اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش گام به گام کدنویسی XMEGA با کامپایلر IAR

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش گام به گام کدنویسی XMEGA با کامپایلر IAR

آموزش من برای تازه کاراست این آموزش خودآموز سریع پیشرفته است
    کامپایلر های دیگه هم ...
    قدرت کامل این میکروکنترلر توی این کامپایلره و GCC

دیدگاه

آقای نحوی کارتون عالیه. دیدم که تقریبا از بیس همه موارد اشاره کردین. پرداختن به همین موضوعات به ظاهر ساده میتونه به خیلی از سوال ها جواب بده.
      منم تا سال پیش با Bascom کار میکردم و الان هم برای کارهای قبلی دارم ازش استفاده میکنم. تابستون سال پیش پروگرامر اصلی اتمل و چندتا xmega گرفتم ولی چون C کار نکرده بودم میخواستم برای یک کار فوری بازم برم سراغ Bascom و حتی تا خرید ورژن اصلی پیش رفتم ولی وقتی تلاشهای جناب طراح، شما، شهریار عزیز و بقیه دوستان رو دیدم، مصر شدم تا با IAR کار کنم و فقط مصرف کننده نباشم.
      روی منم حساب کنید البته در زمینه سخت افزار بیشتر میتونم مفید باشم ولی اگر کمکی ازم برمیاد بفرمایین، درخدمتیم.

با پیشنهاد شهریار عزیز موافقم، ایجاد تیم Xmega و ایجاد هفته نامه یا گاه نامه خیلی میتونه در پیشرفت کار موثر باشه، حداقلش اینه که تقسیم کار میشه و وظایف هرکس مشخص و با تعیین تایم برای پروژه یا تهیه اطلاعات یا ... کار سریعتر جلو میره.

دوستان برای برد مشترک بهتر نیست روی برد جناب طراح کار بشه. من سال پیش برد ایشون رو دیدم و فکر کنم برای کارهای بعدی برد ایشون خیلی مناسب باشه. البته نباید روی این مسایل زیاد حساسیت نشون داد ولی حداقل باید به پورتها دسترسی داشت تا بشه اونو به بردبورد یا ... متصل کرد و از امکاناتش استفاده کرد.
      Xmega + IAR + Labview = New Life

دیدگاه

دوستان عزیزم سلام.
        همونطوری که برای برخی از دوستان توضیح دادم، بالاخره گذر ما هم به سربازی افتاد و ... .
        اول شهریور باید برم این مدت هم که کمتر انجمن بودم به خاطر جمع کردن کارای عقب افتاده و ... بود یکم گرفتار بودم.
        خوشبختانه دوست عزیزمون آقای شهریار رجب زاده هم آموزش در زمینه XMEGA رو پیگیر هستن.
        از دوستانی که پست ها رو دنبال میکردن عذرخواهی میکنم که وقفه در کار ایجاد شد(انشاالله برگردم و عمری باقی بود با سرعت بیشتری کار رو دنبال خواهم کرد) و پیشنهاد میکنم که آموزش های آقای رجب زاده رو دنبال کنن.
        موفق باشید.
        شأن انسان در ایمان و هجرت و جهاد است و هجرت، مقدمهآ‌ی جهاد فیآ‌سبیلآ‌الله.
        هجرت، هجرت از سنگینیآ‌هاست و جاذبهآ‌هایی که تو را به خاک میآ‌چسباند.
        چکمهآ‌هایت را بپوش، رهآ‌توشهآ‌ات را بردار و هجرت کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نحوی
          دوستان عزیزم سلام.
          همونطوری که برای برخی از دوستان توضیح دادم، بالاخره گذر ما هم به سربازی افتاد و ... .
          اول شهریور باید برم این مدت هم که کمتر انجمن بودم به خاطر جمع کردن کارای عقب افتاده و ... بود یکم گرفتار بودم.
          خوشبختانه دوست عزیزمون آقای شهریار رجب زاده هم آموزش در زمینه XMEGA رو پیگیر هستن.
          از دوستانی که پست ها رو دنبال میکردن عذرخواهی میکنم که وقفه در کار ایجاد شد(انشاالله برگردم و عمری باقی بود با سرعت بیشتری کار رو دنبال خواهم کرد) و پیشنهاد میکنم که آموزش های آقای رجب زاده رو دنبال کنن.
          موفق باشید.
          ای کاش بودید و از آموزش هاتون استفاده میبردیم
          آموزش های من هم ادامه داره اینکه وقفه بینش افتاد به خاطر یک سری مسائل بود که برام پیش اومد همچنین قسمتی که روش کار میکنم بسایر گسترده است و نیاز به زمان دارد ولی در کل من ادامه میدم
          الآن هم گیر یه LCD افتادم :mrgreen:

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی به ویژه آقای نحوی . از کار بسیار پر ارزشی که انجام دادید تشکر می کنم . اگر امکانش هست لطفا آموزش ها رو ادامه بدید.
            در ضمن یک تشکر ویژه هم از مهندس کی نژاد دارم بابت فیلم های آموزشی خوبی در زمینه avr که به تازگی روی نت قرار دادن . اگر امکانش هست لطفا آموزش های xmega رو هم با همون سبک ارائه بدید که واقعا سطح سواد علاقه مندان رو ارتقا میده .

