نمایش تصاویر مختلف روی اسیلوسکوپ از پروژه های جالب و چالش برانگیز در ارتباط با میکروکنترلرهایی نظیر AVR است که نمونه هایی از آن هم در اینترنت وجود دارد. در چند سال پیش مسابقه ای را با موضوع نمایش تصاویر روی اسکوپ با همکاری شرکت نوین تراشه ( که متعلق به دوستان بنده است و هیچ رابطه ای با من ندارد) برگزار کردم و علیرغم آنکه جایزه آن یک لپ تاپ بود، افراد بسیار کمی موفق به جواب گرفتن شدند. البته یکی از دوستان با استعداد و فعال که در همین سایت هم عضو هستند یک بازی روی اسیلوسکوپ درست کرده بودند که به عنوان برنده مسابقه انتخاب شدند. اخیرا هم مشاهده کردم تبلیغاتی در همین سایت مبنی بر انجام مسابقه ای با همین مضمون توسط یکی از دانشگاه ها انجام شده که می تواند حرکت مثبتی باشد. به هرحال در پروژه ای که در این پست ضمیمه شده است، سورس اسمبلی لازم برای ایجاد سیگنال های لازم روی خروجی های DACB.CH0 و DACB.CH1 قرار داده شده است و می تواند یک متن با 256 کاراکتر و فونت های 8X8 را نمایش دهد. اگر سوالی در مورد این پروژه خاص برای دوستان مطرح بود که این تاپیک پابرجا خواهد بود. در غیر اینصورت این پست به تاپیک نمونه کدهای XMEGA منتقل و تاپیک حذف خواهد شد.

دیدگاه