اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منابع جامع Xmega

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منابع جامع Xmega

با سلام
    من میخام با Xmega کار کنم اما منابع جامعی ندارم .به نظر شما کدام منبع معتبر زبان فارسی یا زبان اصلی هم باشه خیلی خوبه (تواینترنت پیدا نکردم) استفاده کنم من که ندارم اگه لطف آدرسی بدید خیلی خوب میشه چه برای خرید چه رایگان
    با تشکر
    ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff

پاسخ : منابع جامع Xmega

دوست عزیز همینجا بهترین منبع است در زبان فارسی
    انگلیسی هم avrfreak و خوده سایت اتمل
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

ممنون سوتفاهم نشه می دونم که اینجا بهترین منبع هست اما من نمی تونم دسترسی کامل داشته باشم (اینترنت)ففط با کتاب می تونم یادبگیرم فارسی که باشه خوبه زبان اصلی هم باشه مشکلی نیست.
      سایتی atmel هم رفتم پیدا نکردم. میشه یه سایت دیگه معرفی کنید
      باتشکر.
      ffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fffffffffff

دیدگاه

هنوز کتابی در این باره فکر نکنم تالیف شده باشه
        انگلیسی هم بگرد
        دیگه عمده سایت ها همینه
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
        میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

دوست عزیز این سایت بهترین منابع رو در حال حاضر داره.می تونید تو این مطالب هم فایل های آموزشی رو پیدا کنید .

اساتید سایت جناب نحوی و اوژن کی نژاد و .... هم چند فایل فارسی برای آموزش دارند که میتونید برای شروع استفاده کنید .
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=38976.0

تو این وبلاگ هم می تونید آموزش فارسی به زبان c با کد ویژن رو دانلو.د کنید ...

http://electronics-tech.mihanblog.com/

موفق باشید
          من رو با نام " بهرام الکترونیک " میتونید تو نت پیدا کنید. !!!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X