودتون رو مشخص کنید و حتی آدرس ذخیره سازی هم بدید و با زدن دکمه OKپروژه رو بسازید.
      به زبون خودمون بگم، کلی پروژه 100% تست شده زیر بالشمون بود و خودمون خبر نداشتیم

دیدگاه

بله
        ما xmega رو همینجوری کارکردیمو یاد گرفتیم
        حالا نه avr studio با همین سمپل های سایتش
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

دوستان من تازه شروع به کار با ASF کردم و در نگاه اول ، کار باهاش کمی پیچیده است.
          از دوستانی که در کار با این ASF تسلط کافی دارند ، درخواست همکاری دارم. و در این مورد کمی آموزش بدن

دیدگاه

برای استفاده از asf یه چندتا ویدئو خلاصه و مفید تو خود سایت atmel هستش.(فکر کنم تو صفحه معرفی ودانلود atmel studio بود)
            دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X