اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تاپیک سوالات درباره ADC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تاپیک سوالات درباره ADC

با سلام ولتاژ صفر میشود اما adc مقدار دارد،خازن 100 نانو را که حذف میکنم درست میشه اما با خازن adc مقدار داره خازنهای دیگر هم امتحان کردم اما مشکل داره با خازن

دیدگاه

ADC دارای یک مدل ورودی است که معذوراتی را به لحاظ امپدانس خروجی منبع ایجاد می کند. اما بعید است مشکل بوجود آمده با توجه به مدار شما به این دلیل باشد. شما در همان لحظه ای که مقدار غیر صفر نمایش داده می شود، ولتاژ ورودی را بصورت همزمان مشاهده کنید. زیرا ممکن است با قرار دادن پراب ابزار اندازه گیری، ولتاژ صفر شود و با برداشتن آن ولتاژ مجددا غیر صفر شود. ضمنا این کار را حتما با اسیلوسکوپ انجام دهید. زیرا ممکن است نوسانی در محل پین ایجاد شود که با ولت متر قابل اندازه گیری نباشد.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

کمک برای راه اندازی ADC در مد single ended

سلام دوستان
        من چند روزی هست که دارم روی ADC میکروکنترلر Xmega کار میکنم تقریبا بخش User manual و Application note AVR1300 رو خوندم
        به یک سری مشکل برای راه اندازی برخوردم
        1- دقیقا منظور از حالت بدون علامت و علامت دار چی هست؟
        2-آیا در حالت علامت دار ولتاژ منفی رو میتونه اندازه گیری کنه؟
        3- آیا در حالت علامت دار وقتی ولتاژ مرجع رو روی یک ولت داخلی قرار بدیم با ADC میشه ولتاژ مثبت و منفی یک ولت را انداز گرفت؟
        4- زمانی که از ولتاژ مرجع خارجی استفاده میکنیم مثلا پایه AREF روی پورت A ،از این مرجع میشه برای اندازه گیری ورودی های پورت B هم استفاده کرد؟
        5- داخل user manual به آفست ورودی اشاره شده و گفته که ولتاژ زمین داخلی با زمین خارجی متفاوت هست و حدود VREF*0.05 هست که با دلتا V نمایش داده.
        این دلتا V رو باید به صورت دستی محاسبه کنیم و تو برنامه لحاظ کنیم یا باید ورودی ADC را به زمین وصل کنیم و عدد خوانده شده را به عنوان Offset در نظر بگیریم؟

6- حداکثر فرکانسی که با تنظیم تقسیم کننده های فرکانسی که در بخش ADC وجود داره میشه به ADC اعمل کرد چقدر است؟
        7- داخل user manual نوشته بود که حداکثر ولتاژ مرجع برای Ref خارجی VCC-0.6 است. من قبل از این که این نکته رو بخونم به ADC ولتاژ 3.3 ولت اعمال کردم. آیا به نظر شما ADC سالم مانده؟
        8- آیا تا به حال از ASF برای راه اندازی ADC استفاده کرده اید؟ من یکم تلاش کردم از ASF برای راه اندازی ADC استفاده کنم ولی به جای اینکه کارم رو ساده کنه بیشتر موضوع پیچیده شد
        http://asf.atmel.com/docs/latest/xme...uickstart.html

دیدگاه

پاسخ : کمک برای راه اندازی ADC در مد single ended

1- در مد Differential فقط حالت علامت دار دارید که اگر ورودی مثبت کمتر از ورودی منفی شود مقدار خروجی منفی خواهد بود و برعکس که مقداری بین 2048- تا 2047 دارید.
          در مد Single Ended هم حلت علامت دار دارید و هم بدون علامت که در حالت بدون علامت مقداری بین offset اولیه تا حداکثر 4095 دارید و در حالت علامت دار در حقیقت از
          دقت 11 بیت استفاده می کنید و برتری آن نسبت به حالت بدون علامت این هست که مقدار offset اولیه وجود ندارد.
          2- در صورتی که آنرا به سمت مثبت شیفت دهید و از مد Differential استفاده کنید.
          3- اگر در مد Differential ورودی منفی را به 0.5 ولت متصل کنید میتوانید مقدار 0.5- تا 0.5 را در محدوده 0 تا 1 ولت داشته باشید.
          4- با توجه به جدول موجود مربوط به رجیستر REFCTRL پاسخ مثبت هست.
          5- باید ورودی را به زمین متصل کنید و مقدار offset اولیه را بدست آورید. در دیتاشیت مقداری حدودی 195 آورده شده.
          6- 2مگاهرتز
          7- باید تست کنید
          8- راحت ترین راه مقدار دهی مستقیم به رجیسترها با استفاده از کدهای enum در داخل هدر فایل هست. فقط همه فیلد ها رو پر کنید حتی اگر مقدار پیشفرض درست باشد تا در تغییرات بعدی راحتتر باشید و از کدهای AppNote هم کمک بگیرید.
          گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

سلام
            یه سوال ساده دارم در سری Atmega در دیتا شیت صراحتاً گفته شود بود که حتی اگه از بخش adcاستفاده نمی کنید پایه avcc رو به vccوصل کنید که البته من در خیلی از پروژه ها اینکار رو نکرده بودم و مشکلی هم بوجود نیومده بود می خوام بدونم اگه در atxmega128a1 از بخش adcاستفاده نکنیم باید این پایه رو به vcc وصل کنیم یا همونطوری فلوت باشه مشکلی پیش میاد؟

ممنون

دیدگاه

در منوال سری E در بخش Block Diagram این نکته آورده شده که ولتاژ مورد نیاز بخش آنالوگ آز این پایه تامین می شود که شامل پورت های ورودی خروجی هم می شود پس این پایه باید متصل شود تا سطح ولتاژ ثابت و مشخصی در دسترس باشد.
              گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X