دیدگاه

سلام
              یک مقداری سره بچه ها شلوغ شده
              به نظره من شما برو سراغ نت های خود اتمل
              زیادم سخت نیست
              سمپل داره
              کارتو راه میندازه
              نفهمیدی بیا بپرس
              بلد بودیم در خدمتیم
              هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
              بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
              میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام

واقعا پست خیلی خوبی هست ، وتشکر از دوستان آقای محمد نحوی بخاطر پست خوبشان و همچنین از آقای شهریار رجب زاده که این پست را ادامه می دهند

خواهشند از دوستانی که یه سروگردن تو xmega دارند این پست را تا رسیدن به سرانجام ادامه دهند

ممنون

دیدگاه

سلام
                  من وقتی فایل مثال رو دانلود می کنم و بیلد می کنم، کدهایی که مربوط به کتابخونه های کاستومه نمی فهمه. از اپشن کتابخونه های مختلف رو امتحان کردم، فایل ها رو هم ادد کردم به پروژه، فیلشم تو فولدر ریختم. این نمونه ارور:
                  Building configuration: led - Debug
                  Updating build tree...

2 file(s) deleted.
                  Updating build tree...
                  main.c
                  Error[Pe020]: identifier "PORT_INT0LVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 260
                  Error[Pe020]: identifier "PORT_INT1LVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 264
                  Error[Pe020]: identifier "PORT_OPC_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 271
                  Error[Pe020]: identifier "PORT_ISC_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 272
                  Error[Pe020]: identifier "PORTCFG_VP0MAP_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 274
                  Error[Pe020]: identifier "PORTCFG_VP1MAP_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 275
                  Error[Pe020]: identifier "PORTCFG_VP2MAP_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 276
                  Error[Pe020]: identifier "PORTCFG_VP3MAP_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\port_driver.h 277
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CLKSEL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 396
                  Error[Pe020]: identifier "TC_WGMODE_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 397
                  Error[Pe020]: identifier "TC_EVSEL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 398
                  Error[Pe020]: identifier "TC_OVFINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 401
                  Error[Pe020]: identifier "TC_ERRINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 402
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCAINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 403
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCBINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 404
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCCINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 405
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCDINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 406
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CLKSEL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 409
                  Error[Pe020]: identifier "TC_WGMODE_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 410
                  Error[Pe020]: identifier "TC_EVSEL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 411
                  Error[Pe020]: identifier "TC_OVFINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 414
                  Error[Pe020]: identifier "TC_ERRINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 415
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCAINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 416
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCBINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 417
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCCINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 418
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CCDINTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\TC_driver.h 419
                  Error[Pe020]: identifier "SPI_MODE_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\spi_driver.h 180
                  Error[Pe020]: identifier "SPI_INTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\spi_driver.h 181
                  Error[Pe020]: identifier "SPI_PRESCALER_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\spi_driver.h 183
                  Error[Pe020]: identifier "SPI_MODE_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\spi_driver.h 189
                  Error[Pe020]: identifier "SPI_INTLVL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\spi_driver.h 190
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_CH0TRIG_bm" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\dac_driver.h 74
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_CH1TRIG_bm" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\dac_driver.h 75
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_REFSEL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\dac_driver.h 111
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_REFSEL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\dac_driver.h 114
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_CONINTVAL_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\dac_driver.h 116
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_REFRESH_t" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\dac_driver.h 117
                  Warning[Pe550]: variable "R" was set but never used E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 57
                  Error[Pe020]: identifier "OSC_RC32MEN_bm" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 77
                  Error[Pe020]: identifier "OSC_RC32MRDY_bm" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 78
                  Error[Pe020]: identifier "CCP_IOREG_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 79
                  Error[Pe020]: identifier "CLK_SCLKSEL_RC32M_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 80
                  Error[Pe020]: identifier "PORT_OPC_PULLUP_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 92
                  Error[Pe020]: identifier "PORT_ISC_LEVEL_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 93
                  Error[Pe020]: identifier "DAC_REFSEL_INT1V_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 121
                  Error[Pe020]: identifier "TC_OVFINTLVL_LO_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 130
                  Error[Pe020]: identifier "PMIC_LOLVLEN_bm" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 131
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CLKSEL_DIV256_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 132
                  Error[Pe020]: identifier "TC_OVFINTLVL_MED_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 135
                  Error[Pe020]: identifier "PMIC_MEDLVLEN_bm" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 136
                  Error[Pe020]: identifier "TC_CLKSEL_DIV8_gc" is undefined E:\XMEGA\amoozeshi\ex1\main.c 137
                  Error while running C/C++ Compiler

Total number of errors: 50
                  Total number of warnings: 1

مشکل چیه؟

دیدگاه

رفتم option>C/C++compiler>processor
                    تیک ignore رو زدم چون آدرسش اشتباه بود،
                    خودم اینو نوشتم زیر additional

$TOOLKIT_DIR$\INC\
                    $TOOLKIT_DIR$\INC\DLIB\
                    درست شد.

