اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در راه اندازی lcdn96 با xmega

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل در راه اندازی lcdn96 با xmega

دوستان من این lcd رو راه انداختم ولی یه مشکل دارم خیلی کند کار می کنه ///
    احتمال می دم از رم باشه //
    آی سی هم atxmega32a4 هستش با رم 4k اگه علت از اون باشه پیشنهاد می دید از کدوم رم استفاده کنم (خارجی)//
    در ضمن فرکانس کاری نیز روی 32 مگاهرتز تنظیم شده ولی زیاد مطمئن نیستم چون تازه با avrstudio کار می کنم شاید مشکل از اونجا باشه///
    این هم سورس قسمت تنظیم فرکانس کاری :

[tt]#define F_CPU 32000000

int main(void)
    {
    //---------------------------------------------------------------------
    OSC.CTRL |= 0x02;
    while(!(OSC.STATUS & OSC_RC32MRDY_bm));
    //CCP = 0xD8;
    CCP = CCP_IOREG_gc;
    CLK.CTRL = 0x01;
    //---------------------------------------------------------------------
    [tt][/tt][/tt]

با تشکر

پاسخ : مشکل در راه اندازی lcdn96 با xmega

کسی نیست یه کمکی به ما کنه ////////

دیدگاه

سلام
      من از این استفاده می کنم و جواب میده

کد:
        OSC.CTRL|=OSC_RC32MEN_bm;
        while(!(OSC.STATUS & OSC_RC2MRDY_bm));
        CCP=CCP_IOREG_gc;
        CLK.CTRL=CLK_SCLKSEL_RC32M_gc;
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

یه راهی نیست که سرعت رو زیاد کنیم با رم خارجی یا pll ////
        خیلی کارم گیره اگه میشه من رو راهنمایی کنید .
        tanks

دیدگاه

سلام من از این استفاده میکنم جواب میده :

void clk_set()
          {
          poll = 0;
          OSC.CTRL=0X02;
          while(poll!=0x02)
          poll=OSC.STATUS & 0X02;
          CCP = 0XD8 ; //CONFIG CHANGE PROTECTION
          CLK.CTRL = 0X01;
          }
          در ضمن فکر میکنم ماکزیمم سرعت میکرو همین باشه
          با انداختن کلاک رو یک پین میتونی مطمئن بشی.

دیدگاه

منم با مشکل کندی سرعت مواجه شدم.
            کنترلر من ssd1298 و مد 16 بیتی کار می کنم. کامپایلر من کدویژن هست.
            وقتی پیکسل های صفحه نمایش را با یک رنگ خاص پر می کنم حدود 2 ثانیه طول می کشه. جایی خوندم که میشه حدود 20 فریم فیلم را نمایش داد و این با چیزی که من الان می بینم بسیار فاصله داره. کسی چیزی می دونه؟
            در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
            2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
            3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

اگر مشکل از تنظیمات کلاک نباشد، به متن روتینی که عمل نوشتن روی LCD را انجام می دهد دقت کنید. برای پر کردن کل یا بخشی از صفحه با یک رنگ دو روش استفاده می شود. یک روش استفاده از تابعی معمولا به نام lcd_write_pixel است که در متن آن ابتدا مختصات پیکسل مورد نظر مقداردهی می شود، بعد پیکسل نوشته می شود که فرضا برای پر کردن کل صفحه باید به تعداد پیکسل ها این مقداردهی انجام شود که بسیار کند است اما روش دیگر فقط یکبار مقداردهی به مختصات بازه ای است که قرار هست با رنگی پر شود و با نوشتن هر پیکسل شمارنده داخلی کنترلر lcd با توجه به بازه تعیین شده به صورت خودکار تغییر می کند و روی مختصات پیکسل بعدی تنظیم می شود که این روش بسیار سریعتر هست و مراحل پر شدن صفحه تقریبا قابل تشخیص نیست.
              گاهی افرادی به موفقیت های بزرگ می رسند، تنها به این دلیل ساده که نمی دانند کاری که به آن دست زده اند بسیار دشوار، بلکه غیر ممکن است.

دیدگاه

کلاک 32 مگاهرتز هست.
                حالا یک سئوال برم پیش اومده. این فیلم هایی که تو نت هست و داره با ایکسمگا فیلم با سرعت 24 فریم در ثانیه پخش می کنه چجوریه؟
                مگه برای هر فریم نمی یاد و تک تک پیکسل ها را مقداردهی میکنه؟ پس چرا اونجا سرعت پایین نیست و تقریبا فیلم پرش نداره.
                در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.

دیدگاه

من با xmega با کدوِیژن راه انداختم مشکلی نداشت. سرعتشم خوب بود
                  توی avr سری Atmega32 با سرعت 16 مگ . رفرش حدود 0.5 ثانیه طول میکشه ولی با 32 مگ کمتر از نیم ثانیه طول میکشه.
                  با بسکام هم راه انداختم .سرعش به نظرم خوب بود . البته خود ال سی دی هم سرعت بالایی نداره...

دیدگاه

لطفا کدتون را با کدویژن قرار بدین ببینم چطوریه؟
                    lcd شما کنترلرش چی هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X