سلام کسی از دوستان میدونه که کدوم ورژن proteus میکرو های xmega رو ساپورت میکنه اگر هم لینک دانلود را بدید ممنون میشم .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
نرم افزار شبیه ساز برای XMEGA
Collapse
X
-
پاسخ : نرم افزار شبیه ساز برای XMEGA
این فایل pcb برد تست خودم هست
A3 رو برای طراحی PCB دارهفایل های پیوست شدههرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه
-
سلام
برای شبیه سازی میکروکنترلر های AVR از نرم افزار پروتیوس استفاده میکنم. اما حالا میخوام میکروکنترلرهای XMEGA رو شبیه سازی کنم. تو لیست میکروهای نرم افزار پروتیوس دیدم اما از XMEGA خبری نبود. ورژن بالای پروتیوس رو هم خریدم اما تو اونم از XMEGA خبری نیست.
چیکار میشه کرد؟
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط شازدهسلام
برای شبیه سازی میکروکنترلر های AVR از نرم افزار پروتیوس استفاده میکنم. اما حالا میخوام میکروکنترلرهای XMEGA رو شبیه سازی کنم. تو لیست میکروهای نرم افزار پروتیوس دیدم اما از XMEGA خبری نبود. ورژن بالای پروتیوس رو هم خریدم اما تو اونم از XMEGA خبری نیست.
چیکار میشه کرد؟[img width=477 height=100]http://www.eca.ir/pic/upload/agazade.png[/img]
دیدگاه
-
سلام علیکم
دنبال نرم افزاری می گردم که باهاش XMega رو شبیه سازی کنم
مثل پروتئوس که میکرو های دیگه رو باهاش شبیه سازی می کنیم
اگه کسی همچین کاری کرده یا نرم افزاری برای این کار سراغ داره یا می دونه چطور می شه با پروتئوس این کار رو کرد
ممنون می شم کمک کنه :nerd:
دیدگاه
-
طی مکاتباتی که با مرکز تحقیقات شرکت Labcenter سازنده نرم افزار پروتئوس بعد ازانتشار نسخه 8 داشته ام این شرکت برنامه ای برای اضافه کردن library خانواده AtXmega رو ندراه
حتی اعلام کرده انده که نمی تونن بگن که آیا این امکان در ورژن های بعدی اضافه خواهد شد یا خیر...
متن نامه دریافتی به شرح زیر است:
Hello
At present the ATxmega chips are not in our libraries. This is not to say that they will not be added at a later date but we cannot specify when this will be.
--
Kind regards,
Jon O'Brien - Labcenter Electronics.[/pre]
اما برای استفاده از امکانات این میکروکنترلر محیط دیباگین Atmel studio به نظر مناسب میرسد.
باسپاسوقتی مطالبی رو لایک میکنید یا بازخورد میدید یعنی به نویسنده میگید که از این مطلب استفاده کرده اید و همچنان ادامه بده، یا بیشتر مطلب بزار، یا بیشتر در مباحث اینجوری شرکت کن.
دیدگاه
دیدگاه