دیدگاه

سلام
                      من در IAR از کتابخانه های dlib استفاده میکنم ؛ اما نمیدونم چطوری میشه از دستور printf در این حالت استفاده کرد
                      لطفا راهنمایی کنید؟
                      ممنون

دیدگاه

با سلام خدمت تمامی دوستان و آرزوی قبول طاعات و عبادات و همچنین تشکر از ضحماتتون
                        بنده یک تازه وارد در عرصه برنامه نویسی هستم و تصمیم گرفتم که آموزش برنامه نویسی رو با کامپایلر IAR شروع کنم :read:
                        اما متأسفانه گیج شدم oo: oo: نمیدونم از کجا باید شروع کنم. البته چند تا برنامه دست و پا شکسته نوشتم که دو سه تا LED چشمک زنه ولی راضیم نمیکنه و می خوام اصولی و حرفه ای یاد بگیرم.
                        بنابراین خواهش می کنم ^^ ^^ اگه کسی در این مورد میتونه بهم کمک کنه
                        با تشکر فراوان
                        ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ
                        خداوند از مردم نادان عهد نگرفت که یاد بگیرند بلکه از دانایان عهد گرفت که آموزش دهند
                        امام علی (ع)ـ نهج البلاغه

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط Montazer_110
                        با سلام خدمت تمامی دوستان و آرزوی قبول طاعات و عبادات و همچنین تشکر از ضحماتتون
                        بنده یک تازه وارد در عرصه برنامه نویسی هستم و تصمیم گرفتم که آموزش برنامه نویسی رو با کامپایلر IAR شروع کنم :read:
                        اما متأسفانه گیج شدم oo: oo: نمیدونم از کجا باید شروع کنم. البته چند تا برنامه دست و پا شکسته نوشتم که دو سه تا LED چشمک زنه ولی راضیم نمیکنه و می خوام اصولی و حرفه ای یاد بگیرم.
                        بنابراین خواهش می کنم ^^ ^^ اگه کسی در این مورد میتونه بهم کمک کنه
                        با تشکر فراوان
                        ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ ـ ـ ـآ‌ ـ
                        خداوند از مردم نادان عهد نگرفت که یاد بگیرند بلکه از دانایان عهد گرفت که آموزش دهند
                        امام علی (ع)ـ نهج البلاغه
                        آهای کسی اینجا نیست.............................. I-) I-)
                        خدایا چنان کن سرانجام کار *** که تو خشنود باشی و ما رستگار

دیدگاه

با سلام

دوست عزیز اگه انجمن XMEGA را کامل می گشتین می تونستید تاحد زیادی جواب سوالات خودتون رو پیدا کنید.
                          1-در مورد مقایسه کامپایلر ها:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=39186.0
                          2:در مورد نمونه کد:
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38976.0

و در صورتی که سوالی غیر از موارد بالا دارید باید مشخص کنید.
                          دکتر شریعتی:

زنده بودن را به بیداری بگذرانیم که سالها به اجبار خواهیم خفت.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان من یه آموزش خیلی ابتدایی از این کامپایلر و دستورات مورد استفاده در این کامپایلر می خواستم لطفا راهنمایی کنید :cry: در حد آموزش نوشتن ست و ریست کردن یه پایه ، البته برای XMEGA نباشه برای AVR هایی پایین تر از XMEGA می خوام مثلا ATmega32
                            فایل آموزشی یا مطلبی در این مورد سراغ ندارین :redface:
                            خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
                            [hr]

دیدگاه

در همین تاپیک و تاپیک دیگری که در مورد کامپایلر IAR وجود دارد، در مورد روش تشکیل پروژه و تعیین میکروکنترلر و سایر موارد به حد کافی توضیح داده شده و تفاوت بین AVR و XMEGA در نوع رجیسترها است. بنابراین با صرف وقت کافی جزئیات مطالب این دو تاپیک را مطالعه کنید و در صورتی که همچنان سوالی باقی بود (که بعید است در موضوعات مقدماتی، موردی توضیح داده نشده باشد)، در همان تاپیک دیگر مطرح کنید.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

سلام آقای نحوی
                                ممنون می شوم رمز فایلهای فشرده شده هم ذکر کنید. من رمزهای زیر را چک کردم ولی موفق نشدم.

eca.ir
                                https://www.eca.ir
                                با تشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X